• Eventvägg zipper wave
  Eventvägg zipper wave
 • Eventvägg zipper wave
  Eventvägg zipper wave
 • Eventvägg zipper wave
  Eventvägg zipper wave
Ratings value:4.8

Eventvägg zipper wave

Eventvägg Zipper är den smarta lösningen för ditt mässbehov. Vår dubbelsidiga mässväggar finns i olika storlekar och modeller så det skall passa för din unika exponering. Monteringen är enkel, tack vare färgmarkeringar. Att trä på tyget på ställningen är lika enkelt som att ta på sig en tröja.

Vår dubbelsidiga mässvägg, med en storlek på 301x227 cm, ger dig flexibilitet att välja mellan rak eller kurvad design. Den kurvade versionen har ett djup på 60 cm för extra elegans.

För att lyfta upp ditt varumärke ytterligare köper många till eventbord, rollup och beachflag.

För enkel transport kommer ställningen i en väska . Dessutom erbjuder vi stolt fem års fabriksgaranti, så du kan vara säker på din investering.

7 895 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 02.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Beachflaggor & strandflaggor med eget tryck
Beachflaggor & strandflaggor med eget tryck

Beachflaggor & strandflaggor med eget tryck

Snabb leverans Brett utbud

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden för företag och annonsörer

Komplett 465 kr/st -Exkl. Moms

Reklam & företagsflaggor med eget tryck
Reklam & företagsflaggor med eget tryck

Reklam & företagsflaggor med eget tryck

Snabb leverans Högsta kvalitet

Den perfekta flaggan om du vill trycka detaljerad grafik eller fotomotiv, särskilt för små upplagor.

Bästa pris 215 kr/st -Exkl. Moms

SEG Pop Up Display
SEG Pop Up Display

SEG Pop Up Display

Tryckbar på båda sidor Konfigurerbar Inkl. tryck

Den perfekta mässväggen för din varumärkespresentation på mässor, evenemang eller funktioner - enkel att installera, bakgrundsbelyst och B1-certifierad.

Komplett 7595 kr/st -Exkl. Moms

SEG Eventbord LED
SEG Eventbord LED

SEG Eventbord LED

Komplett 7995 kr/st -Exkl. Moms

Eventvägg zipper är ett utställningssystem som är täckt med högkvalitativt dekorativt tyg som kan tryckas på båda sidor. Systemet kan även utrustas med spotlight som lyser upp ditt motiv. Detta är särskilt passande på mässor eller evenemang. I kombination med ett av våra eventbord kan det till och med användas som en komplett utställningsmonter. Slipp tids- och kostnadskrävande uppställningar av snickare och monterbyggare och skapa din individuella monter billigt och på nolltid. Materialens exceptionellt höga kvalitet, det fantastiska trycket och den imponerande storleken gör den till en professionell och iögonfallande mässuppställning och därmed en enastående varumärkespresentation. 

Eventvägg zipper - Tekniska detaljer

Utställningssystemet i stort format består av en högkvalitativ och lätt aluminiumkonstruktion som monteras utan verktyg och täcks med den tryckta väven. 

Läs mer om detaljerna i denna praktiska display nedan:

 • Material av hög kvalitet: Konstruktion av aluminiumrör och metallfötter.
 • Obelyst grundutförande: Decor 205 g B1
 • Material: Material och tillverkningskvaliteten är enastående. Särskilt konstruktionen med metallrör som lätt sätts ihop och tyget som man trär på som en tröja och sedan säkerställs med ett blixtlås. 
 • Enkel hantering: Konstruktinen är enkel. Metallrör sätts lätt ihop med hjälp av färgmarkeringar, tyget trär man på ställningen som en tröja och sedan avslutar med att stänga blixtlåset. Allt levereras i en väska.Vikt 6,4 kg.
 • Brandskydd: Alla täckdukar som används har ett B1-certifikat enligt DIN EN 4102, vilket innebär att de uppfyller den svenska brandskyddsstandarden och kan användas utan problem på mässor, i hallar och andra lokaler med motsvarande specifikationer.
 • Högkvalitativt tryck: Färgerna som används vid digitaltryck möjliggör detaljerade och intensiva tryckbilder med klara och briljanta färger, på en eller båda sidor - för ett bestående och positivt intryck på kunder och besökare.

Du behöver inte investera mycket tid och pengar i inköp, design eller konstruktion. Du behöver ingen inredningsarkitekt, snickare eller monterbyggare för den här produkten och inte ens några verktyg. Skapa din kompletta utställningsmonter med en liten budget och på relativt kort tid.

Resultatet är imponerande trots sin enkelhet, eftersom kombinationen av displayer, diskar och ljuseffekter ger ett mycket professionellt och sammanhängande intryck. Upptäck de unika fördelarna med vår Eventvägg och låt dig övertygas av den enastående kvaliteten och den imponerande effekten av detta beprövade och testade mässystem.

Beställ Eventvägg zipper-utställningssystem online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din Eventvägg med bara några få klick.

Beroende på vilken variant du vill ha - straight, curves eller wave. I de följande stegen definierar du ytterligare specifikationer, t.ex. storlek, tryckta sidor och antal exemplar, och slutför därmed konfigurationen av ditt individuella mässystem.

Kontakta oss idag om du har några frågor eller förslag.

Vårt utställningssystem Eventvägg zipper - Hög kvalitet till ett bra pris

Vi erbjuder dig bara det bästa av det bästa, topprodukter till låga priser.

Med  utställningssystem som Eventvägg zipper får du ett förstklassigt, lätthanterligt och samtidigt extremt effektivt utställningssystem inklusive tryckning till bästa pris.

Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda displayen i större mängder? Vi skickar gärna ett individuellt erbjudande på kundens begäran.

Eventvägg zipper - Fördelarna

Vårt förstklassiga utställningssystem kombinerar enkelhet och elegans med imponerande modularitet. Det ger dig möjlighet att skapa en professionell monter utan att kräva mycket tid eller pengar. Oavsett om du är ett litet företag med en begränsad budget eller ett större företag, är våra konfigurationsverktyg, från butiksnivå till avancerade mässdesigner, utformade för att göra processen smidig och kostnadseffektiv.

Den slimmade designen och de imponerande tryckta tygerna ger ditt utställningssystem en estetiskt tilltalande och avskalad look. Tygerna träs enkelt på ställningen och säkras med blixtlås, vilket ger en snygg och elegant presentation av ditt budskap.

Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att transportera och montera ditt utställningssystem. Alla delar levereras i en praktisk och vadderad bärväska, vilket gör det smidigt att transportera till olika platser.

Vår display har även ett B1-brandskyddscertifikat enligt DIN EN 4102, vilket gör den lämplig för evenemang och platser där brandsäkerhet är av största vikt, vilket ger dig förtroendet att nå en bredare publik och att ställa ut på olika typer av evenemang.

Eventvägg zipper - Exempel på tillämpningar

Det huvudsakliga användningsområdet är definitivt som utställningsmonter eller som en del av en utställningsmonter. Väggar, bakgrunder, avgränsningar, rumsavdelare och därmed hela moduler kan skapas och sättas upp. Tillsammans med våra matchande diskar kan man utforma en helhetslösning som inte bara är praktisk och jämförelsevis billig, utan som också ger ett väldigt professionellt och effektivt intryck.

Eventvägg zipper går också utmärkt att använda vid evenemang, försäljningsevenemang, konserter och utställningar. Förutom i stora evenemangshallar kan de även användas i receptioner, gallerier och utställningar.

De platta täckta displayerna kan användas överallt i reklamsyfte, för presentationsändamål eller som dekoration. Om du förser displayen med ditt varumärke eller budskap, presentationen av ditt varumärke eller en specifik produkt gör den ett oemotståndligt intryck. Alternativt kan den helt enkelt användas med din logotyp eller ett dekorativt motiv för att försköna din mässmonter, ditt företag eller dina försäljningslokaler.

Det är helt upp till dig att bestämma hur den ska användas. En sak är säker: väljer Eventvägg zipper kommer du att framstå som professionell och sofistikerad och sätter ditt varumärke i fokus.

Vår Eventvägg zipper- Ett medvetet val för din utveckling

Med det här utställningssystemet drar du till dig uppmärksamhet och gör effektiv marknadsföring med ett medvetet fokus på kvalitet. Beställ din eventvägg nu så att ditt varumärke kan synas och göra intryck på nästa mässa eller kommande evenemang. 

 

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsmarginal till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd till kanten på grund av skärningstoleranser (se detaljer i respektive tryckmall).
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn