Flaggor med eget tryck

  • Väderbeständiga textilier
  • Optimal synlighet
  • Bästa priser/prestanda
Flaggor
Flaggor
Beachflaggor och flaggor

Flaggor

Ryggsäcksflagga
Ryggsäcksflagga

Ryggsäcksflagga

Inkl. tryck Mobilt system Pangpris!

Med denna produkt får du en högkvalitativ ryggsäck inkl. flagga med tryck. Den är mångsidig och är en av våra speciella höjdpunkter!

Komplett 995 kr/st -Exkl. Moms

Fasadflagga
Fasadflagga

Fasadflagga

Dubbelsidigt tryck Inkl.tillbehör

Komplett 75 kr/st -Exkl. Moms

Butiksflagga
Butiksflagga

Butiksflagga

Dubbelsidigt tryck Inkl.tillbehör

Komplett 75 kr/st -Exkl. Moms

Reklamflaggor
Reklamflaggor

Reklamflaggor

Snabb leverans Högsta kvalitet

Den perfekta flaggan om du vill trycka detaljerad grafik eller fotomotiv, särskilt för små upplagor.

Bästa pris 215 kr/st -Exkl. Moms

Företagsflaggor
Företagsflaggor

Företagsflaggor

Snabb leverans Högsta kvalitet

Den perfekta flaggan om du vill trycka detaljerad grafik eller fotomotiv, särskilt för små upplagor.

Bästa pris 215 kr/st -Exkl. Moms

Kioskflagga 40x60 cm
Kioskflagga 40x60 cm

Kioskflagga 40x60 cm

Dubbelsidigt tryck Inkl.tillbehör

Komplett 75 kr/st -Exkl. Moms

Flaggor med eget tryck

Letar du efter ett sätt att hålla ditt företag synligt? Har du någonsin funderat på att hissa flaggor med din företagslogotyp? Eller vill du verkligen sticka ut på en mässa? Vad sägs om en mobil reklamflagga? Du kan göra intryck på din klubbs parad med svängbara flaggor eller väcka uppmärksamhet på nästa mässa med ryggsäcksflaggor.

Oavsett vilket budskap du vill förmedla går våra produkter alltid rakt på sak.

Individuellt tryckta flaggor och beachflaggor gör ditt framträdande värt att se.De är skräddarsydda för varje tillfälle och garanterar maximal uppmärksamhet.Högkvalitativa material, klassisk design och högkvalitativa tryck gör våra flaggprodukter till tidlöst eleganta reklammedier.

Framgång med viftande reklamflaggor

Redan på medeltida slott gjorde de intryck: flaggor och banderoller.Redan då var de reklammedier som syntes på långt håll och omisskännligt spred sitt budskap. 

Även om både materialen och budskapen är annorlunda idag - ingenting har förändrats när det gäller deras effektivitet och inflytande på betraktaren. Dra nytta av denna fascination! Väck intresset hos potentiella kunder med en iögonfallande reklamflagga på rätt plats eller visa flaggan på ditt företags huvudkontor. En enkel logotyp, en kortfattad mening eller en meningsfull bild på ett vajande tyg på en tydlig höjd - enklare och effektivare kan reklam knappast vara!

Våra flaggprodukter är lika mångsidiga som de potentiella användningsområdena: Hissflaggor i storformat visar var ditt företag finns från meterhöga stolpar. Mobila flaggstänger eller lätta beachflaggor är effektiva reklammedier vid evenemang eller mässor. Våra svängbara flaggor med trähandtag är lätta att hålla för att väcka uppmärksamhet vid festivaler eller processioner. Och den praktiska ryggsäcksflaggan är också lämplig för många ändamål - oavsett om det gäller evenemang eller bara som ett skämt på svensexan.

Oumbärliga reklammedier

Robusthet är dess styrka. Vind och väder kan inte snabbt skada en flagga. Tvärtom. För vad är en flagga utan den vind som sätter den i rörelse, får den att fladdra och ger ditt budskap den dynamik du önskar? Och om det inte blåser, är en flagga med utriggare precis vad som behövs för att sätta ditt reklambudskap i rampljuset. Höga flaggor är också predestinerade som orienteringshjälpmedel. Med hjälp av dem kan du på långt håll visa var ditt företags huvudkontor, evenemangsplats eller mässmonter ligger. 

De attraktiva flaggorna har också för länge sedan gjort sig ett namn inom inomhusreklam. Tack vare sin låga vikt är de tryckta textilierna lätta att bära och transportera. Våra ryggsäcksflaggor är särskilt originella i detta sammanhang. Utrusta ditt marknadsföringsteam med dem på mässor och du kommer att se hur snabbt du väcker uppmärksamhet. Så oavsett om det är inomhus eller utomhus - med rätt flagga eller banderoll uppnår du snabbt önskad effekt. 

Dra uppmärksamheten till dig, visa var du är och vad du står för. Du kommer garanterat att göra rätt val med en av våra klassiska, tidlösa och samtidigt ultramoderna flaggor!

Flaggmaterial övertygar med högsta kvalitet

Hissbar flagga, svängbar flagga eller skyltfönsterbanner: På My-Banner.de kommer dina önskemål i första hand. Vad alla våra produkter har gemensamt är användningen av högkvalitativt flaggmaterial. Det rivtåliga, genomskinliga och väderbeständiga materialet är en garanti för långsiktiga reklamkampanjer eller företagspresentationer. Om det blir smutsigt eller skrynkligt kan vårt klassiska flaggtyg (polyglans) också tvättas och strykas.

Trots de högsta kvalitetsstandarderna kan våra flaggor produceras på mycket kort tid. Därför är det också värt att beställa för kortsiktiga åtgärder och kampanjer. Du kan enkelt välja storlek, finish och tillverkning i vår produktkonfigurator. Enkelt, snabbt och av hög kvalitet - våra flaggor och banderoller är utan tvekan det bästa beslutet för dina reklamändamål.

Flaggtryck är vår passion

Företagslogotyp, reklamslogan eller bildmotiv: Som expert på digitaltryck för stora ytor har du kommit till rätt ställe hos My-Banner.de. Toppmoderna produktions- och tryckprocesser garanterar briljanta resultat. Tydliga kontraster och fotorealistiska färger gör varje reklamflagga till ett blickfång.

Våra digitala tryckprocesser möjliggör även små upplagor eller till och med enstaka exemplar. Trots detta förblir kostnaderna hanterbara. Du kan visa upp ditt varumärke på långt håll utan att behöva investera en förmögenhet. Dra till dig uppmärksamhet på ett effektivt sätt och upplev vad det innebär att flagga med My-Banner!