• Vepor & reklamvepor med eget tryck
  Vepor & reklamvepor med eget tryck
 • Vepor & reklamvepor med eget tryck
  Vepor & reklamvepor med eget tryck
 • Vepor & reklamvepor med eget tryck
  Vepor & reklamvepor med eget tryck
 • Vepor & reklamvepor med eget tryck
  Vepor & reklamvepor med eget tryck
 • Vepor & reklamvepor med eget tryck
  Vepor & reklamvepor med eget tryck
 • Vepor & reklamvepor med eget tryck
  Vepor & reklamvepor med eget tryck
 • Vepor & reklamvepor med eget tryck
  Vepor & reklamvepor med eget tryck
 • Vepor & reklamvepor med eget tryck
  Vepor & reklamvepor med eget tryck
 • Vepor & reklamvepor med eget tryck
  Vepor & reklamvepor med eget tryck
Ratings value:4.8

Vepor & reklamvepor med eget tryck

Denna skylt har utvecklats speciellt för användning i skyltfönster. Presentera ditt företags erbjudanden, produkter eller tjänster och få uppmärksamhet från förbipasserande och kunder. Den här banderollen får också uppmärksamhet utanför skyltfönster med sin högkvalitativa finish och speciella upphängning.  Eco Produkter ? Fråga oss så hjälper vi er! 

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • Finns i UV- och väderbeständigt
 • Finns i B1-certifierad
 • Expressproduktion

Vepor för utomhus? Kontakta oss!

234 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 250 x 1000 eller 20 x 20 cm)

cm
cm

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Efterbehandling

Alla sidor

välj nedan

Träpinne med snöre

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Banderoll/Vepa Decor 205g B1
Banderoll/Vepa Decor 205g B1

Banderoll/Vepa Decor 205g B1

Inkl. tryck Eco-material

Briljant utseende och känsla - den eleganta inredningstextilen är perfekt för inomhusmiljöer.

Prisförslag 200 x 100 cm 240 kr/st -Exkl. Moms

Vepa Satin
Vepa Satin

Vepa Satin

Glansigt utseende Inkl. tryck

Glansigt, fint och briljant tryckt - våra satinbanner står för ädel högblank reklam.

Bästa pris 120 kr/st -Exkl. Moms

Banderoll Decor Blockout B1
Banderoll Decor Blockout B1

Banderoll Decor Blockout B1

Insynsskydd Kvalitativt material

Ljusblock och robust - Textile Black Back är perfekt för mässor och evenemang.

Bästa pris 300 x 100 cm 370 kr/st -Exkl. Moms

Vår banner för skyltfönster

Skyltfönstret är varje butiks visitkort. Så var är det bättre att annonsera än just här, där alla förbipasserande tittar? Vepan för skyltfönster har utformats just för detta ändamål. Tack vare den speciella tekniken kan den enkelt och snabbt hängas upp i skyltfönstrets exponeringsyta. Olika högkvalitativa textilmaterial och tryck övertygar med sitt starka och professionella utseende.

Oavsett om du fäster vepan direkt på framsidan av fönstret eller använder den som bakgrund i skyltfönstret kan du med denna produkt visa upp erbjudanden, produkter och tjänster på ett effektivt sätt.

Användningsområde

Förutom praktisk funktionalitet kan du förvänta dig den bästa produkt- och tryckkvaliteten från våra vepor och banderoller för skyltfönster. Detta är viktigt eftersom skyltfönstret ger kunden det första intrycket. Se till att förbipasserande inte bara stannar upp och tittar på skyltningen utan också går in i din butik. 

Våra högkvalitativa materialval garanterar bästa möjliga utseende och känsla: Du har möjlighet att välja mellan robust dekortyg, glänsande satin eller det lätta flaggtyget polyglans. Varje enskilt tyg har speciella egenskaper och därmed individuella fördelar för olika ändamål och preferenser. Alla tyger är B1-brandskyddscertifierade och uppfyller därmed en av de högsta brandskyddsklasserna i Sverige.

 • 205 g/m² dekorativt tyg (B1) - Materialet har en matt yta på båda sidor och består av 100 % polyester. Det kan tryckas på en sida och har god färgåtergivning tack vare sin högkvalitativa finish. Dekorationsduken finns även i en miljöversion som är tillverkad av återvunnet och återvinningsbart basmaterial.
 • 440 g/m² Blockout dekorativt tyg - Blockout-varianten består av ett klassiskt dekorativt tyg som appliceras på båda sidor av ett svart barriärskikt. Detta skapar ett ljusblockerande och ogenomskinligt material som också kan tryckas på båda sidor.
 • 125 g/m² satintyg (B1) - Detta eleganta tyg kännetecknas av sin glansiga yta och har en tydlig färg- och bildåtergivning.
 • 110 g/m² flaggtyg (B1) - Detta är det klassiska flaggmaterialet. Trycket är synligt på båda sidor av tyget (genomtryck). Flaggtyget finns även i en ekovariant av återvunnet och återvinningsbart grundmaterial.

Beställ fönstervepor online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din skylt med bara några få klick. Välj önskad storlek och upphängning samt det specifika antalet fönsterbanners och beställ snabbt och enkelt det perfekta reklammedlet för ditt företag.

Vår vepa för skyltfönster - Hög kvalitet till bästa pris

Din budget är hanterbar, men du vill ändå inte avstå från kvalitet? Vi erbjuder dig bara det bästa av det bästa, topprodukter till låga kostnader.

Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda fönsterbanners i större mängder? Vi skickar gärna ett individuellt erbjudande till dig omgående på begäran.

Banderoller för skyltfönster - Fördelarna

En fönsterbanner erbjuder många fördelar för reklam i din butik. Den kan hängas upp för hand och snabbt bytas ut, vilket innebär att det inte finns några installationskostnader.

Valet av olika material gör det möjligt att använda fönsterbannern på många olika sätt och i enlighet med dina preferenser. Oavsett om det är glansigt och elegant med satintyg, matt och greppvänligt med dekor eller lätt och genomskinligt med polyglans, kan du utrusta din fönsterbanner på det sätt du behöver och som bäst förmedlar ditt budskap.

Tack vare att den är lätt att hänga upp och flexibel kan fönstervepan även användas utanför skyltfönstret.

Den optimala användningen av vepan för skyltfönster

Vepan för skyltfönster lämpar sig för många olika användningsområden. Naturligtvis kan den användas i skyltfönster i enlighet med sitt namn. Rätt framme i fönstret som ett riktigt blickfång eller som bakgrund för din varuuppställning lever vepan för skyltfönster upp till sitt namn i alla avseenden.

Förutom i skyltfönster kan denna banderoll även användas för andra presentationsändamål i butiker och försäljningslokaler. Häng den på väggar, bakom en disk eller till och med i mitten av butiken som rumsavdelare.

Presentera aktuella erbjudanden, specialprodukter eller ditt varumärke. Skyltfönstret är också en bra visuell utsmyckning av din lokal.

Så här hänger du upp vepan

Vår vepa eller banderoll för skyltfönster finns i en storlek på högst 156 cm i bredd och 200 cm i höjd. I vår produktkonfigurator kan du välja mellan två standardstorlekar (minsta och största storlek), men du kan också konfigurera en individuell storlek inom dessa mått.

Banderollen erbjuds med olika monteringar. Från fållning med aluminiumrör, metallstång eller trästång till klämremsor och remsor med krokodilklämmor - de olika varianterna erbjuder de mest varierande möjligheterna till upphängning.

Med denna utrustning kan vepan för skyltfönster enkelt hängas upp från en krok i taket, till exempel utan hjälp av en montör. Därför använder många kunder den också på insidan eller baksidan av butiken och i mässmontrar.

Hur du använder din vepa i slutändan är naturligtvis helt upp till dig. Vad som är säkert är att du med denna produkt får ett effektivt och långvarigt reklammedel som definitivt övertygar och inspirerar.

Många skäl för vår skylt för skyltfönster - Beställ nu.

Mångsidig användning, särskilt i butiker och på mässor, B1 brandskyddscertifiering, bästa tryckoptik och genialt enkel upphängning - med vår skylt för skyltfönster gör du definitivt rätt val för att locka ännu fler kunder till din butik.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Inomhus

Rekommenderas att användas inomhus.

B1 Brandskyddscertifierad

B1-brandskydd är ofta ett grundläggande krav för användning av material och produkter i offentliga miljöer som mässor eller flygplatser.

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Vepor & reklamvepor med eget tryck

Förutom att användas i skyltfönster, där de kan användas som bakgrundsdekoration, kan en skylt för skyltfönster definitivt användas på andra sätt. Den är till exempel också idealisk som reklambanderoll/vepa som kan användas direkt i butiksinteriörer på väggar eller som takhängare.

Materialen som används för vår skylt för skyltfönster uppfyller alla den svenska brandskyddsstandarden B1. Detta innebär att en skylt för skyltfönster också är lämplig för användning i offentliga utrymmen med motsvarande brandskyddsspecifikationer.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

En skylt för skyltfönster kan också beställas otryckt. Eftersom alla grundmaterial är vita, kommer du att få din banderoll i vit färg. Meddela oss i så fall att din beställning är utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att den ska produceras utan tryck. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan tas med i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.