Extremt billigt Inkl. tryck
Ratings value:4.8

Kanalplastskyltar

Det ultralätta materialet av polypropylen med materialtjocklekar på 3, 5 och 10 mm är stabilt och väderbeständigt. Det lämpar sig därför för mångsidig användning i utomhusmiljöer. Vare sig det är som val-plakat eller reklamskylt för ett evenemang - Kanalplasten är robusta och lätthanterliga och passar utmärkt för kort- till medellång användning. 

 

 • Idealisk för mäklarskyltar, plakat och reklamskyltar
 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • Flera tjocklekar 3, 5 och 10 mm
 • Lätt och prisvärt material
 • Återvinningsbart material

 

295 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 300 x 150 eller 15 x 15 cm)

cm
cm

Tryck

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Efterbehandling

Alla sidor

välj nedan

Rektangulärt snitt

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Vinylbanderoller
Vinylbanderoller

Vinylbanderoller

Pangpris! Pvc Fritt

Väderbeständig, robust och mångsidig - vår vinyl Frontlit är vår absoluta storsäljare.

Bästa pris 115 kr/st -Exkl. Moms

Meshbanderoll (nät)
Meshbanderoll (nät)

Meshbanderoll (nät)

Högsta kvalitet Pangpris!

Vindgenomsläpplig och väderbeständig - vår nätbanner är perfekt för utomhusbruk.

Bästa pris 190 kr/st -Exkl. Moms

Beachflagga
Beachflagga

Beachflagga

Snabb leverans Brett utbud

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden för företag och annonsörer

Komplett 465 kr/st -Exkl. Moms

Reklamflaggor
Reklamflaggor

Reklamflaggor

Snabb leverans Högsta kvalitet

Den perfekta flaggan om du vill trycka detaljerad grafik eller fotomotiv, särskilt för små upplagor.

Bästa pris 215 kr/st -Exkl. Moms

Kanalplastskyltar med eget tryck

Våra kanalplastskyltar är utformade just för detta ändamål: Deras extremt låga vikt i kombination med högsta stabilitet och bästa tryckbarhet, till en lågt kostnad, gör dem till ett idealiskt reklammaterial för reklam inomhus och utomhus. Materialet är dessutom återvinningsbart och förorenar därför inte miljön, inte ens vid kortvarig användning. Med en tjocklek på 3 mm och en maximal storlek på 300 x 150 cm är de också idealiska för skyltar i stort format, som tack vare sin låga vikt lätt kan transporteras och monteras. De är tryckta med UV-direkttryck och briljerar dessutom med färgintensiva och tydliga tryckta bilder.

Kanalplastskyltar- Tekniska detaljer

Kanalplast, kännetecknas av sin speciella struktur som gör dem särskilt lätta och stabila. Läs nedan för att ta reda på om de  uppfyller dina krav för reklamändamål:

 • Högkvalitativt och återvinningsbart material: 100 % polypropylen (PP). Materialet är återvinningsbart och skyddar därmed miljön. Materialet tills tillgänglig i flerväggsversion.
 • Hög motståndskraft: Kanalplastens dubbla väggplattor innehåller små luftfyllda kanaler i form av en vävstruktur. Denna struktur ökar böjhållfastheten och säkerställer tillräcklig slagtålighet samt en uttalad lätthet jämfört med en panel av massivt material. 
 • Mångsidiga bearbetningsmöjligheter: Tack vare sin enkla struktur och materialegenskaper kan kanalplastskyltar även tillverkas i individuella former (konturskärning). För fastsättning kan enkla spännband användas. Alla dessa egenskaper möjliggör mångsidiga användningsmöjligheter.
 • Högkvalitativ tryckning: Dubbelväggiga skyltar trycks med UV-direkttryck. Detta ger dina skyltar en lysande och färgintensiv tryckbild och gör att de ser särskilt iögonfallande och professionella ut.

Kanalplastskyltar - Bästa kvalitet till ett rimligt pris

Förutom högsta kvalitet får du vår kanalplastskylt till låga priser. Vi kompromissar inte med vårt pris-prestandaförhållande. 
 
Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda kanalplast i större mängder? Vi skickar gärna ett individuellt erbjudande på begäran.

Kanalplastskylt - Fördelarna

Reklam behöver inte alltid vara besvärlig, komplicerad och dyr. Med dubbla väggar får du högkvalitativa och kostnadseffektiva reklamskyltar - robusta, lätta och tryckta enligt hög standard. Till detta kommer att det bearbetade grundmaterialet polypropylen är återvinningsbart. Det betyder att när du använder vår kanalplast skonar du inte bara din plånbok, utan också miljön.

Våra kanalplastskyltar lämpar sig särskilt väl för kort- och medellång användning i utomhusmiljöer eftersom materialet är lätt, väderbeständigt och stabilt.

Den enkla bearbetningen av materialet gör det möjligt att tillverka specialformer och att använda hörnhål för fastsättning på plats.

Utskrivet med UV-direktutskrift, vilket gör att din grafik ser bäst ut. Ljusa färger och en tydlig tryckbild förmedlar på avstånd att det är professionella företag som gör reklam här.

På grund av materialets lätthet kan transport och installation ske med enkelhet. Skillnaden i vikt jämfört med andra reklamskyltar lönar sig särskilt vid större upplagor, eftersom ett stort antal skyltar tillverkade av kanalplast kan transporteras på en gång och installeras enkelt och snabbt. Det behövs ingen tidskrävande limning av affischer, vilket underlättar arbetet särskilt för valarbetare.

Tillämpningar av kanalplastskyltar

Kanalplast lämpar sig som en högkvalitativ bas för en mängd olika reklamsyften. Eftersom kanalplastens paneler är särskilt lätta och stabila kan de användas på många olika sätt.

Överallt där det finns reklam på allmän plats hittar du robusta skyltar, som oftast är monterade på lyktstolpar och staket. De används särskilt ofta för att trycka valplakat. De kanalplasten är också perfekta för att exponera kommande evenemang. Förutom dessa användningsområden ses skyltarna också ofta som klassiska reklamaffischer för försäljningskampanjer, byggplatsskyltar eller mäklarskyltar.

Skyltarnas hållbarhet gör att de kan användas på kort till medellång sikt i utomhusmiljöer. Inomhus håller de längre på grund av den lägre exponeringen för väder och UV-strålning.

Stabil kanalplastskylt - Beställ lätta och miljövänliga skyltar nu!

Med kanalplastens dubbla väggar får du en enkel, stabila och återvinningsbara skyltar för professionell reklam på kort till medellång sikt. Lättheten, stabiliteten och den utmärkta tryckbarheten inspirerar alla.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Lämplig för inom- och utomhus

Lämplig för inom- och utomhusandvänding

Mycket lätt

Mycket lätt 

Dubbelsidigt tryck

Kan tryckas på fram- och baksida med liksidigt tryck eller oliksidigt tryck.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Kanalplastskyltar

Dubbelväggsskivor är tillverkade av polypropenplast, som är återvinningsbar och därmed miljövänlig. Deras kärna består av en stavformad eller honungskaksstruktur vars luftfyllda kanaler är ansvariga för plåtens lätthet och samtidigt ger en hög grad av stabilitet.

Både aluminium och fortex är väder- och korrosionsbeständiga. Det innebär att varken vatten, vind eller sol kan hindra dem från att användas permanent och under långa perioder i utomhusområden som är hårt utsatta. För att göra materialen ännu mer robusta och för att se till att färgerna i trycket inte bleknar över tid eller skadas på annat sätt, kan våra materialen förses med en extra UV-lack eller en folie mot stenflisor.

Panelerna kan tillverkas och levereras i ett stycke upp till en storlek av högst 300 x 150 cm. Om måtten överskrider detta mått skärs panelerna i bitar.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Dubbelväggsark kan också beställas otryckt. Grundmaterialet är vitt. Meddela oss i så fall att din beställning är en beställning utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att produktionen ska ske utan tryckning. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.