Ratings value:4.8

Pop-up & snabbtält 4,5x3m

Eventtält är en självklarhet vid alla utomhusevent, evenemang och festligheter. De erbjuder en imponerande reklamplattform samtidigt som de ger effektivt skydd mot väder och vind. Våra tälttak och väggar ger dig en förstklassig yta för att trycka ditt budskap och marknadsföra dig på bästa sätt.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Komplett med trolleyväska
 • Expressproduktion

9 815 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Med ett snabbtält på 4,5x3 meter får du en utmärkt lösning som går att använda på en mängd olika evenemang och aktiviteter, både inomhus och utomhus. Våra tält är designade för att snabbt kunna sättas upp och plockas ihop, vilket gör dem oerhört praktiska för företagsevent, utställningar, festivaler och marknader. Med sin stora yta och robusta konstruktion blir de en flexibel och tillförlitlig lösning som kan anpassas till olika behov. Du kan dessutom få ditt tält med högkvalitativt tryck på sidan för att öka företagets varumärkesigenkänning och locka fler besökare.

 

Användningsområden för snabbtält 4,5x3 meter

Snabbtält på 4,5x3 meter har många potentiella användningsområden. De kan användas inomhus på mässor och utställningar eller utomhus på marknader. På mässor fungerar de som rymliga och professionella utställningsmontrar. Här kan ni visa upp era produkter och tjänster på ett sätt som drar till sig uppmärksamhet och ger ett professionellt intryck.

 

Med våra högkvalitativa tryck och hållbara tält kan ni använda samma tält på mässor år efter år. Genom att kombinera tältet med andra mässprodukter som rollups och flaggor kan ni skapa en enhetlig och imponerande monter som sticker ut ur mängden på mässgolvet.

 

På marknader kan ett snabbtält 4x8 meter skapa en skyddad plats där ni kan bjuda in potentiella kunder, visa upp era tjänster eller sälja era varor. Tack vare tältens väderbeständiga material och robusta konstruktion skyddar de mot både sol, regn och vind. Så ni behöver inte plocka ihop för dagen om det skulle börja regna. Detta är särskilt praktiskt på utomhusmarknader under vår och höst, när vädret kan vara oförutsägbart.

 

Fördelar med snabbtält för festivaler och evenemang

Vid festivaler och andra stora evenemang kan ett av våra tält 4x8 meter användas på flera olika sätt. Tältet kan fungera som tak där kunder står i kö, som en sval oas som skuggar besökare från solen eller som skydd för artister och personal.

 

Denna modell är extra stor och flexibilitet nog för att ni ska kunna skapa separata sektioner inom tältet. På så sätt kan ni använda ett och samma tält för olika användningsområden. Dessutom är de lätta att flytta och justera efter behov. Detta gör dem perfekta för evenemang där utrymmet kan vara begränsat eller där ni kan behöva möblera om i tältet.

 

Företagsevent och konferenser

Dessa stora tält med eget tryck kan också vara en utmärkt lösning för företagsevent och konferenser. Ni kan använda dem för att skapa tillfälliga mötesrum, presentationsytor eller utställningsplatser för era nya produkter. Tälten är lätta att sätta upp och ta ner, vilket gör att ni snabbt kan anpassa ytan efter dagens schema och behov. Detta ger er en stor flexibilitet och möjligheten att effektivt utnyttja utrymmet.

 

Enkel uppsättning och nedmontering

En av de största fördelarna med våra snabbtält är hur enkla och snabba de är när det kommer till uppsättning och nedmontering. Våra tält är designade för att snabbt kunna sättas upp och tas ner, vilket sparar tid och minimerar arbetsinsatsen som behövs vid förberedelserna inför evenemang. Detta är särskilt värdefullt om ni behöver fälla upp flera tält samtidigt och behöver optimera arbetet.

 

Anpassningsmöjligheter för ditt varumärke

Vi erbjuder möjlighet att anpassa våra tält 4x8 meter med era företagslogotyper och annan branding. Skapa ett professionellt intryck vid alla evenemang med våra högkvalitativa tryck.

 

Genom att trycka företagets logotyp och färger på tälttaket och väggarna kan ni stärka er varumärkesigenkänning och skapa ett pålitligt intryck hos besökare. Detta är ett effektivt sätt att fånga uppmärksamheten hos förbipasserande och locka fler besökare till ert tält.

 

Robust konstruktion och väderbeständighet

Våra snabbtält 4,5x3 meter är tillverkade av olika vattenavvisande och solskyddande material. De robusta ramarna och de väderbeständiga tälttygerna skyddar mot regn, vind och sol, vilket gör dem pålitliga för utomhusevenemang. Denna hållbarhet innebär att ni kan använda tälten om och om igen utan att behöva oroa er för slitage eller skador.

 

Se våra snabbtält och hitta rätt lösning för ert företag

Snabbtält på 4,5x3 meter från Mybanner är en mångsidig och praktisk lösning för alla typer av evenemang, både inomhus och utomhus. Tälten kan anpassas med ert eget tryck samt praktiska tillbehör som väggar och tynger. Tack vare den snabba och enkla uppsättningen är det dessutom lätt att fälla upp och ner tältet vid behov. Med ett av våra snabbtält kan ni vara säkra på att ert event blir framgångsrikt, oavsett väder och förhållanden.

Skriv ut data

Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på