• Aluminiumsystem inkl banderoller
  Aluminiumsystem inkl banderoller
 • Aluminiumsystem inkl banderoller
  Aluminiumsystem inkl banderoller
 • Aluminiumsystem inkl banderoller
  Aluminiumsystem inkl banderoller
 • Aluminiumsystem inkl banderoller
  Aluminiumsystem inkl banderoller
 • Aluminiumsystem inkl banderoller
  Aluminiumsystem inkl banderoller
 • Aluminiumsystem inkl banderoller
  Aluminiumsystem inkl banderoller
 • Aluminiumsystem inkl banderoller
  Aluminiumsystem inkl banderoller
Ratings value:4.8

Aluminiumsystem inkl banderoller

Enkel, storformat och med dubbelsidig effekt - den här kundstoppern imponerar med sin eleganta, enkla design och högkvalitativa material. Tack vare sin låga vikt och sina behändiga mått kan den monteras på nolltid och användas flexibelt. Kundstopparen leveraras med markankare i metall.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Komplett med väska
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Expressproduktion

 

1 565 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 02.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Reklam & företagsflaggor med eget tryck
Reklam & företagsflaggor med eget tryck

Reklam & företagsflaggor med eget tryck

Snabb leverans Högsta kvalitet

Den perfekta flaggan om du vill trycka detaljerad grafik eller fotomotiv, särskilt för små upplagor.

Bästa pris 215 kr/st -Exkl. Moms

Fotovägg
Fotovägg

Fotovägg

Inkl. tryck Variabelt system

Den perfekta ramen för varierande användningsområden inomhus - enkel att hantera med ett högkvalitativt utseende på samma gång.

Komplett 1385 kr/st -Exkl. Moms

Banderollsystem H-fix
Banderollsystem H-fix

Banderollsystem H-fix

Flexibelt system Inkl. tryck

Perfekt för förankring i utomhusytor - väderbeständigt och robust, detta system kan också användas på lång sikt.

Komplett 1015 kr/st -Exkl. Moms

Café Barriere
Café Barriere

Café Barriere

Väderbeständig

Idealisk för avspärrning av områden och platser - väderbeständig, individuellt tryckbar och flexibel.

Bästa pris 2478 kr/kit -Exkl. Moms

Dubbel effekt - Vår dubbelsidiga kundstoppare i aluminium!

För att locka till dig potentiella som befintliga kunders uppmärksamhet behöver du inte alltid stora och otympliga reklamskyltar. Med vår dubbelsidiga kundstoppare kan det göras enkelt och flexibelt utan att offra hög effektivitet och ändamålsenlighet. Det triangulära displaystället är försett med ditt reklambudskap på två sidor och kan därmed användas för reklam i två riktningar, två gånger. Tack vare den lätta aluminiumkonstruktionen är produkten mycket lätt och kan placeras flexibelt. Den kan också monteras med några enkla steg, utan verktyg och på några minuter. När du behöver byta budskap beställer du lätt endast nya banderoller som byts ut enkelt i befintligt system. 

Tekniska egenskaper hos den dubbelsidiga kundstopparen i aluminium

Vår kundstoppare har många praktiska egenskaper som gör den till ett mångsidigt och effektiv reklamprodukt. Läs detaljerna om de tekniska egenskaperna nedan:

 • Material av hög kvalitet: 100 % vinyl (Frontlit) / 100 % polyester (Decor), återvunnen PET (ECO Decor), aluminium och plast.
 • Lätt att hantera: Det är enkelt att montera och placera systemet: Den tillhörande praktiska väskan gör att produkten är mycket lätt att transportera. Fästanordning som 4 st markankare i metall ingår för att säkra produkt på öppna ytor där vind kan förekomma.
 • Mått / vikt: 2 fasta storlekar kan väljas (100 x 100 cm + 200 x 100 cm) med en vikt på 3,5 kg och 4,6 kg (utan tryck).
 • Brandskydd: Banderollmaterialet är certifierat enligt B1 baserat på brandskyddsstandarden DIN EN 4102. Detta gör displayen lämplig för offentliga områden med motsvarande höga krav.
 • Högkvalitativ tryckning: Båda de tillgängliga materialen trycks med hjälp av en modern digital tryckningsprocess, vilket ger en skarp och färgstark tryckbild.

Om du letar efter en reklamprodukt som du kan använda utan större ansträngning och på så många olika sätt som möjligt, är denna produkt garanterat den rätta. Särskilt som kundstoppare framför affärer, i gallerior eller på mässor uppfyller den sitt syfte perfekt. Utriktad i två riktningar drar den till sig den önskade uppmärksamheten från kunder, förbipasserande och intresserade.

Vid behov kan montern snabbt tas bort eller placeras på annan plats. De tryckta motiven kan bytas ut lika snabbt. 
Beställ din nya kundmagnet nu och uppmärksamma dig själv, dina kampanjer och produkter på ett professionellt sätt.

Beställ kundstopper i aluminium online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din dubbelsidiga kundstoppare med bara några få klick.

Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor.

Vår dubbelsidiga kundstoppare - Bästa kvalitet till ett bra pris.

Annonsera du på ett högkvalitativt sätt och lockar till dig potentiella kunders uppmärksamhet till en prisvärd summa, då är detta en produkt för dig.

 Vi skickar dig gärna ett individuellt erbjudande omgående på begäran.

Dubbelsidig kundstoppare i aluminium - Fördelar

Den dubbelsidiga kundstopparen är lika enkel som effektiv: den monteras utan verktyg i några få steg och är redo att användas på en gång. De tryckta banderollerna fästs enkelt på ramen med hjälp av fastsydda kardborreband, vilket skapar en stramt spänd och synlig reklamyta. Finns i två storlekar 100 x 100 cm och 100 x 200 cm samt i de två materialen vinyl frontlit och dekor.

Tack vare de lätta materialkomponenterna kan systemet lyftas, flyttas och förvaras enkelt, vilket gör det till en mycket flexibel och mångsidig produkt.

Dessutom garanterar den högkvalitativa bearbetningen av materialen och de enskilda delarna ett stabilt stativ och bidrar till det professionella utseendet. Tillsammans med det högkvalitativa trycket, som visar ditt motiv, logotyp eller budskap på bästa sätt, blir resultatet ett harmoniskt och tilltalande helhetsintryck.

I varianten med Vinyl Frontlit kan kundstopper även användas utomhus, eftersom kombinationen är extremt robust och väderbeständig. Men displayen lämpar sig också utmärkt för användning inomhus. För detta rekommenderas Decor-tyget på grund av dess fina och eleganta textilutseende. Både Decor och Frontlit har B1-certifikatet enligt DIN 4102. Detta gör att de kan användas i lämpligt reglerade områden,t.ex. på mässor.

Sammantaget får man med den dubbelsidiga kundstopparen i aluminium ett mycket effektivt och ändamålsenligt reklammedel som fungerar i två riktningar, användas både inomhus och utomhus och dessutom kan användas i flera år tack vare sin robusthet och möjligheten att byta ut trycken.

Användningsområden för den dubbelsidiga kundstopparen i aluminium

Som redan nämnts kan aluminiumställningen användas både inomhus och utomhus. Dess effektiva och neutrala grundform gör att den kan användas för många olika ändamål.

Vare sig det är som kundstoppare direkt framför en butik, sportevenemang, mässlor eller på en shoppinggata eller i ett köpcentrum, i gallerier eller på utställningar - det finns otaliga användningsmöjligheter.

Inomhus briljerar displayen med sina kompakta mått, sin goda synlighet och sin dubbelsidiga användbarhet, medan den utomhus också briljerar med sina robusta och väderbeständiga egenskaper.

Gör reklamen enkel - Flexibel, lätt och mångsidig

Annonsera dubbelsidigt, enkelt och effektivt - vår dubbelsidiga kundstoppare i aluminium drar medvetet och skickligt till sig kundernas uppmärksamhet och leder dem till din butik.

Öka synligheten och framgången för din reklam - med vår dubbelsidiga kundstoppare i aluminium.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Lämplig för inom- och utomhus

Lämplig för inom- och utomhusandvänding

Dubbelsidigt tryck

Kan tryckas på fram- och baksida med liksidigt tryck eller oliksidigt tryck.

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Lätt och väderbeständig

Våra Vinyl-banderoller står emot väder och vind samt intensivt solljus.

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Aluminiumsystem inkl banderoller

Ramen består av ett plug-in-system i aluminium. De enskilda stolparna sätts ihop i en triangelform och banderollerna fästs med hjälp av de påsydda kardborrebanden. För stabilisering kan stativet förankras i marken med krokar.

Aluminiumramen är väderbeständig. För material för utomhusbruk rekommenderas banderollmaterialen Vinyl frontlit och dekor, till denna ram.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Dekor och frontlit kan också beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet alltid är vitt, får du din banderoll i vitt. Meddela oss i så fall att din beställning är en beställning utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att produktionen ska ske utan tryckning. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan ingå i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.