• Café Barriere
  Café Barriere
 • Café Barriere
  Café Barriere
 • Café Barriere
  Café Barriere
 • Café Barriere
  Café Barriere
 • Café Barriere
  Café Barriere
 • Café Barriere
  Café Barriere
 • Café Barriere
  Café Barriere
 • Café Barriere
  Café Barriere
 • Café Barriere
  Café Barriere
 • Café Barriere
  Café Barriere
Ratings value:4.8

Café Barriere

Café Barriär , vindskydd, insynsskydd - för avgränsning och skydd av små som stora områden. Vår cafébarrier trycks med egen logo, design och budskap. Att sätta upp flera banderoller efter varandra och i olika vinklar ger en mycket effektfull inramning med ert varumärke.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Komplett med stoplar
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Expressproduktion

2 478 kr -Exkl. Moms

System antal

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Tryck

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Vinylbanderoller
Vinylbanderoller

Vinylbanderoller

Pangpris! Pvc Fritt

Väderbeständig, robust och mångsidig - vår vinyl Frontlit är vår absoluta storsäljare.

Bästa pris 115 kr/st -Exkl. Moms

Meshbanderoll(Nät)
Meshbanderoll(Nät)

Meshbanderoll(Nät)

Högsta kvalitet Pangpris!

Vindgenomsläpplig och väderbeständig - vår nätbanner är perfekt för utomhusbruk.

Bästa pris 190 kr/st -Exkl. Moms

Banderoll Blockout
Banderoll Blockout

Banderoll Blockout

Pangpris! Väderbeständig

Blockoutbanderoll tryckbar på båda sidor - Allroundprodukten för både inomhus- och utomhusbruk.

Prisförslag 100 x 100 cm 370 kr/st -Exkl. Moms

Barriärsystem - Skapa flexibla områden

Säkerställ ordning och säkerhet i ditt catering-  eller evenemangsområde. Rent avgränsade matplatser för dina restauranggäster, effektiv avskärmning av caféets utomhusområde från trottoaren eller grannfastigheten eller tydlig vägledning för köer - cafébarriären lämpar sig för många olika användningsområden tack vare sin enkla konstruktion och flexibla användningsalternativ.

Den medföljande banderollen kan anpassas med din individuella design, t.ex. i form av reklambudskap, din logotyp eller annonsering av något  Eftersom banderollen kan bytas ut med några enkla steg kan du alltid beställa nya banderoller för att ändra ändamål och design och använda systemet på nytt.

Tekniska detaljer om Café barriärsystemet

Cafè Barriär är inte bara speciell med sitt högkvalitativa utseende och sin enkla hantering, utan också genomtänkt in i minsta detalj och sammansatt av högkvalitativa komponenter. Läs här vad som utmärker systemet i detalj:

 • Kvalitativt material: Polyester/vinyl, aluminium, stål.
 • Möjliga varianter av bannern: Vinyl Frontlit B1, Vinyl Mesh B1, Vinyl Blockout (tryckt på en eller båda sidor), Decor B1 / Eco, Air Maya, Flaggtyg B1 / Eco, Air Mesh, Polymesh (Eco).
 • Varianter/uppsättningar för avspärrningar: Enkel uppsättning - består av två stolpar, två basplattor, en tvärstång i antingen 150 eller 200 cm längd och motsvarande banderoll (135 x 67 cm / 185 x 67 cm), samt anslutningarna | Dubbel uppsättning - består av tre stolpar, tre basplattor, två tvärstänger i antingen 150 eller 200 cm längd och två motsvarande banderoller (135 x 67 cm / 185 x 67 cm), samt anslutningarna.
 • Hög motståndskraft: Alla material är väderbeständiga och lämpar sig därför utmärkt för utomhusmiljöer. Detsamma gäller för stolparna och fästmaterialet. De solida stolparna och 7 KG-fotplattorna står stabilt och klarar, särskilt i kombination med de vindgenomsläppliga bannervarianterna, ännu kraftigare vindbyar.
 • Brandskydd: Banerollmaterialen med beteckningen B1 är brandskyddscertifierade enligt DIN 4102 och lämpar sig även för inomhusutrymmen med motsvarande höga brandskyddskrav.
 • Högkvalitativt tryck: Den moderna digitala tryckprocessen garanterar bästa möjliga färgbriljans och färgåtergivning av ditt tryckmotiv.

Avgränsa områden på ett effektivt sätt, ge dina kunder och besökare bekväma mat- eller väntrum eller säkerställ tydliga linjer och områden vid evenemang.

Beställ Café Barriär och Barriär System online - Enkelt och snabbt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din cafébarriär med bara några få klick. Här erbjuder vi dig möjligheten att beställa systemet som ett enda element med en banderoll eller ett dubbelsystem med två banderoller och tre stolpar. Det är också möjligten ellerflera upplagor eller systemet utan banderoller.

Café Barriär - Fördelarna

Vår cafébarriär skiljer sig redan från andra produkter genom sina högkvalitativa material och sitt professionella utförande. Ytterligare pluspoäng är den enkla monteringen och de extremt mångsidiga användningsmöjligheterna. Samtidigt kombinerar den praktisk funktionalitet med en effektiv reklameeffekt tack vare den tryckbara bannern.

Oavsett om systemet är utrustat med brandskyddscertifierat material för användning på mässor eller med nätbanners för användning i väder och vind är det lika obegränsat när det gäller var det kan användas som när det gäller utrymme eller utseende.

För små områden räcker det med en enda ställning, medan större områden kan avgränsas av en hel rad med många enskilda element. Rakt, U- eller L-format eller till och med i ojämna linjer - hur du kopplar ihop elementen är helt upp till dig.
Rent funktionell, utrustad med en vit eller enfärgad banderoll, får du ett praktiskt, återanvändbart och lättanvänt system. Som ett riktigt blickfång, utrustad med en kreativt utformad banner, får du ett effektivt och okomplicerat reklamställ som är lätt att montera.

Väderbeständig, robust och visuellt tilltalande - barriärsystemet kombinerar elegans med funktion och övertygar på så sätt längs hela linjen.

Barriär och barriärsystem för caféer - Avsedd användning

Tack vare sin mångsidighet och flexibilitet kan cafébarriären användas på många olika sätt. Förutom den klassiska funktionen som barriärelement är det också värt att nämna den ytterligare användningen som reklampelare, som tydligt skiljer den från en enkel avspärrningsband.

Ursprungligen användes de populära systemen främst som en avgränsning av mat- och sittplatser i uteserveringar på kaféer och restauranger, men de finns nu även i många andra miljöer.

De kan användas i ölträdgårdar, i evenemangsområden, på mässmontrar och i offentliga utrymmen som flygplatser, där de kan hålla ordning i köer, separera försäljningsområden eller helt enkelt fungera som reklamskyltar. Cafébarriärer används också i utställningar, gallerier och museer, vid konserter, i fitnessstudior och andra anläggningar.

Eftersom materialen är av hög kvalitet ochväderbeständiga och vissa av materialen även har brandskydd enligt B1 kan systemet utan tvekan användas i alla beskrivna funktioner både inomhus och utomhus. Beroende på materialvalet är de integrerade banderollerna vindgenomsläppliga, tryckbara på båda sidor eller lätt genomskinliga och delvis genomskinliga.

Avgränsa områden effektivt - Beställ Café barriär- och avspärrningssystem nu

Vår cafébarriär finns i många olika materialvarianter, är lätt att hantera och mångsidig - den övertygar på hela linjen.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Lämplig för inom- och utomhus

Lämplig för inom- och utomhusandvänding

Dubbelsidigt tryck

Kan tryckas på fram- och baksida med liksidigt tryck eller oliksidigt tryck.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Café Barriere

Café Barriär är ett barriärsystem för att avgränsa en mängd olika områden. Det kan sättas ihop till långa rader med hjälp av kopplingar.

Café Barriären kan användas för att avgränsa sitt- och matplatser i restauranger, caféer eller /utomhusserveringar/utomhusmiljöer/trädgårdar, samt för att avgränsa väntrum och gångvägar.

Alla material som används är väderbeständiga. Banderollernas nätversioner är också vindgenomsläppliga och lämpar sig därför för blåsiga områden.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Café Barriär eller den medföljande banderollen kan också beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet är vitt, får du din banderoll i vitt. Meddela oss i så fall att din beställning är utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att den ska produceras utan tryck. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan ingå i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.