• Vepa Satin
  Vepa Satin
 • Vepa Satin
  Vepa Satin
 • Vepa Satin
  Vepa Satin
 • Vepa Satin
  Vepa Satin
Ratings value:4.8

Vepa Satin

Med detta fantastiska material får du en banderoll eller vepa i en klass för sig. Den glansiga ytan och de lysande färgerna vittnar om högsta kvalitet och elegans. Våra satinbanners hör till de dekorativa banderollerna med högst kvalitet i vårt sortiment.

 • 130g/m² Satin
 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

 

 

250 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 305 x 1050 eller 15 x 15 cm)

cm
cm

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Sidor

Alla sidor

välj nedan

Skuren runt om

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Beachflaggor & strandflaggor med eget tryck
Beachflaggor & strandflaggor med eget tryck

Beachflaggor & strandflaggor med eget tryck

Snabb leverans Brett utbud

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden för företag och annonsörer

Komplett 465 kr/st -Exkl. Moms

Rollup exklusiv
Rollup exklusiv

Rollup exklusiv

Pangpris!

Denna högkvalitativa modell har en visuellt överlägsen fotvariant i en elegant droppform och enkel hantering.

Bästa pris 935 kr/kit -Exkl. Moms

Banderoll/Vepa Decor 205g B1
Banderoll/Vepa Decor 205g B1

Banderoll/Vepa Decor 205g B1

Inkl. tryck Eco-material

Briljant utseende och känsla - den eleganta inredningstextilen är perfekt för inomhusmiljöer.

Prisförslag 200 x 100 cm 240 kr/st -Exkl. Moms

Vepor & reklamvepor med eget tryck
Vepor & reklamvepor med eget tryck

Vepor & reklamvepor med eget tryck

Inkl.tillbehör Elegant utseende

För professionell och effektiv reklam i skyltfönster och butikslokaler - Elegant, högkvalitativ och enkel att applicera.

Prisförslag 200 x 100 cm 450 kr/st -Exkl. Moms

Våra Satinbanners - förstavalet för dekorativa banderoller

Om du letar efter det ultimata tyget för högglansig reklam är satin det rätta valet. Namnet håller nämligen vad det lovar. Det silkeslena materialet är lätt som en fjäder och skimrar i ljuset, vilket får de starka färgerna i trycket att lysa ännu mer.
Det fina materialet är idealiskt för inomhusbruk: som dekorativ väggbeklädnad, bakgrund till skyltfönster eller mässbanner - överallt sticker satintyget ut med sitt speciella utseende. Med en satinbanner får du alltså en premiumprodukt för din reklam eller utsmyckning av dina lokaler.

Oavsett om det är på mässor, försäljningsevenemang eller för att dekorera privata rum - detta lyxiga material drar till sig allas uppmärksamhet. Gör reklam på ett sofistikerat sätt och övertyga med kvalitet och ett professionellt utseende.

Materialets egenskaper

Satin är särskilt övertygande med sitt eleganta utseende. Men tygets övriga egenskaper talar också för sig själva. Med sin låga vikt på 130 g/kvm och sitt höga brandskyddsvärde briljerar tyget också med sin kvalitet.

 • Högkvalitativt material: 100 % polyester med en vikt på 130 g/m².
 • Brandskydd: Vårt satintyg är B1-brandskyddscertifierat. Det innebär att det uppfyller en av de högsta brandskyddsstandarderna i Sverige och är därför också lämpligt för användning på mässor och offentliga evenemang eftersom mycket höga brandskyddskrav ofta gäller där.
 • Bästa utskrift: Den digitala utskriftsprocessen garanterar högsta färgbriljans och högkvalitativa utskriftsresultat.
 • Elegant utseende: Den blanka ytan skimrar i ljuset och framhäver varje motiv. Det flödande tyget återspeglar därmed högsta kvalitet och elegans.

Låt dina kunder och besökare få uppleva en förstklassig banner, vägghängning eller bakgrund av vårt exklusiva satintyg. Det förnämliga utseendet på grund av den glansiga ytan och den imponerande tryckbilden kommer garanterat att övertyga.

Beställ Satinbanderoller online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din satinbanderoll eller vepa med bara några få klick. Här erbjuder vi dig olika specifikationer som du kan definiera exakt i de enskilda stegen i konfigurationen. Du har bland annat möjlighet att ange på vilken sida öglorna ska fästas och kan på så sätt anpassa din textilbanner till förhållandena på plats.

Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor.

Vår Satinbanderoll - Bästa pris och högsta kvalitet

Vi erbjuder dig bara det bästa av det bästa, topprodukter till låga priser.

Förutom högsta kvalitet får du vår Satinbanner till ett attraktivt pris. Vi kompromissar inte med vår ambition att erbjuda både utmärkt prestanda och låga priser. Vi kontrollerar priserna regelbundet och vidarebefordrar eventuella rabatter direkt till dig.

Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda satinreklambanderoller eller vepor i större mängder? Vid begäran skickar vi gärna ett individuellt erbjudande.

Satinbanderoll - Fördelarna

Fördelarna med detta material är uppenbara. Det skimrande utseendet och den silkeslena känslan ger ett stilfullt intryck för reklam av högsta kvalitet. Det lätta tyget är reptåligt och släpper samtidigt igenom ljuset, så att trycket framstår som ännu mer lysande. Med sin grundvikt på 125 gsm är det ett lättviktigt tyg som tack vare detta faktum kan transporteras utan ansträngning. 
Rynkor kan strykas utan vidare och en banderoll av detta material kan därför alltid hängas upp utan rynkor. Den bästa tryckbarheten och B1-certifieringen för brandskydd ger tyget utmärkta tekniska egenskaper.

Attraktiva reklambanderoller av satin skiljer sig från andra dekorativa banderoller enbart genom sitt utseende och garanterar ett bokstavligen lysande utseende. Oavsett om det är på en mässa som en del av din företagspresentation eller i privata rum. Satin drar till sig uppmärksamhet både när det gäller reklam. Använd effekten av satin och glittra med bästa tygkvalitet och utseende.

Satinbanderoller för inomhusbruk - Vad passar de till?

På grund av sin lätthet och glansiga yta lämpar sig tyget i princip bara för inomhusbruk. Där används materialet bäst till reklammaterial som, banderoller vid evenemang och mässor. Men även i försäljningslokaler eller butiker är satin den perfekta ytan för produkt- och exponering av olika erbjudanden eller helt enkelt som dekorativ bakgrund. I en kreativ miljö kan satin också användas idealiskt som scendekoration eller som väggbanderoll i gallerier, eller varför inte en väggbonad i det privata rummet användningsområdena är många. 

Efterbearbetning av din Satin-banderoll/vepa

Skärning

Om du inte behöver någon särskild efterbehandling kan vi också leverera din Frontlit-banderollen helt enkelt slätklippt.

Metallöglor

Du kan också få vår Frontlit-banderoll med skurna kanter och öglor (ca var 25:
e, 50:e eller 100:e cm), alltså utan ytterligare kantförstärkning. Banderoller kan enkelt hängas upp på detta sätt med kabelband eller spänningsfästen.

Öljetter och kantförstärkning i metall

På begäran kan vi förse banderollen med kantförstärkning och öljetter som fästs ungefär var 25:e, 50:e eller 100:e cm.

Tunnel

En tunnel är rätt val om du vill hänga upp banderollen med hjälp av t.ex. en stolpe eller ett rep. När du beställer, låt oss veta direkt vilken fålldiameter du behöver. Obs: I vissa fall fästs ytterligare öglor i hörnen av stabilitetsskäl. Om detta inte önskas, ange detta uttryckligen.

Kederlist

Kedern är ett påsytt eller påsvetsat plastelement med rund diameter. Användningen av en rund keder skulle vara nödvändig om ett motsvarande C-profilsystem finns på plats. När det gäller vinyl-banderoller förstärks kederfästet dessutom med öglor i hörnen.

 

Många skäl till vår Satin Banderoll - Beställ nu!

Glansigt utseende, lysande färger och B1 brandskyddscertifiering - en banner för krävande annonsörer. Satin Banner från my-banner.de.

Perfekta parametrar och fantastiska material

B1 Brandskyddscertifierad

B1-brandskydd är ofta ett grundläggande krav för användning av material och produkter i offentliga miljöer som mässor eller flygplatser.

Inomhus

Rekommenderas att användas inomhus.

Kan tvättas i 30 grader

Kan tvättas i 30 grader.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Vepa Satin

Satin är ett fint glänsande tyg av 100 % polyester med en vikt på 140 g/kvm. Materialet är flamskyddande och har utmärkt tryckbarhet. Det är endast avsett för användning inomhus.

Materialet är särskilt avsett att användas som reklam- eller dekorationsbanderoller inomhus. Det används för kommersiella ändamål i samband med mässor, kongresser och försäljningsevenemang samt för privat bruk som bröllops- och festbanderoller eller för utsmyckning av interiörer.

Satin är inte riktigt väderbeständig, utan är uttryckligen avsedd för inomhusbruk. Om den används med kort varsel för ett evenemang utomhus i bra väder kan den dock användas utan tvekan även här.

När det gäller brandskydd är materialet utmärkt med B1-certifikatet för brandskydd. Detta innebär att banderoller av detta material utan tvekan kan användas i offentliga utrymmen med motsvarande brandskyddskrav.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Banderoller av satin kan levereras med alla våra standardutföranden. Du hittar dessa i konfigurationen och kan välja exakt vilka sidor du vill ha till exempel öglor eller tunnel. I vissa fall kan öglor läggas till hörnen av stabilitetsskäl. Om detta inte önskas, ange detta uttryckligen. Om vårt omfattande utbud av alternativ inte täcker din önskade utformning kan du kontakta vår kundtjänst direkt. Vi kontrollerar gärna möjligheten till en specialutformning och informerar dig omedelbart om detta och en eventuell tilläggsavgift.

Satin kan beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet är vitt, får du din banderoll i vit färg. Meddela oss i så fall att din beställning är utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att den ska produceras utan tryck. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan tas med i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.