Order och leverans

Du kan enkelt och bekvämt lägga din beställning i vår butik med bara några få klick. Om du behöver flera produkter kan du lägga dem i din kundvagn och kombinera dem till en enda beställning. Om du har några frågor om produkterna, beställningsprocessen eller andra ämnen är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst.

1. Din beställning - Steg för steg

När du har hittat det du söker i vårt sortiment av produkter, kommer du i nästa steg att komma till den specifika produktkonfiguratorn. Där har du möjligheten att anpassa produkten efter dina behov när det gäller design, storlek och efterbehandling. Konfiguratorn kommer att guidar dig genom alla relevanta punkter steg för steg, med bara några få klick:

Slutligt format

Välj ett av de förutbestämda formaten, eller ange dina egna önskade mått.

Bearbetning

Bestäm om produkten ska ha öljetter, tunnel eller om den bara ska klippas.

Konfektionering

Beroende på vilken variant du har valt i bearbetningssteget, kan du nu gå in i detalj här och bestämma vilka sidor som ska få respektive konfektionering.

Motiv

I detta avsnitt anger du om du har ett eller flera motiv för tryck på den valda produkten. Om du har flera tryckversioner ska du ange hur många av varje motiv som ska tryckas genom att använda motsvarande beteckning till tryckfil (t.ex. File_1_2st / File_2_3st).

Alternativ

När du har konfigurerat alla dina produkter och lagt dem i varukorgen loggar du in på ditt kundkonto eller registrerar dig. Du kan också göra en beställning som gäst. Välj sedan önskad betalningsmetod. Du hittar mer information om de betalningsalternativ vi erbjuder här. Det sista steget leder till en granskning där du kan kontrollera alla uppgifter du har angett och ange din leveransadress. När denna länk har bekräftats är din beställning slutförd och kan behandlas av oss.

2. Skicka tryckfiler

Om du redan har färdiga utskriftsdata kan du ladda upp dem efter att beställningsprocessen är klar - uppladdningsfunktionen visas direkt efter beställningen. Du väljer enkelt din fil och laddar upp den. Alternativt kan du också skicka filen eller filerna via e-post till shop@mybanner.se, under förutsättning att de inte överstiger en filstorlek på 20 MB. Se till att inkludera ditt beställningsnummer i ämnesraden för e-postmeddelandet.

Om du inte har några tryckdata men har en idé om ditt önskade motiv, är du välkommen att skicka den till shop@my-banner.se. Vi skickar omedelbart en icke-bindande kostnadsberäkning för professionell framställning av tryckdata från en av våra grafiker. Kostnaderna för detta varierar beroende på omfattningen. Tjänsten inkluderar skapandet av filen med hänsyn till alla faktorer som är relevanta för tryckning. Resultatet skickas till dig via e-post som ett "soft proof" (digital visning av tryckfilen) för kontroll. Du har möjlighet att begära upp till två korrekturrundor, som vi kommer att genomföra enligt dina specifikationer. Om det blir fler korrigeringar och arbetsbördan ökar förbehåller vi oss rätten att fakturera dig i enlighet med detta. Vi kommer endast att trycka din fil efter att vi har fått ditt bindande, skriftliga godkännande.

3. Orderbekräftelse och betalning

När du har slutfört beställningen kommer du automatiskt att få en skriftlig orderbekräftelse från oss. Om du har valt alternativet förskottsbetalning kommer denna även att innehålla kontouppgifterna för överföringen. Efter mottagen betalning och förutsatt att vi har mottagit lämplig tryckfil, kommer vi att starta produktionen omedelbart.

4. Leveranstiden

Leveranstiden kan variera beroende på produkt och leveranstid. Ett icke-bindande uttalande om detta finns redan i orderprocessen och din orderbekräftelse.

När din produkt skickas från oss kommer du via e-post få en länk, där du kan följa din försändelse ända fram till din angivna leveransadress.

5. Mottagning av godset

Vid mottagandet av godset och i närvaro av chauffören, kontrollera godset för eventuella transportskador (väta, stötskador, etc.). Om du upptäcker något ska du rapportera detta direkt till chauffören och vid behov vägra att ta emot godset.