• Aluminiumskyltar
  Aluminiumskyltar
 • Aluminiumskyltar
  Aluminiumskyltar
 • Aluminiumskyltar
  Aluminiumskyltar
Ratings value:4.8

Aluminiumskyltar

Lättviktiga, korrosionsbeständiga och extremt slagtåliga aluminiumkompositpaneler är det idealiska basmaterialet för fotoutskrifter i stort format utomhus. Materialet är därför idealiskt som bas för skyltar på byggarbetsplatser, företagsskyltar eller reklamtavlor. 

 

 • Idealiskt material för företagsskyltar och reklamtavlor
 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Mycket slagtåligt material

1 299 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 300 x 150 eller 10 x 10 cm)

cm
cm

Tryck

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Efterbehandling

Alla sidor

välj nedan

Rektangulärt snitt

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Aluminiumskyltar med eget tryck

Med våra sandwichpaneler av aluminium och en kärna av polyeten får du mycket stabila och lätta skyltar för modern och långsiktig reklam. Jämfört med massiv aluminium är panelerna mycket billigare, robustare och lättare. För ännu bättre motståndskraft mot repor och UV-strålning kan basmaterialet även förses med en lämplig skyddande lack eller film. Olika alternativ för ytbehandling gör det möjligt att skapa olika stilar. Från den helt plana tryckta ytan till den rena metalldesignen aluminium eller varianten i borstad aluminium - aluminiumkompositpaneler kan utformas precis som du vill.

Kompositpaneler i aluminium - Här kan du läsa mer om de tekniska egenskaperna.

Paneler av aluminiumkompositmaterial har fantastiska egenskaper som gör dem till idealiska reklammaterial för inomhus- och utomhusbruk. Läs här varför det är så och vilka dessa egenskaperna är:

 • Kvalitativt material: Rent aluminium med en kärna av polyeten (termiskt bunden) - aluminium-plast-aluminium.
 • Hög motståndskraft: Materialet är mycket mer slagtåligt, starkare och lättare än en aluminiumskiva av samma tjocklek. Det är också vattenavvisande, korrosionsbeständigt och UV-beständigt. Vid behov kan en aluminiumkompositpanel ges ytterligare skydd med en UV-lack eller en stenskyddsfilm.
 • Mångsidiga bearbetningsmöjligheter: Aluminiumkompositskivor kan enkelt tillverkas i konturskärning på grund av deras utmärkta bearbetningsbarhet. De finns tillgängliga endast skurna eller med perforeringar för fastsättning. De kan också tryckas på en eller båda sidor.
 • Effektivt utseende och bästa tryck: Aluminiumkompositpaneler kan antingen förses med vitt tryck för bästa färgbriljans av den tryckta grafiken eller för en metallisk-modern stil i varianten borstad aluminium. Tryckningen sker alltid med UV-direkttryck och garanterar bästa färgåtergivning och klarhet på din skylt.

Kompositpaneler i aluminium är exakt rätt val om du letar efter ett robust och lätt skyltmaterial som är särskilt hållbart, väderbeständigt och effektivt.

Det moderna och metalliska utseendet i kombination med den kvalitativa bearbetningen och den exklusiva tryckbilden kommer garanterat att inspirera dig.

Våra aluminiumkompositpaneler - Högsta kvalitet till ett förmånligt pris

Vi erbjuder dig bara det bästa av det bästa, topprodukter till låga priser.

Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda aluminiumkompositpaneler i större mängder. Vi skickar gärna en individuell offert till dig omgående på begäran.

Kompositpaneler i aluminium - Unika fördelar

Med aluminiumkompositskivor får du robusta, lätta och mångsidiga skyltar som har många fördelar. Panelerna är bundna till en lättviktig plastkärna i en termoplastisk process, vilket ger dem en extremt hög stabilitet och motståndskraft.
 
Förutom att vara extremt väderbeständig är denna materialkomposit också motståndskraftig mot kemikalier och korrosion från vatten. Med färg eller folie kan den också skyddas bättre mot UV-strålning och stenflisor. Materialet är dock extremt lätt och kan därför lätt transporteras och installeras. Följaktligen kan paneler av aluminiumkomposit användas utmärkt i krävande utomhusområden.
 
Panelernas sammansättning gör det lätt att bearbeta materialet. De kan fräsas, sågas, skäras eller limmas och kan därför också konturskäras till individuella former. 
 
Olika alternativ är också möjliga när det gäller ytans utseende. Särskilt anmärkningsvärd är den silverborstade varianten, som ger ett modernt, metalliskt skimrande utseende. Plåtarna trycks med UV-direkttryck, vilket garanterar färgintensiva och briljanta tryckresultat.

Användning av Aluminiumkompositpaneler

Aluminiumkompositpaneler kan användas på många olika sätt. De används främst som reklamskyltar på offentliga och folktäta platser, t.ex. byggarbetsplatser, vägar och gallerior.

Metalliskt utseende kan dock också användas på ett särskilt elegant och estetiskt sätt i exklusiva områden. I detta sammanhang är de högkvalitativa panelerna särskilt populära som företags-, kontors- eller praktikskyltar. Deras användning behöver inte begränsas till inomhusområden. Tack vare sin väderbeständighet lämpar sig panelerna även för användning som företagsskyltar på fasader utomhus, där de tack vare sin robusthet kan hålla i många år.

Skyltar av aluminiumkomposit är dessutom särskilt bra som dekorativa element. De är tryckta med exklusiva foton eller grafik och dekorerar entréer, mässmontrar, vardagsrum eller kan till och med användas som grund för hela fotoutställningar och gallerier.

Kompositpaneler i aluminium - Beställ din exklusiva skylt nu!

Robusta, väderbeständiga och briljant tryckta - våra aluminiumkompositpaneler kommer att överträffa dina förväntningar.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Lämplig för inom- och utomhus

Lämplig för inom- och utomhusandvänding

Mycket bra väderbeständighet

Mycket bra väderbeständighet.

Material och tryck håller längre.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Fotorealistische druckqualität

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Aluminiumskyltar

Aluminiumkompositpaneler är flera panelelement som sammanfogas till en sandwichpanel med hjälp av en termoplastisk process. De två yttre panelerna är vardera tillverkade av 100 % högkvalitativt aluminium, medan kärnpanelen är tillverkad av 100 % polyeten.

Både aluminium och fortex är väder- och korrosionsbeständiga. Det innebär att varken vatten, vind eller sol kan hindra dem från att användas permanent och under långa perioder i utomhusområden som är hårt utsatta. För att göra materialen ännu mer robusta och för att se till att färgerna i trycket inte bleknar över tid eller skadas på annat sätt, kan våra materialen förses med en extra UV-lack eller en folie mot stenflisor.

Panelerna kan tillverkas och levereras i ett stycke upp till en storlek av högst 300 x 150 cm. Om måtten överskrider detta mått skärs panelerna i bitar.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Aluminium-kompositskivor kan också beställas otryckta. Du kan välja varianten med vitt tryck eller den silverborstade varianten. Meddela oss i så fall att din beställning är utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att produktionen ska ske utan tryck. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan ingå i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.