• Pop-up & snabbtält 3x3m
  Pop-up & snabbtält 3x3m
 • Pop-up & snabbtält 3x3m
  Pop-up & snabbtält 3x3m
 • Pop-up & snabbtält 3x3m
  Pop-up & snabbtält 3x3m
Ratings value:4.8

Pop-up & snabbtält 3x3m

Eventtält är en självklarhet vid alla utomhusevent, evenemang och festligheter. De erbjuder en imponerande reklamplattform samtidigt som de ger effektivt skydd mot väder och vind. Våra tälttak och väggar ger dig en förstklassig yta för att trycka ditt budskap och marknadsföra dig på bästa sätt.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Komplett med trolleyväska
 • Expressproduktion

 

7 488 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Våra snabbtält 3x3 meter är perfekta för alla typer av inomhus- och utomhusevenemang. Dessa tält är designade för att snabbt kunna sättas upp och plockas ner vid behov. De är därför oerhört praktiska för alla typer av företagsevent och utställningar. Deras mångsidighet och användarvänlighet gör att de passar på mässor, festivaler, marknader och andra tillställningar där det är bra med ett flexibelt tält.

 

Många användningsområden för tält 3x3 meter

Snabbtält på 3x3 meter har en mängd olika potentiella användningsområden. På mässor kan de användas som smidiga utställningsmontrar som går att fälla upp snabbt och plocka ihop när dagen är över. Företag kan visa upp sina produkter och tjänster i en avskild yta som känns mer professionell än att bara ha en vanlig monter. Ni kan skapa ett ännu bättre intryck genom att kombinera tältet med våra andra mässprodukter som ni kan få med eget tryck.

 

På marknader kan ett tält 3x3 meter ge er en skyddad plats där ni kan prata med potentiella kunder eller sälja era varor och tjänster. Tack vare den robusta konstruktion och väderbeständiga material som våra tält har skyddas ni från sol, regn och vind. På så sätt behöver ni inte packa ihop om det börjar regna. Ni kan skapa en bekväm och inbjudande atmosfär för både personal och kunder.

 

På festivaler och andra stora evenemang kan ett snabbtält användas som en informationspunkt, tak över serveringsytor eller bara som ett skydd mot regn vid entrén. Tältens kompakta storlek och öppna design gör dem lätta att placera på trånga eller begränsade ytor. De är dessutom lätta att flytta och fälla ihop vid behov.

 

På företagsevenemang och konferenser är snabbtält 3x3 meter en utmärkt lösning när ni behöver skapa tillfälliga mötesrum. De kan enkelt ställas upp antingen för sig eller kombineras med andra tält för att skapa en anpassningsbar yta som passar just era behov för dagen. Detta gör det möjligt att snabbt omvandla en öppen yta till en funktionell arbetsplats eller en bekväm plats för möten.

 

Tält som är snabba och smidiga att sätta upp och plocka ner

Våra tält är designade för att snabbt och smidigt kunna sättas upp där de behövs. Ni sparar både tid och minimerar risken för skador genom att välja ett av våra snabbtält 3x3 meter. Denna effektivitet är ovärderlig för er som ofta hanterar flera tält samtidigt och behöver optimera uppsättning och förberedelser.

 

Dessutom kan våra snabbtält kompletteras med tältväggar, tyngder och andra tillbehör för att anpassas efter era specifika behov. De kan enkelt justeras för att passa olika förhållanden, vilket gör dem perfekta för alla sorters evenemang.

 

Den robusta konstruktionen och de högkvalitativa materialen gör att dessa tält även tål många olika väderförhållanden, inklusive kraftig vind och regn. Detta innebär att ni inte behöver plocka ihop för dagen om det skulle börja regna.

 

Anpassa tältet för ert varumärke

Hos Mybanner kan du beställa snabbtält som är anpassade och designade för just ert varumärke. Vi kan trycka logotyper och branding på sidorna av tältet, vilket skapar en professionell ton och look vid mässor och event. Detta är ett effektivt sätt att stärka er varumärkesigenkänning och skapa ett positivt och minnesvärt intryck hos alla besökare.

 

Beställ snabbtält 3x3 meter hos Mybanner

Våra snabbtält 3x3 meter är en mångsidig och praktisk lösning för alla typer av evenemang, både inomhus och utomhus. Deras snabba och enkla uppställning, långa hållbarhet och anpassningsmöjligheter gör dem till ett självklart val för alla som vill skapa en professionell atmosfär vid alla evenemang. Med ett snabbtält kan du vara säker på att ditt event blir en framgång, oavsett väder och förutsättningar.

 

Du kan ladda upp logotyper eller annan grafik som ska tryckas på tältet. Behöver du hjälp kan du alltid kontakta oss för att få hjälp och tips. Komplettera ert snabbtält 3x3 meter med ett par snygga rollups och flaggor för att verkligen fånga uppmärksamheten hos förbipasserande. Locka fler potentiella kunder till ert tält och öka samtidigt företagets varumärkesigenkänning. Smidigt, enkelt och professionellt med Mybanner.

Skriv ut data

Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på