• Aluminiumram
  Aluminiumram
 • Aluminiumram
  Aluminiumram
 • Aluminiumram
  Aluminiumram
 • Aluminiumram
  Aluminiumram
 • Aluminiumram
  Aluminiumram
 • Aluminiumram
  Aluminiumram
 • Aluminiumram
  Aluminiumram
 • Aluminiumram
  Aluminiumram
 • Aluminiumram
  Aluminiumram
Ratings value:4.8

Aluminiumram

Exklusiv aluminiumram, lätt och praktisk på samma gång. Spänningsramen levereras med tryckt material av högsta tryck- och materialkvalitet. Kan användas som en klassisk reklampresentation eller som en komplett bakgrund för din utställningsmonter - aluminiumspänningsramen gör en bra figur överallt. Spännramens lätthet och enkla hantering gör det också möjligt att använda format upp till 6 x 3 meter. Med våra fristående spännramar i aluminium kan du skapa mycket synliga reklamytor, vid behov även på båda sidor. Iögonfallande, professionellt och exklusivt.

1 895 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Efterbehandling

Alla sidor

välj nedan

Gummilist

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 02.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Dubbelsidig Rollup
Dubbelsidig Rollup

Dubbelsidig Rollup

Dubbelsidig Enkel hantering

Med detta snygga stativ får du en roll up som kan utrustas med olika och högkvalitativa material på båda sidor.

Komplett 1995 kr/st -Exkl. Moms

Aluminiumram för vägg
Aluminiumram för vägg

Aluminiumram för vägg

Inkl. tryck Enkel montering

Väggramen är ett utmärkt tillfälle att perfekt iscensätta reklammotiv eller dekorativa bilder. 

228 kr/st -Exkl. Moms

Utmärkt ramsystem

I det här fallet kommer du att bli glad över vår fristående spänningsram i aluminium. I motsats till en roll-up, en beachflagga eller ett display stativ utmärker sig aluminiumramsystemet genom den tätt klämda tryckytan runt om, som hålls stabilt och skrynkelfri av den snygga aluminiumramen och samtidigt ramas in diskret. På grund av de högkvalitativa materialen och det eleganta utseendet anses systemet vara ett högklassigt visningssystem. Ändå är det inte bara relativt billigt utan också extremt enkelt och praktiskt att hantera. Stretchramen finns i olika fasta format, vid behov även täckt på båda sidor och utrustad med två fotvarianter, och lämpar sig för ett stort antal användningsområden.

Egenskaper för spännramen för företag - Tekniska egenskaper

Vår spänningsram i aluminium med tryck uppskattas mycket. Med det här systemet får du ett lättmonterat reklamformat som glänser med ett exklusivt utseende. Här hittar du den viktigaste informationen om produkten:

 • Högkvalitativt material: Aluminiumram som kan vara täckt med 100 % polyester (Decor B1 220 g/m²), textil med svart baksida (helt ogenomskinlig) eller vinyl-bakgrundsbelyst (för bakgrundsbelysning).
 • Enkel hantering: Enkel skruv-/instickssystem - Ramen monteras och skruvas ihop. Tryckt budskap kläms enkelt fast i ramens aluminiumprofil med hjälp av de integrerade gummiläpparna. Upp till det 150 cm breda formatet levereras endast boomerangfötter av stabilitetsskäl. Alla större format med boomerangfötter och platta fötter. Grafiken kan beställas om och enkelt bytas ut när som helst.
 • Brandskydd: Det tryckmaterial som används är brandskyddscertifierat enligt B1 (DIN 4102) och uppfyller den tyska brandskyddsstandarden.
 • Högkvalitativt tryck: Trycken som ingår i ramen är tillverkade med sublimerings- och direkttryck och utmärker sig genom sin maximala färgbriljans och klarhet. Vid behov kan ramen också spännas upp på båda sidor.

Detta fristående ramsystem med högkvalitativa tryck kommer inte bara att förbättra din reklam, utan även glädja dina kunder. Öka reklamens effekt och räckvidd med detta lyxiga och sofistikerade ramsystem.

Beställ fristående business stretchramar online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa ditt aluminiumramsystem med bara några få klick.

Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor.

Vår fristående företagsram - Bästa kvalitet till ett bästa pris

Vi erbjuder dig bara det bästa av det bästa, topprodukter till låga priser.

Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda fristående aluminiumramar i större mängder? Vi skickar gärna ett individuellt erbjudande till dig omgående på begäran.

Business ramar - Fördelar

Ramens enkla elegans och de tillgängliga formaten gör det möjligt att använda det här exklusiva reklamformatet på många olika sätt. Ramen är tillverkad av robust och lätt aluminium, som enbart med sitt borstade silverutseende ger ett ädelt intryck. Den tryckta bilden har en gummiläpp på alla fyra sidor, som sätts in i ramen. Detta garanterar att grafiken kläms fast ordentligt och smidigt. Framifrån syns endast en smal, silverfärgad kant, så att din layout kommer till sin rätt utan att begränsas av en skrymmande ram.

Rammen är utrustad med robusta boomerangfötter och, för format från 200 x 200 cm, dessutom med robusta platta fötter, vilket gör att den alltid står rakt och stabilt. Systemet finns även i en dubbelsidig version så att du kan göra reklam i två riktningar. 
Vid behov kan du alltid beställa ny grafik till ditt system och på så sätt använda det på lång sikt och för nya ändamål.

Dessutom är den lätt att montera, vilket kan göras på kort tid med hjälp av de medföljande monteringsanvisningarna. Skruvar och insexnyckel ingår i leveransen.

En reducerad och elegant look som sätter din grafik i fokus. Okomplicerad hantering och material av hög kvalitet. Klar och färgintensiv utskriftsbild.

Vårt aluminiumramsystem erbjuder allt detta. Öka räckvidden och effektiviteten för din reklam med vårt fristående aluminiumramsystem.

Mångsidiga användningsområden för din fristående aluminiumram Business

Lika enkel och elegant som ramen är, lika mångsidiga är dess användningsmöjligheter. De olika formatstorlekarna gör det möjligt att använda den i väntrum, receptioner, konferenser, butikslokaler, välbesökta gallerior, offentliga områden eller evenemang.

På mässor kan en fristående aluminiumram i större format användas utmärkt som bakgrund för en mässmonter. Om storleken 6 x 3 meter inte räcker till kan man också kombinera flera ramar för att få en ännu större yta. B1-certifikatet tillåter även användning i områden med motsvarande ökade krav på säkerhet och brandskydd.

En fristående aluminiumram kan användas för alla typer av reklam. Oavsett om det är som medium för ditt budskap eller som rent dekorativ fotobakgrund utgör ramen inklusive tryckformat den bästa möjliga och mest högkvalitativa grunden för din individuella reklam.

Vår fristående företagsram erbjuder överväldigande möjligheter

Utnyttja den långtgående reklameeffekten av vår fristående aluminiumram och låt dig inspireras av kombinationen av enkel design och bästa kvalitet.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Inomhus

Rekommenderas att användas inomhus.

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Dubbelsidigt tryck

Kan tryckas på fram- och baksida med liksidigt tryck eller oliksidigt tryck.

B1 Brandskyddscertifierad

B1-brandskydd är ofta ett grundläggande krav för användning av material och produkter i offentliga miljöer som mässor eller flygplatser.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Aluminiumram

Ramen är tillverkad av 100 % högkvalitativ aluminium, medan trycket är gjort på Decor-tyg (polyester).

Materialet är i princip avsett för inomhusbruk och är endast i begränsad utsträckning väderbeständigt. På kort sikt och vid goda väderförhållanden kan en spännram av aluminium dock utan tvekan även användas utomhus.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Sträckramen i aluminium kan också beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet i samtliga fall är vitt, får du ramens duk i vit färg. Meddela oss i detta fall att din beställning är en beställning utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att produktionen ska ske utan tryckning. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan ingå i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.