Tygbanderoller/vepor

Användbarheten av tygvepor är oändlig, fungerar mycket bra för mässor och evenmang. Finns många material att välja mellan så att dina önskemål uppfylls.

Flera av våra material är certifierade som PVC fria och brandklassade B1.

Tygbanderoller/vepor
Tygbanderoller/vepor
Banderoller och vepor

Tygbanderoller/vepor

Tygvepor / banderoller visar det högkvalitativa digitaltrycket från sin bästa sida och är idealiska för mässor och evenemang.

Banderoll/Vepa Decor 205g B1
Banderoll/Vepa Decor 205g B1

Banderoll/Vepa Decor 205g B1

Inkl. tryck Eco-material

Briljant utseende och känsla - den eleganta inredningstextilen är perfekt för inomhusmiljöer.

Prisförslag 200 x 100 cm 240 kr/st -Exkl. Moms

Vepor för skyltning
Vepor för skyltning

Vepor för skyltning

Inkl.tillbehör Elegant utseende

För professionell och effektiv reklam i skyltfönster och butikslokaler - Elegant, högkvalitativ och enkel att applicera.

Prisförslag 200 x 100 cm 450 kr/st -Exkl. Moms

Flagg- och banderolltyg
Flagg- och banderolltyg

Flagg- och banderolltyg

Inkl. tryck Miljövänlig

Lätt och väderbeständig - Det klassiska flaggtyget kan också användas som en ädel banderoll.

Prisförslag 300 x 100 cm 299 kr/st -Exkl. Moms

Vepa Satin
Vepa Satin

Vepa Satin

Glansigt utseende Inkl. tryck

Glansigt, fint och briljant tryckt - våra satinbanner står för ädel högblank reklam.

Bästa pris 120 kr/st -Exkl. Moms

Banderoll Decor Blockout  B1
Banderoll Decor Blockout B1

Banderoll Decor Blockout B1

Insynsskydd Kvalitativt material

Ljusblock och robust - Textile Black Back är perfekt för mässor och evenemang.

Bästa pris 300 x 100 cm 370 kr/st -Exkl. Moms

Banderoll Samba
Banderoll Samba

Banderoll Samba

Bakgrundsbelyst Kvalitativt material

Strålande optik och briljanta färger - vår högkvalitativa sambabanderoll kommer att exponera ditt budskap över förväntan!

Prisförslag 300 x 100 cm 280 kr/st -Exkl. Moms

Mässduk
Mässduk

Mässduk

Eco-material Blickfång

Prisförslag 300 x 100 cm 190 kr/st -Exkl. Moms

Våra tygbanderoller - den bästa reklamprodukten!

Individuellt tryckta textilbanderoller för maximal uppmärksamhet

Letar du efter den perfekta reklamen och vill visa upp ditt företag inomhus eller utomhus, synligt från långt håll? Då är våra högkvalitativa reklambanderoller av textilväv precis vad du behöver! Tygbanderoller av olika material är nämligen det perfekta reklammediet för alla tillfällen och ändamål.

Oavsett om det gäller att marknadsföra ett evenemang, ett specialerbjudande eller ditt varumärke i allmänhet. Hos oss hittar du det rätta för varje ändamål.

Enkelt, högkvalitativt och mångsidigt. Vårt sortiment omfattar allt från lätt flaggväv till den exceptionellt robusta AIRTEX, vad ditt reklamhjärta än önskar. Dra till dig uppmärksamhet och öka din räckvidd och försäljning. Med tyg- och textilbanderoller från My-Banner.se.

Våra tygbanner gör att din reklam sticker ut - iögonfallande och uttrycksfull. 

Det finns knappast något analogt reklamformat som kan överträffa den klassiska reklambanderollen när det gäller effektivitet och ändamålsenlighet. I tygversionen kombinerar du denna effekt med ett ädelt utseende och den mjuka känslan av högkvalitativt textilmaterial. Tygbanner är därför förstahandsvalet om du letar efter ett exklusivt storformat för individuell reklam. 

My-Banner.se sätter standarden. Våra produkter är handplockade och uppfyller de högsta produktstandarderna. Som banderollspecialist erbjuder vi tygbanderoller av ett speciellt slag. Övertyga dina kunder om den höga kvaliteten på din reklampresentation. Med hjälp av de bästa materialen och de modernaste tryckprocesserna förvandlar vi ditt reklambudskap till ett lysande blickfång.

Textila mångsysslare

En mängd olika material, som vi täcker heltäckande i vår portfölj, är lämpliga för återkommande användning inom ett brett spektrum av områden. Beroende på vilken effekt du vill uppnå väljer du lämpligt material.

I vårt sortiment har vi textilbanner av olika grundmaterial: polyester och bomull. Gemensamt för dem alla är att de håller en kvalitet över genomsnittet. Banderoller tillverkade av dessa tyger är slitstarka, delvis tvättbara och, beroende på produktval, lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Tack vare sin återanvändbarhet kan en textilbanderoll vara din trogna följeslagare under många år.

Andra egenskaper som rivhållfasthet och den generellt låga vikten talar för våra tygbanner. Det gör dem lätta att transportera och platsbesparande att förvara. Dessutom är de flesta av de material vi använder flamskyddade och certifierade med B1-sigillet.

Det högkvalitativa digitaltrycket gör dessutom att din grafik kommer till sin fulla rätt på textilierna. Vissa specialmaterial, som Artist Mambo, är försedda med en dubbel färgapplikation för att trycket ska komma till sin rätt även i bakgrundsbelysning.

Banderoller av tyg - Material

VÅRA TYGMATERIAL

Tygbanderollerna är i grunden tillverkade av ett grundtyg av polyester eller bomull (canvas).  Beroende på vilket material du väljer hittar du även mycket robusta och väderbeständiga varianter bland våra tygbanner. Vi rekommenderar bland annat flaggväv (polyglans) och AIRTEX.

115 g/m² Flaggtyg (polyester)

Perfekt för utomhusbruk

130 g/m² Satin

Skimrande tyg för interiörer, brandklassat B1.

195 g/m² Samba

Samba, material för ljuslådor, B1. Tryckt med UV-bläck med hög mättnad-

300 g/m² Canvas

Canvastyd för träramar

400 g/m² Decor Blockout

Dubbelsidig tryckbar textil

Dina fördelar med våra tygbanner

Skapa en oförglömlig atmosfär med våra exklusiva tygbanderoller!

Perfekta för att ge din monter, scen eller evenemangslokal den representativa touch den förtjänar. Våra slitstarka och högkvalitativa tygbanderoller är mångsidiga och kan återanvändas. Flertalet av våra material är även utmärkta för utomhusbruk.

Men våra tygbanderoller är inte bara för stora evenemang. För mindre sammankomster eller privata ändamål är de det ultimata valet. Använd dem för att dekorera väggar, skapa eleganta bröllopsbanderoller, imponerande bakgrunder, för att visa reklambudskap eller till och med som bordsdukar – din kreativitet är gränsen!"

Många av våra material är Brandklassade B1 och kan även erhållas i PVC fritt- och recycled - material.

Vill du veta mera om våra material och användningsområden ringer du vår kundtjänst!

Framgången för våra tygbanderoller beror delvis på de material vi använder. Vi använder elastiska och slitstarka tyger som polyester, samt miljövänliga (recycled, r-pet, pvc-fria) och tåliga material som canvas. Dessutom är flertalet av våra material B1-certifierade, vilket uppfyller de högsta brandskyddskraven enligt den tyska förordningen om byggmaterial enligt DIN EN 4102.

Vi erbjuder olika efterbehandlingsalternativ som tex klassiska öljetter, fållstygn och kardborrband, vilket gör att du kan hänga upp dem på olika sätt så att det fungerar för dig.

Tack vare den höga kvaliteten på våra material kan våra banderoller användas i många år om de hanteras korrekt. Det är en investering i hållbara, kvalitativa och prisvärda banderoller.

Högkvalitativa tryck/print oavsett vilket materiaval du väljer!

Med modernt digitaltryck kommer ditt önskade tryck alltid till sin fulla rätt. Briljanta färger och knivskarpa konturer sätter din logotyp, ditt budskap eller din bild i bästa möjliga ljus. Vår mångåriga erfarenhet av storformatstryck och användningen av toppmodern teknik utlovar resultat på högsta nivå.

Vi garanterar högupplösta tryck som ger underbar exponering under lång tid. Sist men inte minst gör färgernas hållbarhet beslutet om en tygbanderoll från vårt företag till en värdefull investering.

Hos oss hittar du Bästa Pris på dina produkter, utan att behöva göra avkall på hög produktkvalitet. Vi erbjuder dig ett förstklassigt förhållande mellan pris och prestanda.Förutom bästa kvalitet får du våra tygbanderoller till attraktiva villkor. Särskilt vid större orderkvantiteter lönar det sig att göra en jämförelse. Med oss har du en partner till hands som kan trycka premiumvaror till låga priser.

I beställningsprocessen kommer du till en översikt där de respektive graderade priserna för produkterna visas tydligt. Där kan du på ett ögonblick se priserna för olika orderkvantiteter och dina motsvarande prisfördelar.

För större orderkvantiteter skickar vi dig gärna ett individuellt erbjudande på begäran.

Succérika reklambanderoller för dig – My-Banner.se erbjuder ett brett sortiment av högsta kvalitet och oslagbar priser med garanti på bästa reklameffekt.

Upptäck själv – vi är din destination för att skapa iögonfallande tygbanderoller. Konfigurera och beställ dina banderoller nu och ta ditt budskap till nästa nivå!"