Aluminium-& LED-ljusramar

  • Mångsidig användbarhet
  • Ledbelysning ger exklusiv känsla
  • Högkvalitativ produkt
Aluminium-& LED-ljusramar
Aluminium-& LED-ljusramar
Displaysystem

Aluminium-& LED-ljusramar

Café Barriere
Café Barriere

Café Barriere

Väderbeständig

Idealisk för avspärrning av områden och platser - väderbeständig, individuellt tryckbar och flexibel.

Bästa pris 2478 kr/kit -Exkl. Moms

Aluminiumsystem inkl banderoller
Aluminiumsystem inkl banderoller

Aluminiumsystem inkl banderoller

Dubbelsidigt tryck Enkel konstruktion

Reklam i två riktningar - Högkvalitativ, effektiv och enkel att montera.

Komplett 1265 kr/st -Exkl. Moms

Vepor för skyltning
Vepor för skyltning

Vepor för skyltning

Inkl.tillbehör Elegant utseende

För professionell och effektiv reklam i skyltfönster och butikslokaler - Elegant, högkvalitativ och enkel att applicera.

Prisförslag 200 x 100 cm 450 kr/st -Exkl. Moms

Aluminiumram för vägg
Aluminiumram för vägg

Aluminiumram för vägg

Inkl. tryck Enkel montering

Väggramen är ett utmärkt tillfälle att perfekt iscensätta reklammotiv eller dekorativa bilder. 

Bästa pris 228 kr/st -Exkl. Moms

Aluminiumram
Aluminiumram

Aluminiumram

Inkl. tryck

Särskilt elegant utseende, enkel eller dubbelsidig täckning och lätt att byta grafik - det är vad vår exklusiva stretchram för företag erbjuder.

Komplett 1695 kr/st -Exkl. Moms

Fotovägg
Fotovägg

Fotovägg

Inkl. tryck Variabelt system

Den perfekta ramen för varierande användningsområden inomhus - enkel att hantera med ett högkvalitativt utseende på samma gång.

Komplett 1385 kr/st -Exkl. Moms

Banderollsystem H-fix
Banderollsystem H-fix

Banderollsystem H-fix

Flexibelt system Inkl. tryck

Perfekt för förankring i utomhusytor - väderbeständigt och robust, detta system kan också användas på lång sikt.

Komplett 1015 kr/st -Exkl. Moms

Canvastavla inkl träram
Canvastavla inkl träram

Canvastavla inkl träram

Redigeringsverktyg Inkl. tryck

Individuell, dekorativ eller professionell - designa din högkvalitativa fotocanvas på spännram med vår online designer.

fr 199 kr/st -Exkl. Moms

Ramsystem inklusive utskrift hos My-Banner

För långvarig reklam på fasader eller för ett kommande mässdeltagande, letar du fortfarande efter ett lämpligt system för ditt storskaliga reklambudskap eller presentation? I många fall räcker det inte med en vanlig banderoll eller ett enkelt stativ för att uppfylla exakt det syfte du har i åtanke. Eller så letar du helt enkelt efter ett system som är större, mer praktiskt och mer stabilt och som bättre understryker din professionalism. I alla dessa fall är ett ramsystem från vårt sortiment det bästa valet. Oavsett om det gäller väderbeständig montering på en yttervägg, reklam i det fria eller elegant presentation på en mässa eller annat evenemang - med vårt urval av ramsystem erbjuder vi den perfekta lösningen för varje ändamål.

Sätt din reklam i rätt ram!

Med ett av våra ramsystem får du exakt rätt produkt för iögonfallande och långvarig utomhusreklam eller elegant iscensättning vid olika evenemang.Uppnå maximal reklamverkan samtidigt som du får enkel hantering och ett förmånligt pris.

Annonsera med högkvalitativa ramar

Ramen gör bilden.Därför är det fortfarande viktigt att säkerställa en professionell inramning av alla reklamformat. Med våra ramsystem är detta möjligt i många olika former.

På husfasader för storskalig reklam för nya produkter, utsträckta i det fria för att marknadsföra ett evenemang eller elegant kombinerade som en monter för användning på en mässa - våra ramsystem kännetecknas av en mängd olika varianter, användningsmöjligheter och konsekvent material- och utskriftskvalitet.

Visa upp din reklam på ett snyggt sätt och rama in ditt budskap på ett effektivt sätt. Väderbeständigt för utomhusbruk, till exempel med H-Fix eller Horizon Outdoor Banner System, eller diskret och elegant inomhus med en spännram i aluminium - du hittar garanterat vad du letar efter.

Ramarna i vårt sortiment är enkla att hantera, har en fantastisk effekt och kan användas permanent. De medföljande trycken kan vid behov bytas ut utan större ansträngning. Med ett av våra ramsystem får du alltså en högkvalitativ, hållbar och effektiv reklamprodukt som inte bara gör intryck på kunder, besökare och tittare, utan också uppfyller dina reklamsyften till full belåtenhet.

Inramningssystem med tryck - oslagbara fördelar

Våra ramsystem ser inte bara bra ut, utan är också enkla att hantera och hållbara. De material som används är av hög kvalitet och därmed visuellt framstående och robusta på samma gång. De flesta av våra ramsystem är uttryckligen konstruerade för utomhusbruk, vilket innebär att de kan stå emot vind, regn och sol under lång tid. Specialsystem från vår portfölj är också variabla och kan därmed anpassas i storlek till respektive krav.

Alla system erbjuds alltid inklusive tryck. För tryckmaterialet använder vi utvalda material av PVC eller polyester, som kan klämmas fast i ramarna på ett utmärkt sätt, har en exklusiv tryckbild och är robusta på samma gång. Med den digitala tryckprocessen garanterar vi briljanta tryckresultat med hög färgintensitet och klarhet i din grafik. Vid behov är det möjligt att beställa ett nytryck utan system via vår shop. På så sätt kan du utrusta ditt ramsystem med nya tryckmotiv om och om igen och använda det under många år.

Förutom ramsystemet och tryckformatet ingår alltid monteringsanvisningar, eventuellt monteringsmaterial och, för de flesta system, tillhörande bärkassar i leveransen.

Ramsystem övertygar med högsta kvalitet

För våra ramsystem och de tryckformat som ingår använder vi uteslutande högkvalitativa material.För själva ramarna används vanligtvis lättviktsaluminium, för banderollerna och trycken används basmaterial av PVC eller polyester.De flesta av dessa har också det B1-brandskydd som ofta krävs. Det innebär att alla system även kan användas i känsliga inomhusmiljöer som t.ex. mässor.Eftersom många av systemen har utformats speciellt för användning på utomhusväggar eller utomhus, används även här material som tål ogynnsamma väderförhållanden.

Uppnå högsta möjliga reklamverkan med snyggt inramad och stabilt monterad professionell reklam.Låt din företagslogotyp lysa högt upp på en husfasad eller visa upp din reklamslogan på den snygga H-Fix mitt i landskapet eller alldeles intill en trafikerad väg.Förstärk din mässmonter med fristående spännramar i aluminium eller annonsera i två riktningar med det praktiska och dubbelsidiga bannersystemet. Vi erbjuder dig grunden för den bästa storformatsreklamen. Utnyttja möjligheten att rama in din reklam på ett skickligt sätt och sätt den i rampljuset.

Bästa material - mångsidiga användningsområden

Företagslogotyp, reklamslogan eller bildmotiv: Som expert på digitaltryck för stora ytor har du kommit till rätt ställe hos My-Banner.de.Toppmoderna produktions- och tryckprocesser garanterar briljanta resultat.Tydliga kontraster och fotorealistiska färger gör varje ramsystem med tryck till ett blickfång.

Våra digitala tryckprocesser möjliggör även små upplagor eller till och med enstaka exemplar.Trots detta förblir kostnaderna hanterbara.

Du kan visa upp ditt varumärke på långt håll utan att behöva investera en förmögenhet.

Dra till dig uppmärksamhet på ett effektivt sätt och upplev vad det innebär att sätta din reklam i rätt miljö med My-Banner.