• Triangel taksystem
  Triangel taksystem
 • Triangel taksystem
  Triangel taksystem
 • Triangel taksystem
  Triangel taksystem
 • Triangel taksystem
  Triangel taksystem
 • Triangel taksystem
  Triangel taksystem
 • Triangel taksystem
  Triangel taksystem
 • Triangel taksystem
  Triangel taksystem
 • Triangel taksystem
  Triangel taksystem
 • Triangel taksystem
  Triangel taksystem
Ratings value:4.8

Triangel taksystem

Detta system ökar avsevärt ditt företags synlighet och attraktionskraft på alla mässor och evenemang. Det placeras som om det vore fritt svävande över din informations- eller utställningsmonter. Räckvidden på annonsen är stor,  och visar besökare och potentiella kunder var de kan hitta dig så snart de kommer in i hallen. Detta triangulära taksystem är lätt att transportera och installera. Det ger dig ett mycket effektivt reklamformat som ger din varumärkesexponering en riktig push. Få mässbesökarnas och kundernas uppmärksamhet och ta din reklam till en ny nivå - med det professionella triangel-taksystemet.

6 955 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Rollup premium
Rollup premium

Rollup premium

Enkel hantering Pangpris!

Med denna Classic-modell lägger du den optimala grunden för effektiv och högkvalitativ storformatsreklam.

Prisförslag komplett Rollup 499 kr/st -Exkl. Moms

Skydancer & luftdansare
Skydancer & luftdansare

Skydancer & luftdansare

Enkel konstruktion Blickfång Inkl. tryck

Kreativ och rolig utomhusreklam - alternativ, individuellt tryckbar och effektiv. Skydancer övertygar med iögonfallande rörelse och högkvalitativ design.

Bästa pris 6495 kr/st -Exkl. Moms

Ge ditt varumärke en extra push!

Letar du efter ett nytt sätt att exponera ditt företag på inför en kommande mässa eller ett försäljningsevent och har inte hittat det du söker än? Med det här taksystemet kan ditt sökande få ett slut. Taksystem Triangel sticker i alla avseenden ut i mängden av mässmontrar. Det högkvalitativa dekorativa tyget erbjuder stora ytor för din logotyp, en reklamslogan eller något annat reklammotiv.

Du behöver inte lägga ner mycket tid eller arbete för att installera taksystemet som är ett mycket effektivt blickfång. 

Detaljer om Triangel taksystemet

När ett företag deltar i en mässa eller ett högprofilerat evenemang är det ett utmärkt tillfälle att presentera sig själv och sitt varumärke i bästa möjliga ljus. Därför är det viktigt att uppmärksamma högsta kvalitet, visuellt tilltalande design och bästa möjliga reklameffekt.
 
Läs nedan vad som utmärker Triangel-taksystemet i detalj och varför det är särskilt lämpligt för dig:

 • Högkvalitativt material: Plast- och aluminiumkonstruktion, 220 g/m² (B1) dekor (100 % polyester).
 • Okomplicerad hantering: Förutom själva tryckformatet består Triangel-takssystemet av en lätt aluminiumram som är sammanfogad med hjälp av plastelement och ett stabilt rep för upphängning.
 • Brandskydd: Särskilt när det gäller mässor och stora evenemang är brandskydd ofta en viktig fråga och till och med en förutsättning för användningen av mässmontrar och de möbler och reklammaterial som används. Det material som används för taksystemet har därför ett B1-certifikat enligt DIN EN 4102, vilket innebär att systemet uppfyller de flesta brandskyddskrav och kan användas utan problem.
 • Omfattning / mått: Systemstorlek: höjd 107 cm, sidostorlek 306 x 107 cm; tryckformat: 910 x 100 cm (synligt mått).
 • Högkvalitativ utskriftsprocess: Det ädla dekorativa tyget är tryckt med hjälp av den kvalitativa digitala tryckprocessen och möjliggör en perfekt återgivning av ditt motiv med tydliga linjer och strålande färger, vilket garanterar en utmärkt synlighet för ditt reklambudskap.

Vårt triangel takssystem gör din monter till ett verkligt blickfång. Stick ut från mängden av standardformat och dra till dig uppmärksamhet på ett professionellt sätt. Du behöver inte spendera en förmögenhet och du behöver inte heller omfattande logistik eller personal. 

Beställning av Triangel taksystem online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa ditt Triangel taksystem med bara några få klick.

Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor. Upplev kundservice på högsta nivå och låt dig inspireras av vår kreativitet. Vi uppskattas för vår kundvänliga kommunikation och snabba svarstider och är kända för vår utmärkta produktkvalitet och korta leveranstider.

Se själv och kontakta oss i dag om du har några frågor eller förslag.

Vårt Triangel taksystem - Effektiv kvalitet till ett förmånligt pris

Din budget är begränsad, men du vill ändå inte avstå från kvalitet?

Vi erbjuder dig bara det bästa av det bästa, topprodukter till låga priser.

Vårt Triangel taksystem - Fördelarna

Uppgradera din mäss- eller informationsmonter och presentera ditt varumärke på ett elegant och väl synligt sätt. Istället för att enbart förlita dig på de vanliga rollups, mässväggar och montrar som praktiskt taget alla utställare använder, ger vår takhängare dig möjlighet att sticka ut från mängden på ett exklusivt sätt. Placerad effektivt i luften ovanför din egentliga informationsmonter, eller som ett verkligt blickfång i entréer, ovanför scener eller särskilda utställningsområden, drar den effektivt uppmärksamhet till ditt budskap eller din iscensättning även från långt håll.

Ditt motiv återges på ett unikt briljant och färgintensivt sätt, eftersom det använda dekormaterialet med sin matta textilyta ger en exceptionellt fint tryck. Detta innebär att ditt reklambudskap uppfattas mycket tydligt även på längre avstånd och ger ett övertygande och professionellt intryck.

Tack vare brandklassnings certifieringen B1 klarar produkten de höga brandskyddskraven som omfattar nästan alla utsällningshallar och offentliga miljöer.

I motsats till andra, ofta mycket komplicerade installationer, behöver du inte investera mycket pengar, tid eller personal för att få den effektiva och iögonfallande effekt som du uppnår med Triangle taksystem. Tack vare det enkla plug-in-systemet kan systemet monteras och fästas på respektive takkonstruktion på relativt kort tid. Det levereras i en svart, vadderad bärväska för säker och enkel transport och platsbesparande förvaring.

Tack vare mycket låga priser har du möjlighet att inverstera i andra system till din exponering så som roll-ups, väggar och diskar. Vill du ha råd om hur du kan få ihop en attraktiv monter/ exponering hör av dig till oss så hjälps vi åt.

Möjliga tillämpningar Taksystem

Den här praktiska takhängaren är främst utformad för användning på mässor och försäljningsevenemang, men kan också användas på andra ställen. I princip kan den användas i alla typer av hallar eller rum i reklam- eller informationssyfte.

Detta kan till exempel vara fallet i större entréer i evenemangs- och konsertlokaler, ovanför scener eller i shoppinggallerior. Men den kan också användas i gallerier, utställningar eller större museer. Som ett särskilt blickfång har taksystemet också använts i företagslokaler, t.ex. i entré- och receptionsområde.

Oavsett vilket användningsområde du har är Triangel taksystemet definitivt en värdefull investering för ditt varumärke.

Vårt Triangel taksystem - För ett sensationellt mässutseende

Bästa tryckkvalitet på kvalitativ textil, iögonfallande form och dimensioner och otroligt lätt att hantera - vårt triangulära taksystem garanterar en varumärkesexponering i en klass för sig.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Inomhus

Rekommenderas att användas inomhus.

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

B1 Brandskyddscertifierad

B1-brandskydd är ofta ett grundläggande krav för användning av material och produkter i offentliga miljöer som mässor eller flygplatser.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsmarginal till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd till kanten på grund av skärningstoleranser (se detaljer i respektive tryckmall).
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Triangel taksystem

Systemet består av en aluminiumstång som kan sättas ihop till en triangel, som är sammanfogad med hjälp av plastelement. Den dekorativa banderollen är försedd med matchande öglor genom vilka stången trycks in och banderollen spänns på så sätt tätt på ramen. Banderollen sätts ihop i båda ändarna till en cirkel med kardborreband. Hela systemet fästs på balkarna eller armaturerna under hallens tak med det rep som ingår i leveransen.

Inga specialverktyg behövs för att installera systemet. Alla nödvändiga delar ingår i leveransen. Ramen monteras med hjälp av ett pluggsystem.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Systemets omslag kan också beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet alltid är vitt, får du ditt omslag i vit färg. Meddela oss i så fall att din beställning ska vara utan tryck. Svara gärna på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att produktionen sker utan tryck. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan ingå i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.