• Dubbelsidig Rollup
  Dubbelsidig Rollup
 • Dubbelsidig Rollup
  Dubbelsidig Rollup
 • Dubbelsidig Rollup
  Dubbelsidig Rollup
Ratings value:4.8

Dubbelsidig Rollup

Rollup dubbelsidig utmärker sig genom sin dubbelsidiga användbarhet. Detta möjliggörs av den speciella kassetten som innehåller två rollup banderoller. Dubbla din reklameffekt med denna produkt, på mässor, evenemang, i receptionen eller i butiken.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Komplett med väska
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

2 175 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Beachflaggor & strandflaggor med eget tryck
Beachflaggor & strandflaggor med eget tryck

Beachflaggor & strandflaggor med eget tryck

Snabb leverans Brett utbud

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden för företag och annonsörer

Komplett 465 kr/st -Exkl. Moms

Rollup premium
Rollup premium

Rollup premium

Enkel hantering Pangpris!

Med denna Classic-modell lägger du den optimala grunden för effektiv och högkvalitativ storformatsreklam.

Prisförslag komplett Rollup 499 kr/st -Exkl. Moms

Rollup exklusiv
Rollup exklusiv

Rollup exklusiv

Pangpris!

Denna högkvalitativa modell har en visuellt överlägsen fotvariant i en elegant droppform och enkel hantering.

Bästa pris 935 kr/kit -Exkl. Moms

Beachflagga Rak
Beachflagga Rak

Beachflagga Rak

Väderbeständig Eco-material

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden.

Komplett 599 kr/st -Exkl. Moms

Dubbelsidig Rollup - Sätt fart på din rekalmpåverkan!

Vår dubbelsidiga Rollup för att maximera din reklam. Rollupen är utrustad med två banderoller för fram- och baksida, så att du kan presentera ditt reklambudskap i två riktningar. Du kan ha samma grafik tryckt på båda eller använda två olika tryck, beroende på typ av användning. Själva banderollerna kan alltid beställas om och bytas ut i den grafiska kassetten, så att rollupen kan återanvändas för olika evenemang. Systemets enkla konstruktion, den höga kvaliteten och flexibiliteten, gör denna rollup till en av våra mest praktiska och exklusiva modeller.

Roll Up Dubbel - Tekniska egenskaper

Förutom de två grafiska sidorna har Roll Up Dubbel andra enastående funktioner. Låt dig övertalas om denna exklusivitet genom att läsa mer om material, hantering och tryckning:

 • Kvalitetsmaterial: Vinyl Frontlit (B1) 510 g/m², Polycanvas 260 g/m², Vinyl Blockout 440 g/m², Decor (B1) 220 g/m².
 • Lätt att hantera: Trots de två banderollerna och den specialdesignade grafiska kassetten är rollupen extremt lätt att hantera. Banderollerna levereras förmonterade i kassetten och kan dras upp och fästas med bara några få steg. Vid behov kan systemet rullas ihop lika snabbt igen och förvaras i den medföljande transportväskan. Banderollerna kan också bytas ut enkelt. På så sätt får du ett extremt praktiskt och mångsidigt system som är lätt att hantera och som kan utrustas på nytt om och om igen.
 • Okomplicerad transport: Dubbelsidig Rollup levereras i en praktisk transportväska där systemet kan transporteras till sin destination utan större ansträngning och förvaras igen efter användning. Detta eliminerar behovet av omfattande logistik.
 • Bästa tryck och attraktivt utseende: Vi använder de senaste maskinerna och tryckteknikerna för att skriva ut ditt önskade tryck, vanligtvis med digitaltryck. Detta möjliggör en färgintensiv och högkvalitativt tryck med utmärkt bildåtergivning. Dessutom sätter den halvcirkelformade utformningen av den eleganta grafikkassetten i aluminium och det diskreta utseendet hos systemmekaniken din grafik i fokus och visar upp den på bästa sätt.

Bra miljöval -  Flera av våra material kan även erhållas PVC Free och recycled, fråga oss så hjälper vi er!

Med Dubbelsidig Rollup får du en förstklassig display som ökar räckvidden och effekten av ditt reklambudskap många gånger om. Inte bara genom att använda grafik på båda sidor, utan också genom att använda material av högsta kvalitet och den senaste trycktekniken för briljanta resultat. 

Beställ Dubbelsidig Rollup online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din Roll Up Double med bara några få klick. Du får produkten i ett format, i olika materialvarianter och inklusive tryck och transportpåse.

Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor. Upplev kundservice på högsta nivå och låt dig inspireras av vår kreativitet. Se själv och kontakta oss redan i dag om du har några frågor eller förslag.

Rätt produkt för små och stora projekt - Bra pris med högsta kvalitet

Har du flera filialer, mässmontrar eller evenemang att utrusta och behöver ett större antal rollups? Av våra olika priser kan du dra nytta av prisfördelar för stora kvantiteter. Särskilt för större beställningsmängder ger vi dig gärna ett individuellt erbjudande.

Oavsett om du köper enskilt eller kollektivt får du det bästa priset och snabba leveranstider för din Roll Up Double.

Dubbelsidig Rollup - Fördelar

Namnet avslöjar redan den största fördelen med den här produkten: den dubbelsidiga effekten av ditt reklambudskap. Genom att använda högkvalitativa rullband på båda sidor kan du använda systemets fram- och baksida på motsvarande sätt. Detta öppnar helt nya och utökade möjligheter för varumärkes- och produktpresentation, särskilt vid större mässor och evenemang.

Roll Up är inte bara övertygande eftersom den kan användas på båda sidor, utan också på grund av sitt eleganta utseende. En halvcirkelformad aluminiumkassett utgör grunden för stativet och är nästan den enda synliga delen av mekanismen. Din layout kommer att se fantastisk ut på det högkvalitativa materialet tack vare det digitala tryck som används och de ljusa färger och tydliga linjer som blir resultatet.

De material som finns tillgängliga är inte bara vackra att se på, utan de kan också vinna poäng med tekniska egenskaper som B1-brandskydd, reptålighet eller textilt utseende. Detta innebär att vårt urval alltid ger dig det material som är bäst lämpat för dina syften och förhållandena på plats, eller som du helt enkelt tycker bäst om.

Tack vare den medföljande transportväskan är systemet lätt att bära och lika lätt att packa undan igen efter användning. Banderollerna levereras förmonterade i kassetten, vilket gör Rollupen snabbt och enkelt att installera.

Systemet lämpar sig lika bra för flexibla och kortsiktiga som för medel- och långsiktiga ändamål och kräver ingen komplicerad logistik. Det sparar tid och pengar och gör att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.

Användningsområden för din dubbelsidiga Rollup

Dubbelsidig Rollup är  särskilt lämplig för större evenemang, där den kan uttnytja sin dubbelsidiga effekt fullt ut på ett stort område och på så sätt maximera effekten av ditt reklambudskap.

Förutom mycket välbesökta och storskaliga mässor, försäljningsevenemang, evenemang eller större utställningar, gallerier och museer kan den också användas på stora försäljningsytor eller i hallar. Rollupen kan också utan tvekan användas i offentliga utrymmen med höga krav på brandskydd tack vare de B1-certifierade materialen.

Stativet kan endast användas utomhus i begränsad utsträckning, eftersom det i allmänhet är avsett för inomhusbruk. Om det inte finns något hot om regn eller starka vindar kan rollupen dock ställas upp även utomhus under kortare perioder.

Detta innebär att denna speciella rollupen kan användas för många olika ändamål. Det finns knappast några gränser för din kreativitet. Den flexibla användningen av rollupen och den dubbelsidiga effekten gör Roll Up Double till en populär display för kort- till långvarig användning.

Effektivitet på högsta nivå - Maximera din räckvidd

Dubbelsidig användbarhet, högkvalitativa material och enkel hantering - Dubbelsidig Rollup fördubblar inte bara din synlighet, utan ger dig också möjlighet att skapa en mycket professionell och stilfull reklampresentation.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Inomhus

Rekommenderas att användas inomhus.

Dubbelsidigt tryck

Kan tryckas på fram- och baksida med liksidigt tryck eller oliksidigt tryck.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Säkerhetsmarginal till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd till kanten på grund av skärningstoleranser (se detaljer i respektive tryckmall).
Färgkod
CMYK
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Dubbelsidig Rollup - Materialegenskaper

Allt som räknas - Här hittar du alla viktiga tekniska data om produkten:

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Dubbelsidig Rollup

Du kan enkelt beställa omtryck för Rollpu Premium via motsvarande val i vår webbshop. Utbyte sker snabbt och enkelt med några få enkla steg.

Systemet är i huvudsak avsett för inomhusbruk. För kortvariga ändamål kan Rollup även användas utomhus, men bara om väderförhållandena är goda (inget regn eller storm).

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Flaggtyget kan beställas otryckt. Grundmaterialet är vitt. Meddela i så fall att beställningen är utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att den ska tillverkas utan tryck. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.

När du monterar och demonterar rollups finns det några saker att tänka på för att kunna använda systemet på rätt sätt och undvika skador. Förutom att följa de relevanta monteringsanvisningarna är det särskilt viktigt att dra ut rollupen långsamt och jämnt ur kassetten under monteringen och att fästa den ordentligt. Banderollen ska återföras till kassetten lika försiktigt när systemet demonteras igen. Skador kan främst orsakas av att man drar upp banderollen för snabbt eller av att man slarvigt släpper taget om banderollen efter att den lossats från hållaren under demonteringen. Detta kan skada systemets upprullningsmekanism och göra den oanvändbar.