• Aluminiumram för vägg
  Aluminiumram för vägg
 • Aluminiumram för vägg
  Aluminiumram för vägg
 • Aluminiumram för vägg
  Aluminiumram för vägg
 • Aluminiumram för vägg
  Aluminiumram för vägg
 • Aluminiumram för vägg
  Aluminiumram för vägg
 • Aluminiumram för vägg
  Aluminiumram för vägg
Ratings value:4.8

Aluminiumram för vägg

Väggramen är ett utmärkt tillfälle att perfekt iscensätta reklammotiv eller dekorativa bilder. Ramsystemet finns i individuella dimensioner upp till en maxstorlek på 9 x 3 meter och möjliggör därmed högkvalitativa väggbilder från de minsta formaten till XXL-storlekar. Vi erbjuder ramen i anodiserat silver eller svart.

Högkvalitativa textilmaterial och det beprövade ramsystemet resulterar i ett lätt ramsystem med bästa utseende och professionell effekt.

1 040 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 900 x 300 eller 21 x 30 cm)

cm
cm

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Färg av ramen

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Efterbehandling

Alla sidor

välj nedan

Gummilist

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Rollup premium
Rollup premium

Rollup premium

Enkel hantering Pangpris!

Med denna Classic-modell lägger du den optimala grunden för effektiv och högkvalitativ storformatsreklam.

Prisförslag komplett Rollup 499 kr/st -Exkl. Moms

Aluminiumram
Aluminiumram

Aluminiumram

Inkl. tryck

Särskilt elegant utseende, enkel eller dubbelsidig täckning och lätt att byta grafik - det är vad vår exklusiva stretchram för företag erbjuder.

Komplett 1695 kr/st -Exkl. Moms

Vår väggram - Rätt ram för ditt motiv

Med vår stretchram kan du på ett skickligt sätt höja din väggdesign till en helt ny nivå.

Den eleganta aluminiumramen sträcker ut det högkvalitativa trycket smidigt och veckfritt med hjälp av ett rörsystem. Ramen och trycket sluter sig utan springor och skapar ett slutet och tydligt utseende runtomkring.

Ramen finns i silver eller svart anodiserad och du kan också välja mellan olika tryckmaterial. Oavsett om det är på högkvalitativ textil eller lätt vinyl, kommer ditt motiv att tryckas i strålande färger och bästa kvalitet. Din ram levereras i enskilda delar för enkel montering.

Du kan beställa din väggram i små format från DIN A4 till mycket stora format och därmed använda den på ett mycket mångsidigt sätt. Vid behov kan trycket bytas ut vid ett senare tillfälle.

Tekniska detaljer

Läs mer om din väggram nedan och ta reda på vad som gör att produkten sticker ut.

 • Kvalitetsmaterial: Aluminium; polyester (Decor B1 220 g/m², Decor Backlite 165 g/m², Decor Blockout 270 g/m² svart rygg B1)
 • Enkel hantering: Den 25 mm djupa aluminiumramen kan monteras med några få steg och tack vare det enkla rörsystemet kan trycket snabbt och enkelt integreras i ramen.
 • Brandskydd: Motsvarande brandskyddscertifiering visas tillsammans med materialet. Var uppmärksam på brandskyddsbeteckningen när du väljer tryckmaterial.
 • Högkvalitativt tryck: Modernt digitaltryck möjliggör briljanta tryckresultat på alla material som kan användas för väggramen.

Om du letar efter en exklusiv väggram som kan dimensioneras och tryckas individuellt för att ge ett ädelt och professionellt intryck, är vår väggram det rätta valet för dig. Förutom det högkvalitativa utseendet kan sträckramen också göra poäng med det beprövade kantsystemet och den tillhörande enkla hanteringen.

Beställ väggramar online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din väggram med bara några få klick. Du kan välja olika tryckmaterial och ramfärger.

Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor.

Vår väggram - Bästa kvalitet till ett lågt pris

Vi erbjuder dig bara det bästa av det bästa, topprodukter till låga priser.

Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda väggspänningsramar i större mängder? Vi skickar dig gärna ett individuellt erbjudande omgående på begäran.

Väggramar - Fördelarna

Väggspänningsramens eleganta utseende och den lätthet med vilken den kan monteras och hängas upp talar till dess fördel.

Möjligheten att när som helst byta tryckmotiv är en av väggspänningsramens oslagbara fördelar.

Den lätta, 25 mm djupa aluminiumramen levereras i enskilda delar för montering och integrerar trycket med hjälp av ett praktiskt falsningssystem som gör att den tryckta bilden kan föras in i ramen utan veck eller springor. Sett framifrån är ramen knappt synlig, så att ditt motiv verkar sväva och kommer till sin rätt. Från ett sidoperspektiv syns den eleganta ramen, som ligger smidigt mot väggen och därmed syns varken upphängning eller springor. Ramen finns tillgänglig i antingen silver eller svart anodiserat.

Om man senare vill ha ett annat motiv är det inte nödvändigt att beställa om hela ramen med tryck, eftersom trycket kan beställas om för den befintliga ramen med ett nytt motiv. Det redan nämnda ramsystemet gör det möjligt att enkelt byta ut trycken, så att ramen kan utrustas på nytt om och om igen.

Eftersom väggramen kan demonteras i sina enskilda delar lämpar den sig också för flexibel användning på olika platser.

Möjliga användningsområden för din väggram

Hur du använder din väggram är helt upp till dig, eftersom ramen kan fästas på de flesta typer av väggar.

Detta gör det möjligt att använda ramen både inom den kommersiella sektorn och i privata lokaler. Den kan till exempel användas som ett representativt reklamformat eller som ett dekorativt element i affärer, butiker eller praktiker. Banderollramen används också i entréer och vid receptionsdiskar i företagsbyggnader, hotellobbys eller ateljéer.

Den tryckta bilden kan t.ex. bestå av en enkel företagslogotyp, en bokstav, en reklamgrafik, ett fotomotiv eller ett konsttryck. Precis som du behöver det och skicka det till oss som en tryckgrafik.

Dessutom är väggramen också ett attraktivt blickfång som ren dekoration. Familjebild, semesterfoto eller landskapsintryck - här finns inga gränser för kreativiteten. Uppmuntra din kreativitet och låt den få fritt spelrum.

Väggramar - Det perfekta stora formatet för din vägg

Lätt och lätt att hantera, elegant och professionellt i sitt utseende - vår väggram passar för många ändamål när det gäller dekoration och effektiv reklam på väggar.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Inomhus

Rekommenderas att användas inomhus.

Hög färgåtergivelse

Hög färgidensitet vilket ger klara färger

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Aluminiumram för vägg

En väggspännram är en typ av bildram som består av en högkvalitativ aluminiumram med ett integrerat ramsystem. Detta är en skena som löper runt ramen och gör det möjligt att klämma fast trycket ordentligt. Utskriften kan göras på olika material och är försedd med ett gummipåslag i kanterna, vilket gör att den enkelt kan klämmas fast i ramen. Väggramen kan sedan fästas på väggen som en vanlig tavla med hjälp av en eller flera spikar, varvid dess speciella estetik också är att den ligger platt mot väggen.

En väggram kan användas på många olika sätt. Oavsett om det är i en privat miljö som ett rent dekorativt element eller en högkvalitativ gåva, eller om det är inom den kommersiella sektorn som ett reklamformat. Ramen kan förses med vilket motiv som helst och kan fästas på praktiskt taget alla typer av väggar.

Ramen är i princip endast avsedd för inomhusbruk.

Ramen levereras i delar för egen montering. Du får monteringsanvisningar i enlighet med detta. Beroende på storlek ingår motsvarande anslutningselement i leveransen. Trycket levereras vikt eller rullat, beroende på material och storlek. Ramen kan monteras i några få steg och den tryckta textilen kan integreras med hjälp av kantsystemet.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.