Banner & banderoll med eget tryck

Våra banderoller är perfekta för inom- och utomhusbruk, anpassade efter dina behov med olika material. Behöver du en banner för ett event, företag eller personlig användning? Vi har det du söker. Vi erbjuder PVC-fria material brandklassade enligt B1-standard, vilket garanterar säkerhet och hållbarhet. Vi är även certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 för högsta kvalitets- och miljöstandarder.

Banderoller
Banderoller
Banderoller och vepor

Banderoller

Banderoll i vinyl - Reklambanderoll med snabb leverans

Meshbanderoll dubbelsidig
Meshbanderoll dubbelsidig

Meshbanderoll dubbelsidig

Pangpris! Snabb leverans

Vindgenomsläpplig, väderbeständig och tryckbar på båda sidor - vår dubbelsidiga nätbanner har dubbel effekt.

Prisförslag 100 x 100 cm 270 kr/st -Exkl. Moms

Meshbanderoll (nät)
Meshbanderoll (nät)

Meshbanderoll (nät)

Högsta kvalitet Pangpris!

Vindgenomsläpplig och väderbeständig - vår nätbanner är perfekt för utomhusbruk.

Bästa pris 190 kr/st -Exkl. Moms

Banderoll ljudmesh
Banderoll ljudmesh

Banderoll ljudmesh

Inkl. tryck

Vind - och ljudgenomsläpplig - perfekt för konserter och evenemang.

Prisförslag 100 x 100 cm 243 kr/st -Exkl. Moms

Vinylbanderoller
Vinylbanderoller

Vinylbanderoller

Pangpris! Pvc Fritt

Väderbeständig, robust och mångsidig - vår vinyl Frontlit är vår absoluta storsäljare.

Bästa pris 115 kr/st -Exkl. Moms

Banderoll Blockout
Banderoll Blockout

Banderoll Blockout

Pangpris! Väderbeständig

Blockoutbanderoll tryckbar på båda sidor - Allroundprodukten för både inomhus- och utomhusbruk.

Prisförslag 100 x 100 cm 370 kr/st -Exkl. Moms

Banderoll till byggstaket
Banderoll till byggstaket

Banderoll till byggstaket

Inkl. tryck Pangpris!

Bästa tryckbild och väderbeständighet - högkvalitativa Vinyl-banderoller med exakta mått för byggstaket.

Komplett 920 kr/st -Exkl. Moms

Banderoll till byggställningar
Banderoll till byggställningar

Banderoll till byggställningar

Pangpris! Inkl. tryck

Håller i väder och vind - Dessa banderoller är speciellt utformade för användning på byggnadsställningar.

fr 99 kr/m² -Exkl. Moms

Vinylbanderoll  PVC FRI
Vinylbanderoll PVC FRI

Vinylbanderoll PVC FRI

Pangpris! Pvc Fritt

Väderbeständig, robust och mångsidig - vår vinyl Frontlit är vår absoluta storsäljare.

Bästa pris 255 kr/st -Exkl. Moms

Pallöverdrag
Pallöverdrag

Pallöverdrag

Inkl. tryck Pangpris!

Hög kvalitet och praktiskt - Vår banderoll är perfekt för reklam på lastpallar.

Bästa pris 595 kr/st -Exkl. Moms

Banner & banderoll med eget tryck

Letar du efter ett effektivt sätt att få ditt företag eller event att synas? Då är våra banderoller med eget tryck den perfekta lösningen. På Mybanner är vi experter på olika lösningar för skyltar, banderoller, flaggor och många andra reklamprodukter med unika tryck. Till detta erbjuder vi ett stort sortiment med olika material, olika format och tryckalternativ för att passa till en rad olika önskemål och framförallt dina behov. Allt till ett riktigt bra pris.

 

Oavsett om du behöver en banderoll för att marknadsföra en ny produkt, informera om ett kommande evenemang eller helt enkelt för att lyfta fram ditt varumärke, så är vi här för att hjälpa dig. Våra banderoller är designade för att fånga människors uppmärksamhet och säkerställa att ditt budskap når fram på ett effektivt sätt.

 

Varför beställa banderoller med eget tryck från MyBanner?

Med många års erfarenhet av att designa och trycka banderoller kan vi garantera att du får en produkt av högsta kvalitet. Vi är proffs på det vi gör och är stolta över vårt arbete. Men vilka fördelar kan vi erbjuda dig? Några av dessa är bland annat:

 

  • Vi erbjuder banderoller för alla behov och budgetar, oavsett om du är en privatperson eller ett företag.
  • Vi har ett brett utbud av material, storlek och format.
  • Vi kan trycka banderoller på en mängd olika material såsom vinyl, mesh, velour och polyester. 
  • Vi erbjuder snabba leveranser. Vi vet att det är viktigt för dig att få din banderoll i tid.
  • Vi jobbar både med privatkunder och företag.

 

Du kan läsa mer om hur din order går just från order till leverans och den process vi arbetar efter. Vi önskar att du ska ha dina nya banderoller hos dig fortast möjligt men tiden för en leverans varierar alltid på grund av antal och vilken typ av produkt som finns i din order. 

Skapa en unik banderoll som sticker ut

När du designar reklambanderoller är det viktigt att tänka på vad du vill att den ska säga. Vill du marknadsföra en ny produkt? Informera om ett evenemang? Ska du visa upp ditt varumärke? Vart ska den placeras? När du vet vad du vill säga kan du börja designa din banderoll.

Här är några tips för att skapa en unik banderoll med eget tryck som sticker ut

  • Använd en stark och tydlig bild, en bild som representerar ditt varumärke eller budskap.
  • Håll texten kort och koncis. Folk har oftast inte tid att läsa långa texter på banderoller, särskilt inte på mässor eller från bilen.
  • Använd kontrastfärger för att få din banderoll att sticka ut från mängden. Använd till exempel en mörk färg på en ljus bakgrund eller en ljus färg på en mörk bakgrund.
  • Var kreativ! Det finns inga regler när det gäll er att designa banderoller, så var kreativ och ha kul!

Vi har skapat en checklista för att skapa en tryckfil som du kan använda när du ska skapa en reklambanderoll med tryck och skicka till oss. Här får du reda på vad som krävs för att vi ska kunna ge dig ett perfekt tryck på dina produkter.

 

Tänk på placering

Vart du ska placera banderollen eller din vepa har en avgörande betydelse för om det är rätt typ av produkt som du har tänkt att beställa. Vilket syfte som din information ska uppfylla vid sin placering. Är produkten rätt för ditt budskap? Det viktigaste är att den är synlig. Placera den inte på en plats där den kan blockeras av andra objekt. Se till att banderollen är enkel att läsa och inte sitter på ett ställe där andra inte kan se den.

 

Tänk igenom dessa punkter innan du bestämmer dig för vilken produkt du väljer. Vi har sedan en rad olika produkter i flera storlekar och mått som passar in i alla möjliga sammanhang. Exempelvis kan en beachflagga passa perfekt till olika event utomhus och ibland kan en eventmatta vara det perfekta stället för att du ska kunna sprida ditt budskap på ett snabbt och bra sätt. En sak som du kan vara säker på är att alla olika alternativ är av hög kvalité.

 

Kombinera banderoller med andra marknadsföringsmaterial

Banderoller är ett effektivt marknadsföringsverktyg, men de kan vara ännu effektivare om du kombinerar dem med andra marknadsföringsmaterial. Du kan till exempel använda flera olika banderoller eller en banner med olika displaysystem för att skapa större teckning och nå fram med ditt budskap. Du kan läsa mer om alla våra olika produkter här på hemsidan.

 

På Mybanner arbetar vi hårt med att ligga i framkant och hela tiden jobba för att förbättra vårt utbud till våra kunder. 

 

Certifierade i ISO 9001 och ISO 14001

Att kunna erbjuda återvinningsbara alternativ och ta ansvar för det vi jobbar med. Det tycker vi är särskilt viktigt. Vi jobbar hela tiden efter att kunna utnyttja alla våra resurser på bästa sätt.

 

Vi är därför ISO certifierade i 9001 och 14001. ISO 9001 är en globalt erkänd standard för kvalitet. Det är ett tydligt bevis på att vi på Mybanner arbetar hårt med att förbättra våra prestationer, uppfylla kundens förväntningar och visa ett starkt engagemang för kvalitet. 

 

ISO 14001 är en liknande internationell standard. Den ger ett ramverk för organisationer att kontinuerligt förbättra sin miljöprestanda. Dessa standarder är viktiga för att säkerställa att vi på Mybanner vidtar proaktiva åtgärder för att minimera vårt miljöavtryck, uppfylla relevanta lagkrav och uppnå särskilda miljömål.

 

Tveka inte på att kontakta oss

Har du några frågor så tveka inte på att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till och vi är ett effektivt team som jobbar hårt med att ta dig igenom hela processen, från a till ö. Vi har även lagt till våra mest vanliga frågor nedanför denna text för att du enkelt ska kunna hitta de svar som många frågar efter.

 

Vi har även en hel del nyttig och användbar information i vår FAQ där du kan läsa mer om vår service och vad vi erbjuder. Vi fraktar alla varor med DHL eller UPS och vi erbjuder en rad olika betalningsalternativ.

 

Våra Banderollmaterial

Vinyl är ett termoplastiskt syntetiskt material. Materialet är mycket slitstarkt, tål hög UV-exponering tack vare sina kemiska och fysikaliska egenskaper och är vattenavvisande. Därav mycket vind och väder tåligt material. 

Finns även i PVC fritt material.

 

 

330 g/m² Mesh B1

Optimal för utomhusbruk, brandklassad B1.

510 g/m² Vinyl B1

Idealisk för användning inom- och utomhus. Mycket bra färg återgivelse, brandklassad B1.

650 g/m² Blockout dubbelsidig

Blockerar insyn och ljusinsläpp. Tryck på fram och baksida. Brandklassad B1.

1000 g/m² VELOUR

Perfekt som matta för golv och är halkfri.

150 g/m² Backlit Material B1

Genomskinlig för bakgrundsbelysning, B1

250 g/m² Ljud-mesh

Idealisk där man önskar bra ljudgenomsläpp, tex för konserter och event.

Vanliga frågor!

En reklambanderoll är en tryckt presenning i storformat av Vinyl eller motsvarande tygmaterial. Reklambanderoller används bland annat på byggstaket eller vid evenemang. Men tryckta presenningar är också mycket populära på mässor, konserter eller som insynsskydd för balkonger inom den privata sektorn. De robusta banderollerna är vanligtvis väderbeständiga, vilket innebär att de tål UV-strålning, regn och vind mycket bra.

En byggstängselbanderoll är en vanlig reklambanderoll av Vinyl-frontlit eller nät. Banderoller för byggstängsel avslutas vanligtvis med öljetter eller fållsömmar. Du hittar byggstängselbanderoller under våra reklambanderoller. Där kan du konfigurera och beställa din byggstängselbanner online med bara några få klick. Leveransen sker vanligtvis omgående.

Priset för en reklambanderoll beror till stor del på vilket material som används, bearbetningen och kvantiteten. En banderoll av högkvalitativt material, t.ex. canvas, kostar mer än en banderoll av billig Vinyl. Vi kan erbjuda bra priser! Till exempel kan du få en 1 x 1 meter Vinyl-banderoll med öljetter från oss för drygt 240 kr.

Eftersom mycket få människor är utbildade till grafiska designer eller har ett lämpligt grafikprogram till sitt förfogande, har mybanner.se utvecklat online-designers som redan är inställda på att skapa grafik för stora format. Verktygen, som kallas "Architect", gör det möjligt för kunden att skapa en attraktiv layout med bara några få klick efter att ha valt ett fördefinierat format. Här väljer man färger, former och typsnitt och placera dem på önskat sätt. Det är också möjligt att ladda upp egen grafik eller bilder till designern. Det gör det enkelt att designa en högkvalitativ reklambanderoller.

Vinyl är ett termoplastiskt material som tack vare sina materialegenskaper är mycket robust. Materialet är slitstarkt och tål höga temperaturväxlingar, UV-strålning och vatten samt vind upp till vissa vindstyrkor. För ännu bättre vindmotstånd utvecklades det perforerade Vinyl-nätet. Den fina hålstrukturen möjliggör vindgenomsläpplighet, så att en motsvarande banderoll tillverkad av detta material inte slits sönder lika snabbt. Det innebär att den kan stå emot ännu högre vindbelastningar än banderoller av normal Vinyl i form av en hel presenning.

Om du inte kan designa eller skapa din tryckfil själv och inte hittar ditt format i vår shop, kan du också ta hjälp av våra professionella grafik designers. Från 295 kr skapar en av våra grafiska designer layouten för din produkt enligt dina specifikationer. Du får sedan utkastet för godkännande och har möjlighet att göra ändringar upp till två gånger. Du får sedan en korrekt förberedd tryckfil och ett perfekt resultat på din valda reklamprodukt.

Fördelarna med våra reklambanderoller

Vår moderna konfigurator guidar dig steg för steg genom alla relevanta punkter för din beställning. Du kan välja mellan öljetter, fållstygn eller förstärkningar, men du kan också helt enkelt beställa din reklambanderoll/vepa skuren runt om och utan ytterligare efterbehandling. Oavsett om det är upptill och nedtill, i hörnen eller runtom kan du också välja placeringen av öljetter, tunnel eller fållstygn i konfiguratorn och därmed ha möjlighet att anpassa tillverkningen exakt så som du önskar.

För banderoller för byggstaket eller byggnadsställningar erbjuder vi färdiga format, eftersom dessa är standardstorlekar på marknaden. För dessa format finns också en online-designer som du kan använda för att utforma ditt reklambudskap bekvämt och utan att behöva anlita en grafisk reklambyrå. Vi har försett dig med tema- passande bakgrunder och grafik så att det blir en barnlek för dig att skapa ett meningsfullt reklambudskap.

Vår konfigurator erbjuder ett brett utbud av efterbehandlingsalternativ. Har du ett önskemål som inte täcks upp, kontakta oss direkt. På begäran kommer vi att titta på möjligheten till specialdesign, och om det är genomförbart ge dig ett bra kostnadsförslag.

Söker du reklambanderoller men har en begränsad budget? Hos oss hittar du det du behöver utan att kompromissa på kvaliteten eller överskrida din budget. Utöver högsta kvalitet erbjuder vi förmånliga priser och villkor.

Vi gör inga avkall på att ge dig bästa möjliga värde för dina pengar. Våra priser granskas regelbundet, och vi vidarebefordrar rabatter direkt till dig. Vårt differentierade prissättningssystem ger dig transparenta priser och förmånliga villkor, särskilt för större order. Det innebär att både små och stora inköp kan göras på rättvisa villkor.

Planerar du en omfattande marknadsföringskampanj med stora mängder reklambanderoller? Kontakta oss för en skräddarsydd offert – vi svarar så snart som möjligt.

På Mybanner.se hittar du snabbt vad du letar efter och får leverans inom några dagar eller till och med nästa dag om så önskas, från den första konsultationen till leveransen av din produkt. Våra informativa produkt- och materialbeskrivningar gör det enkelt för dig att välja och få det du behöver.

Om du fortfarande har frågor, tveka inte , hör av dig till oss på kundtjänst så hjälper vi dig!

Telefon: 09.00-16.00 alla helgfria vardagar

E-post:   kundtjanst@mybanner.se

Så snart alla frågor om den önskade produkten har klargjorts kommer vår självförklarande konfigurator att vägleda dig genom beställningsprocessen med bara några få klick. Vår bearbetningsavdelning uppdaterar de inkommande beställningarna varje minut och börjar bearbeta din beställning omedelbart.

Du kan därför alltid lita på de angivna leveranstiderna. Vårt system håller dig kontinuerligt och automatiskt informerad om statusen för din beställning via e-post.

Du kommer att informeras om produktionsstart såväl som leverans. Med respektive spårningsnummer har du alltid din leverans i sikte.

Om det skulle uppstå några problem under processen, kommer att göra allt vi kan för att hitta en tillfredsställande lösning för dig.

Hos oss kan du förvänta dig en smidig och enkel beställningsprocess, den bästa kundservicen och den högsta produktkvaliteten. Prova - du kommer garanterat inte att ångra dig.

Med oss har du alltså rätt partner till hands när det gäller tryckning och leverans av en högkvalitativ reklambanner till förmånliga villkor. Den genomgående positiva feedbacken och omdömena från våra kunder talar för oss, liksom den mängd beställningar som gjorts hos oss.

Oavsett om det gäller privatkunder, klubbar eller välkända företag får våra reklambanderoller överallt bra respons och beställs gärna igen. Bli vår nästa stamkund och beställ din exklusiva reklambanderoll redan idag! Behöver du en beachflagga, en roll up eller ett displayställ?

Då har du kommit rätt, för vi erbjuder ett brett urval av reklammedier i storformat. Bläddra bara igenom vår shop.