• Banderoll ljudmesh
  Banderoll ljudmesh
 • Banderoll ljudmesh
  Banderoll ljudmesh
 • Banderoll ljudmesh
  Banderoll ljudmesh
Ratings value:4.8

Banderoll ljudmesh

Vårt perforerade ljudnät är perfekt för evenemang, klubbar och konserter. Det möjliggör en optimal ljudupplevelse och storskalig reklam.

 • 250/gm² Ljud-mesh
 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Vind- och ljusgenomsläpplig
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

243 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 1000 x 1000 eller 25 x 25 cm)

cm
cm

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Efterbehandling

Alla sidor

välj nedan

Skuren

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Vinylbanderoller
Vinylbanderoller

Vinylbanderoller

Pangpris! Pvc Fritt

Väderbeständig, robust och mångsidig - vår vinyl Frontlit är vår absoluta storsäljare.

Bästa pris 115 kr/st -Exkl. Moms

Banderoll/Vepa Decor 205g B1
Banderoll/Vepa Decor 205g B1

Banderoll/Vepa Decor 205g B1

Inkl. tryck Eco-material

Briljant utseende och känsla - den eleganta inredningstextilen är perfekt för inomhusmiljöer.

Prisförslag 200 x 100 cm 240 kr/st -Exkl. Moms

Vepor & reklamvepor med eget tryck
Vepor & reklamvepor med eget tryck

Vepor & reklamvepor med eget tryck

Inkl.tillbehör Elegant utseende

För professionell och effektiv reklam i skyltfönster och butikslokaler - Elegant, högkvalitativ och enkel att applicera.

Prisförslag 200 x 100 cm 450 kr/st -Exkl. Moms

Pallöverdrag med eget tryck
Pallöverdrag med eget tryck

Pallöverdrag med eget tryck

Inkl. tryck Pangpris!

Hög kvalitet och praktiskt - Vår banderoll är perfekt för reklam på lastpallar.

Bästa pris 595 kr/st -Exkl. Moms

Vill du använda högtalare som reklamplats?

Då är Sound-Mesh något för dig. Låt inte de stora ytorna med högtalare vid evenemang, konserter eller diskotek gå till spillo. Dra uppmärksamheten till ditt budskap exakt där musiken spelas.

Perforeringen och bearbetningen av Sound Mesh- materialet på 250 g/kvm säkerställer optimal ljudgenomsläpplighet och försämrar därmed inte på något sätt ljudet från de täckta högtalarna. Detta gör vår Sound Mesh-banderoll till en mycket effektiv reklam alla typer av stora evenemang, på klubbar, diskotek eller cateringanläggningar.

Materialets egenskaper

Det är viktigt att ta reda på detaljer om materialet och de möjliga användningsområdena för att kunna anpassa dem till dina behov. Följande egenskaper kännetecknar Soundmesh-banderoll.

 • Högsta kvalitet: Materialet med finmaskig struktur klarar höga vindbelastningar och är nästan helt ljudgenomsläppligt tack vare sina speciella egenskaper. Det består av 72 % vinyl och 28 % polyester.
 • Brandskydd: Våra ljudnätbanderoller är B1-certifierade och erbjuder därmed en av de högsta standarderna för brandskydd.
 • Hög motståndskraft: Sound Mesh-banderoll tål regn, intensivt solljus och, tack vare perforeringen, starkare vindbelastningar.
 • Högkvalitativ tryckteknik: Med hjälp av toppmoderna maskiner och UV-tryckningsprocessen garanterar vi de bästa tryckresultaten på din ljudnätbanner. På grund av det grova nätet avråder vi dock från fina typsnitt och mycket detaljerad grafik.

Beställ Sound Mesh-Banderoll online - Snabbt och enkelt

Vår konfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din ljudnätbanderollen med bara några få klick. Beroende på vilken typ av efterbehandling du föredrar erbjuder vi dig olika specifikationer som du kan definiera ännu mer exakt i ett ytterligare steg i konfigurationen.

Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor.

Vår Sound Mesh-Banderoll - Högsta kvalitet och bästa pris

Vi erbjuder dig båda!

Om du planerar en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda reklambanderoll av ljudnät i större mängder, så skickar vi gärna en individuell offert till dig omgående på begäran.

Sound Mesh-Banderoll - Fördelarna

Sound Mesh-materialets grovmaskiga struktur låter vind och ljud passera igenom och är därför varken känslig för högre vindbelastning eller begränsar ljudkvaliteten hos högtalare när materialet placeras framför dem.

Tack vare vårt högkvalitativa vinyl-material och den senaste trycktekniken ger Soundmesh inte bara en utmärkt tryckbild utan även hög motståndskraft och hållbarhet. Det är särskilt lämpligt för storskalig grafik och bokstäver. Små typsnitt och detaljerade element återges kanske inte optimalt på grund av perforeringen (se bildexempel).

Den akustiska ledningsförmågan gör Soundmesh till ett perfekt reklammedia, t.ex. vid utomhuskonserter eller andra evenemang, både utomhus och inomhus.

Användningsområde för Sound Mesh-banderoll

Eftersom Soundmesh uteslutande kan användas i högtalarsystem och andra områden där ljudet spelar en roll, är den idealisk för musikevenemang av alla slag. Använd de unika och iögonfallande reklamplatserna i direkt anslutning till scener, DJ-bord och dansgolv.

Soundmesh kan också användas perfekt och effektivt vid friluftsevenemang och konserter. I utomhusmiljöer kan materialet också göra poäng med sin väderbeständighet och vindgenomsläpplighet.

Efterbearbetningar för Sound materialet

Skärning

Om du inte behöver någon särskild efterbehandling levererar vi gärna din Sound Mesh-banderoll helt enkelt slätklippt.

Öglor och kantförstärkning i metall

På begäran kan vi leverera Soundmesh-banderoll med platt fåll och en allsidig lösning, där metallöglorna fästs på ett avstånd av ca 50 cm.

Tunnel

En tunnel är rätt val om du till exempel vill skjuta en stång eller ett rep genom fållen på Soundmesh-banderollen. Efter beställning låter du oss helt enkelt veta direkt vilken fålldiameter du behöver. Obs, I vissa fall fästs ytterligare öglor i hörnen av stabilitetsskäl. Om detta inte önskas, ange detta uttryckligen.

Det finns många anledningar till att välja vår ljudnätbanner - Beställ nu!

Mångsidiga användningsområden, vind- och ljudgenomsläpplighet samt vattentät tryckning - en banderoll som annonserar där musiken spelas!

Perfekta parametrar och fantastiska material

B1 Brandskyddscertifierad

B1-brandskydd är ofta ett grundläggande krav för användning av material och produkter i offentliga miljöer som mässor eller flygplatser.

Mycket bra väderbeständighet

Mycket bra väderbeständighet.

Material och tryck håller längre.

Mycket bra vindgenomsläpp.

Bra vindgenomsläpp, vilket lämpar sig bra på vindutsatta ställen för att slippa vindfång.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Banderoll ljudmesh

Sound-Mesh är ett banderollmaterial som består av 72 % Vinyl och 28 % polyester. Det speciella med detta material är den fina perforeringen, som gör det möjligt att fästa banderollen framför ljudkällor som högtalare och ljudanläggningar. Den perforerade strukturen möjliggör perfekt ljudgenomsläpplighet och begränsar därmed inte effekten av högtalare. Skillnaden mot ljudnätet ligger i den avvikande typen och finheten på perforeringen.

Ljudnätet är idealiskt för att täcka eller täcka högtalare, ljudsystem eller andra ljudkällor utan att begränsa ljudkvaliteten eller volymen. Detta innebär att banderoller av ljudnät kan användas som reklam eller dekoration vid evenemang, konserter eller på diskotek.

Eftersom det här materialet också är vindgenomsläppligt tack vare perforeringen, precis som det vanliga nätmaterialet, och det också till stor del är tillverkat av vanlig Vinyl, är det ett väderbeständigt material som också är särskilt lämpligt för utomhusbruk.

Sound-Mesh har tilldelats B1-certifikatet eftersom det är flamskyddad enligt DIN 4102 i den tyska brandskyddsförordningen. Det uppfyller därför ett av de högsta tyska brandskyddskraven och kan utan tvekan användas i offentliga utrymmen där brandskydd är ett grundläggande krav.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Soundmesh-banderoll kan levereras klippta, med kantförstärkning och öglor eller sömmar. Du hittar motsvarande valmöjligheter i konfigurationen och kan fritt välja exakt hur du vill ha det. Observera: I vissa fall kan öglor läggas till i hörnen på fållade paneler av stabilitetsskäl. Om detta inte önskas, ange detta uttryckligen. Om vårt omfattande utbud av alternativ inte uppfyller dina önskemål kan du kontakta vår kundtjänst direkt. Vi undersöker gärna möjligheten till en specialkonstruktion.

Sound Mesh kan också beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet är vitt får du din banderoll i vit färg. Meddela oss i så fall att din beställning är utan tryck. I bästa fall svarar du helt enkelt på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med en kort information om att banderollen ska produceras utan tryck. Om du inte informerar oss kommer vi att anta att en tryckfil kommer att levereras senare, varför beställningen inte kan tas med i produktionsprocessen. Priset motsvarar också den tryckta produkten.