• Rollup premium
  Rollup premium
 • Rollup premium
  Rollup premium
 • Rollup premium
  Rollup premium
Ratings value:4.8

Rollup premium

Vår Premium Rollup imponerar med sin enkla elegans och utmärkta användbarhet i många olika inomhusförhållanden. 

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Komplett med väska
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

755 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Rollup exklusiv
Rollup exklusiv

Rollup exklusiv

Pangpris!

Denna högkvalitativa modell har en visuellt överlägsen fotvariant i en elegant droppform och enkel hantering.

Bästa pris 935 kr/kit -Exkl. Moms

Dubbelsidig Rollup
Dubbelsidig Rollup

Dubbelsidig Rollup

Dubbelsidig Enkel hantering

Med detta snygga stativ får du en roll up som kan utrustas med olika och högkvalitativa material på båda sidor.

Komplett 1995 kr/st -Exkl. Moms

L - banderollställ
L - banderollställ

L - banderollställ

Inkl. tryck Enkel montering

Lättviktsställ för effektiv reklam - L-banners är lika mångsidiga som den är enkla att hantera.

Bästa pris 195 kr/kit -Exkl. Moms

Rollup Premium - Rollup för mångsidig användning

Glöm besvikelser och låg kvalitet. För dina reklamändamål räcker endast det bästa. Framgång ska vara långsiktig och varaktig. Av den anledningen har du kommit till rätt ställe, särskilt när det gäller högkvalitativa och mångsidiga reklamställ som vår Premium Rollup. Med den här modellen har du möjlighet att välja mellan olika varianter och utvalda material. Rollup Premium finns i tre olika storlekar. Den eleganta grafikkassetten i kombination med den briljanta tryckbilden möjliggör professionell reklam utan kompromisser. Effektiv, enkel och till ett bra pris - Rollup Premium är övertygande i alla avseenden.

Rollup Premium - Funktioner

Vår Premium Rollup har förtjänat sitt namn med några speciella egenskaper som de bästa materialen och enkel hantering, om vilket du kan läsa mer om nedan:

 • Kvalitetsmaterial: Vinyl Frontlit (B1) 510 g/m², Polycanvas 260 g/m², Vinyl Blockout 440 g/m², Dekor (B1) 220 g/m².
 • Enkel hantering: Leveras komplett med kasset, stång, digitaltryck våd och väska. Allt är färdigmonterat och klart vid leverans, vilket innebär att du kan börja använda produkten direkt. Du drar lätt upp våden från kassetten och hakar fast våden på stången och produkten är färgdig. Vid nedpackning hakar du av våden från stången och låter våden varsamt rulla in i kassetten, tar ner stången som även den packas in i kassetten sedan lägger man ner kassetten i medföljande väska för att kunna transporteras skyddat och säkert.
 • Enkel transport: Systemet levereras i en praktisk transportväska där alla delar enkelt kan förvaras efter användning. 
 • Högkvalitativ utskriftsprocess: Med hjälp av den moderna digitala tryckprocessen får ditt tryckmotiv en strålande glans och framhävs på ett särskilt högkvalitativt och uttrycksfullt sätt.

Bra miljöval -  Flera av våra material kan även erhållas PVC Free och recycled, fråga oss så hjälper vi er!

Om du behöver en kvalitativ rollup i klassiskt format är vår premiummodell helt klart rätt för dig. Stativet är mycket lätt att hantera, lätt att transportera och mångsidigt. Samtidigt imponerar den med sitt raka och enkla utseende och sin utmärkta tryckbild.

Beställ Rollup Premium online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom de olika stegen för att beställa din Premium Rollup med bara några få klick. Du får produkten inklusive tryckning i upp till tre format.

Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor. Upplev kundservice på högsta nivå och låt dig inspireras av vår kreativitet.

Vi uppskattas för vår kundvänliga kommunikation och snabba svarstider och är kända för vår fantastiska produktkvalitet och korta leveranstider.

Se själv och kontakta oss i dag om du har några frågor eller förslag.

Rätt produkt för små och stora projekt - Bästa pris med högsta kvalitet

Med våra prisvariationer får du alltid motsvarande fördelar för stora kvantiteter. Särskilt för större beställningar volymer ger vi dig gärna ett individuellt erbjudande om så behövs.

Oavsett om du köper individuellt eller kollektivt får du hos oss det bästa priset och snabba leveranstider för din Premium Rollup. 

Rollup Premium - Fördelar

Med Premium Rollup kan du visa upp din logotyp, budskap eller ett specialerbjudande. Den är reducerad till det väsentliga, enkel och snygg på samma gång, och sätter ditt reklambudskap i rampljuset, samtidigt som den säkerställer stabiliteten hos din monter med det genomtänkta rullningssystemet och de robusta fötterna.  
Du kan välja mellan tre populära storlekar, från den smala standardmodellen till den uttrycksfulla och 120 cm breda modellen. När du beställer flera rollups för till exempel  ett evenemang ger detta dig möjlighet att kombinera olika storlekar samtidigt som du behåller samma utseende. Så oavsett om det är i det begränsade utrymmet i en butik eller på den stora ytan i en expansiv mässmonter: med Rollup Premium kan du utrusta båda på ett CI-kompatibelt och professionellt sätt och förse dem med din reklam.

Bland det praktiska valet av format finns det också olika material att välja mellan, som alla erbjuder särskilda fördelar - från opacitet till transparens, brandskydd, miljö.

Vår Premium Roll Up levereras också i en högkvalitativ transportväska. Grafiken är redan förmonterad i kassetten och kan dras upp och fästas på den medföljande stången i ett enkelt steg. Detta gör att produkten lämpar sig för tillfälliga ändamål såväl som för långsiktig och permanent användning, eftersom montrarna kan flyttas snabbt och enkelt och transporteras från en plats till en annan utan större ansträngning.

Systemets enkelhet och lätthet sparar tid och pengar totalt sett, eftersom du inte behöver många anställda eller utbildade specialister och inte heller många timmar för transport och montering. Samtidigt annonserar du på en mycket professionell nivå. Billigt, snyggt och flexibelt - med Rollup Premium får du ett högkvalitativt resultat.

Användningsområden för din Rollup Premium

Tack vare det stora utbudet av format och material samt den enkla mekaniken är Rollup Premium också lika mångsidig, även om den i allmänhet är avsedd för inomhusbruk.  
Installera permanent varumärkes- och produktreklam i din butik, uppmärksamma tillfälligt ett specialerbjudande eller presentera dig själv på en stor och välbesökt mässa - Rollup Premium kan användas var som helst, och är synlig från nära och långt håll.

Förutom reklam kan den också användas i rent informativa syften. Exempel på detta är presentation av dagordningar och översikter vid kongresser och liknande evenemang eller användning som informationstavlor i museer, gallerier eller utställningar. 

Praktisk hantering - mångsidig användning

Ett brett urval, högkvalitativ finish och enkel att använda - Rollup Premium är mångsidig och högkvalitativ på samma gång. Beställ din professionella Rollup nu och övertyga dig själv om premiumkvaliteten hos denna mångsidiga stand-up-display.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Inomhus

Rekommenderas att användas inomhus.

Hög färgåtergivelse

Hög färgidensitet vilket ger klara färger

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Säkerhetsmarginal till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd till kanten på grund av skärningstoleranser (se detaljer i respektive tryckmall).
Färgkod
CMYK
Upplösning
150 - 300 dpi upplösning
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Rollup premium - Materialegenskaper

Allt som räknas - Här hittar du alla viktiga tekniska data om produkten:

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Rollup premium

Rollup Premium levereras alltid som ett komplett system inklusive tryckning. Därför måste hela systemet alltid beställas.

Systemet är i huvudsak avsett för inomhusbruk. För kortvariga ändamål kan Rollup även användas utomhus, men bara om väderförhållandena är goda (inget regn eller storm).

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Rollup banderoll kan också beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet alltid är vitt, får du din banderoll i vit färg. Meddela oss att din beställning är utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att produktionen ska ske utan tryckning. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan ingå i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.

När du monterar och demonterar rollups finns det några saker att tänka på för att kunna använda systemet på rätt sätt och undvika skador. Förutom att följa de relevanta monteringsanvisningarna är det särskilt viktigt att dra ut rollupen långsamt och jämnt ur kassetten under monteringen och att fästa den ordentligt. Banderollen ska återföras till kassetten lika försiktigt när systemet demonteras igen. Skador kan främst orsakas av att man drar upp banderollen för snabbt eller av att man slarvigt släpper taget om banderollen efter att den lossats från hållaren under demonteringen. Detta kan skada systemets upprullningsmekanism och göra den oanvändbar.