• Dubbelsidig L-Banner
  Dubbelsidig L-Banner
 • Dubbelsidig L-Banner
  Dubbelsidig L-Banner
 • Dubbelsidig L-Banner
  Dubbelsidig L-Banner
 • Dubbelsidig L-Banner
  Dubbelsidig L-Banner
 • Dubbelsidig L-Banner
  Dubbelsidig L-Banner
 • Dubbelsidig L-Banner
  Dubbelsidig L-Banner
 • Dubbelsidig L-Banner
  Dubbelsidig L-Banner
 • Dubbelsidig L-Banner
  Dubbelsidig L-Banner
Ratings value:4.8

Dubbelsidig L-Banner

Med vår Dubbelsidiga L-Banner får du ett lättanvänt och flexibelt bannersystem, som syns från två håll.  Det nästan ramlösa utseendet garanterar att ditt budskap står i centrum. Tack vare den enkla hanteringen och den låga vikten kan systemet enkelt monteras och placeras.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Komplett med väska
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

995 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Rollup premium
Rollup premium

Rollup premium

Enkel hantering Pangpris!

Med denna Classic-modell lägger du den optimala grunden för effektiv och högkvalitativ storformatsreklam.

Prisförslag komplett Rollup 499 kr/st -Exkl. Moms

L - banderollställ
L - banderollställ

L - banderollställ

Inkl. tryck Enkel montering

Lättviktsställ för effektiv reklam - L-banners är lika mångsidiga som den är enkla att hantera.

Bästa pris 195 kr/kit -Exkl. Moms

X-banderollställ
X-banderollställ

X-banderollställ

Inkl. tryck Enkel montering

I två versioner för inomhus- eller utomhusbruk - X-banners är den perfekta lösningen för enkel och elegant reklam.

Bästa pris 195 kr/kit -Exkl. Moms

Aluminiumram
Aluminiumram

Aluminiumram

Inkl. tryck

Särskilt elegant utseende, enkel eller dubbelsidig täckning och lätt att byta grafik - det är vad vår exklusiva stretchram för företag erbjuder.

Komplett 1695 kr/st -Exkl. Moms

Våra L-banners - Helt enkelt lysande!

För ett professionellt intryck vid evenemang, mässor eller i din butik utan att kompromissa med kvaliteten och effektiviteten i dina reklamåtgärder. Vår L-banner gör det möjligt att förverkliga dessa ambitioner.

Tekniska detaljer

L-banner kännetecknas av ett antal specialfunktioner som är relevanta för dina behov:

 • Högkvalitativa material: Aluminium/metall/plast, Vinyl eller polyester (Frontlit B1 510 g/m² eller Dekor B1 220 g/m²).
 • Enkel hantering: Både den ensidiga och den dubbelsidiga versionen av systemet kan monteras och demonteras med några få steg.
 • Brandskydd: De flesta av de tryckmaterial som används är B1-certifierade enligt DIN EN 4102 och uppfyller därmed den svenska brandskyddsstandarden.
 • Högkvalitativ tryck: De trycktekniker som används garanterar briljanta bildresultat med strålande färger och tydliga linjer.
 • Vikt: Ca 2-3 kg

Bra miljöval -  Flera av våra material kan även erhållas PVC Free och recycled, fråga oss så hjälper vi er!

Vår L-Banner - Bästa kvalitet till ett förmånligt pris

Förutom att vi erbjuder högsta möjliga kvalitet får du vår L-banner till ett fantastiskt pris. Vi kompromissar inte med vår ambition att erbjuda utmärkt prestanda till låga priser. Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda L-banners i större mängder? På din begäran skickar vi gärna ett individuellt erbjudande.

L-Banner - Fördelarna

Systemet, som väger ca 2-3 kg, imponerar med sitt minimalistiska utseende och sin enkla hantering. Banderollen kläms fast via smala klämskenor, vilket ger ett tydligt och nästan ramlöst utseende. Din reklam framhävs därmed tydligt och presenteras professionellt.

Tack vare den enkla hanteringen och den låga vikten kan stativet enkelt sättas upp, placeras var som helst och lätt flyttas och sättas upp igen. Den medföljande bärväskan förenklar transporten och logistiken ytterligare. I den medföljande monteringsanvisningen förklaras monteringen i bara några få steg.

 L-bannern är ett mycket enkelt och högkvalitativt stativ som kan användas på många olika sätt som ett idealiskt reklam- och informationsmedia.

Möjliga användningsområden för din L-banner

Fördelarna som nämns ovan gör L-bannern till ett populärt reklammedia, särskilt vid reklam- och försäljningsevenemang, presentationer och mässor. Displayen kan också användas i butiker, köpcentra, mottagningar och kulturinstitutioner. I detta sammanhang kan L-bannern fungera både som reklampelare och som informationsverktyg.

På grund av den känsliga formen rekommenderas att displayen endast används inomhus, där den kan ställas upp på ett säkert och stabilt sätt. I utomhusområden bör L-bannern endast sättas upp under en kort tid och under goda väderförhållanden.

L-bannern kan helt anpassas efter dina specifika ändamål och användas som reklamskylt för en försäljningskampanj, ett blickfång för ditt varumärke på en mässa eller en informationstavla för en konferens eller utställning på ett museum. 

L-Banner - Det bästa systemet när det gäller effektiv annonsering

Lätt att montera, enastående kvalitet och utseende - med L-bannern kan du förmedla lätt och effektiv reklam i stort format.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Säkerhetsmarginal till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd till kanten på grund av skärningstoleranser (se detaljer i respektive tryckmall).
Färgkod
CMYK
Upplösning
150 - 300 dpi upplösning

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Vanliga frågor om Dubbelsidig L-Banner

L-banner är ett enkelt banderollställ som fått sitt namn från den L-formade ramen som banderollen spänns upp på. Det är ett effektivt reklammedium som förutom sin nästan ramlösa konstruktion, kännetecknas av sin lätta vikt och enkla hantering.

L-bannern liknar en X-banner och kännetecknas av sin lätta vikt, enkel hantering och eleganta design. Den är därför gjord för att användas vid försäljningsevenemang och mässor, men kan också användas för många andra ändamål, t.ex. som reklampelare i detaljhandeln eller som informationsmedium vid kongresser.

Även om alla material som används är väderbeständiga rekommenderas att L-bannern endast används inomhus. I utomhusområden bör den endast användas under begränsade tidsramar och under goda väderförhållanden. I blåsigt eller stormigt väder är L-bannern inte lämplig för utomhusbruk eftersom den är för lätt.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.