Mesh banderoll - Köp banners med mesh online - Mybanner

Banderoller och vepor

Meshbanderoller

Banderoll ljudmesh
Banderoll ljudmesh

Banderoll ljudmesh

Inkl. tryck

Vind - och ljudgenomsläpplig - perfekt för konserter och evenemang.

Prisförslag 100 x 100 cm 243 kr/st -Exkl. Moms

Meshbanderoll (nät)
Meshbanderoll (nät)

Meshbanderoll (nät)

Högsta kvalitet Pangpris!

Vindgenomsläpplig och väderbeständig - vår nätbanner är perfekt för utomhusbruk.

Bästa pris 190 kr/st -Exkl. Moms

Meshbanderoll dubbelsidig
Meshbanderoll dubbelsidig

Meshbanderoll dubbelsidig

Pangpris! Snabb leverans

Vindgenomsläpplig, väderbeständig och tryckbar på båda sidor - vår dubbelsidiga nätbanner har dubbel effekt.

Prisförslag 100 x 100 cm 270 kr/st -Exkl. Moms

Mesh banderoller

Meshbanderoller är ett populärt val för reklamskyltar utomhus. De är särskilt praktiska att använda i områden med stark vind där till exempel tygbanderoller eller banderollsystem inte passar lika bra.

 

Våra meshbanderoller är designade för att tåla de mest extrema väderförhållandena samtidigt som de tydligt visar upp ditt budskap. På Mybanner erbjuder vi högkvalitativa meshbanderoller som både är extra hållbara och anpassade efter dina specifika behov när det kommer till tryck och design.

 

Egenskaper och material

Våra meshbanderoller är tillverkade av ett premium-material som består av 71 % vinyl och 29 % polyester. Denna kombination ger banderollen en basvikt på 300 g/m², vilket säkerställer en robust och slitstark produkt.

 

Materialets struktur gör att banderollen släpper in både vind och ljus. Detta innebär att den kan användas effektivt i alla typer av utomhusmiljöer utan att riskera att skadas av starka vindar eller intensivt solljus. Dessutom är våra meshbanderoller UV- och väderbeständiga, vilket garanterar långvarig användning utan att färgerna bleknar.

 

Högkvalitativ tryckning och efterbearbetning

För att säkerställa att din reklam syns på bästa möjliga sätt använder vi toppmoderna maskiner och avancerad UV-tryckningsteknik. Detta ger skarpa, tydliga och färgstarka tryckresultat som verkligen fångar uppmärksamheten hos förbipasserande. Efter tryck genomgår banderollerna en noggrann efterbearbetnings-process, vilket inkluderar bland annat förstärkta kanter och insydda öljetter för enkel och säker upphängning. Detta gör att installationen av din meshbanderoll blir enkel och att den sitter säkert på plats oavsett väderförhållandena.

 

Brandskydd och säkerhet

Säkerhet är en alltid viktig aspekt att tänka på när det gäller utomhusreklam, särskilt i offentliga miljöer. Våra meshbanderoller är B1-certifierade, vilket innebär att de uppfyller en av de högsta standarderna för brandskydd.

 

Detta ger dig tryggheten att veta att din reklam inte bara är effektiv i marknadsföringssyfte, utan också är säker för omgivningen. Brandskyddscertifieringen är särskilt viktig vid användning på platser som byggarbetsplatser, festivaler eller andra evenemang där stora folkmassor kan samlas.

 

Fördelar med meshbanderoller

En av de största fördelarna med meshbanderoller är att de är motståndskraftiga mot flera olika väderförhållanden. Tack vare materialets perforerade struktur kan vinden passera genom banderollen, vilket minskar risken för skador och gör att den kan användas även i mycket blåsiga miljöer.

 

Denna egenskap gör meshbanderoller till ett utmärkt val för höga byggnader, staket eller andra platser där starka vindar kan skada eller flytta andra sorters marknadsföringsmaterial. Dessutom är våra meshbanderoller vatten- och UV-beständiga, vilket innebär att de tål både regn och starkt solljus utan att blekas eller skadas.

 

Beställ meshbanderoller från Mybanner

Hos mybanner kan du beställa meshbanderoller som är noggrant designade för att uppfylla dina specifika behov och krav. Vi är stolta över vår förmåga att kunna leverera högkvalitativa produkter som kombinerar hållbarhet, säkerhet och design.

 

Tack vare högkvalitativa material, avancerad tryckteknik och robust design kan du vara säker på att din reklam syns och gör ett gott intryck, oavsett väderförhållanden. Våra B1-certifierade meshbanderoller erbjuder också högsta standard för brandskydd, vilket gör dem säkra för användning i alla miljöer. Kontakta oss idag för att beställa dina meshbanderoller och ta din utomhusreklam till nästa nivå. Vårt team av experter är alltid redo att hjälpa dig med råd och vägledning genom hela beställningsprocessen, från design till färdig produkt.