• Banderoll Samba
  Banderoll Samba
 • Banderoll Samba
  Banderoll Samba
 • Banderoll Samba
  Banderoll Samba
 • Banderoll Samba
  Banderoll Samba
 • Banderoll Samba
  Banderoll Samba
 • Banderoll Samba
  Banderoll Samba
Ratings value:4.8

Banderoll Samba

Tyget som får din reklam att skina - det är det självklara valet Sambabanderoll. Lätt i vikt med ett lysande tryck, denna banner kan också beställas med bakgrundsbeslyning så den blir bakgrundsbelyst ex placera en spotlight bakom en banner.

 • 195g/m² Polyester
 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

285 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 900 x 295 eller 15 x 15 cm)

cm
cm

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Sidor

Alla sidor

välj nedan

Skuren runt om

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Aluminiumram
Aluminiumram

Aluminiumram

Inkl. tryck

Särskilt elegant utseende, enkel eller dubbelsidig täckning och lätt att byta grafik - det är vad vår exklusiva stretchram för företag erbjuder.

Komplett 1695 kr/st -Exkl. Moms

Aluminiumram för vägg
Aluminiumram för vägg

Aluminiumram för vägg

Inkl. tryck Enkel montering

Väggramen är ett utmärkt tillfälle att perfekt iscensätta reklammotiv eller dekorativa bilder. 

228 kr/st -Exkl. Moms

Vepor & reklamvepor med eget tryck
Vepor & reklamvepor med eget tryck

Vepor & reklamvepor med eget tryck

Inkl.tillbehör Elegant utseende

För professionell och effektiv reklam i skyltfönster och butikslokaler - Elegant, högkvalitativ och enkel att applicera.

Prisförslag 200 x 100 cm 450 kr/st -Exkl. Moms

Våra Sambabanderoller - Övertyga med lätthet

Om du letar efter ett lättviktigt tyg för bakgrundsbelysta system eller helt enkelt behöver en högkvalitativ tygbanderoll, gör du rätt i att välja Samba. Med sina strålande färger och skarpa tryckbild förmedlar materialet inte bara kvalitet, utan också samma lätthet och livsglädje som dansen med samma namn. Genom en skicklig iscensättning med lampor och strålkastare kommer dess högklassiga fulla potential fram. På grund av sin lätta textur har det en låg opacitet och släpper därmed igenom mycket ljus, vilket verkligen får ditt budskap att lysa och gör det till det ultimata blickfånget.

Materialets egenskaper

Det är inte bara den höga ljusgenomsläppligheten och den goda känslan som talar för materialet Samba, utan även de rent tekniska värdena:

 • Högkvalitativt material: 100 % polyester med en vikt på 195 g/m².
 • Brandskydd: Samba är B1-certifierad. Det innebär att tyget uppfyller ett av de högsta svenska brandskyddskraven och kan utan tvekan användas i offentliga utrymmen som mässor och konserter.
 • Hög motståndskraft: Samba står emot väder och vind eftersom den är mycket robust och väderbeständig och därför inte bleknar eller tvättas ut snabbt.

Bli uppmärksammad genom att låta din reklam lysa. Uppmuntra kunder och besökare med displaysystem, banderoller och bakgrundsbilder som är effektivt bakgrundsbelysta för att locka till sig deras uppmärksamhet.

Beställ Sambabanderoll online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla relevanta punkter för att beställa din Sambabanderoll i bara några få steg.

Beroende på vilken typ av fästanordning/ uppsättning du föredrar erbjuder vi dig olika altervnativ som du kan finna ännu mer exakt i ett ytterligare steg av konfigurationen. Där har du bland annat möjlighet att ange på vilken sida öglorna ska fästas och kan på så sätt anpassa din textilbanner till förhållandena på plats.

Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor.

Vår Sambadbanderoll - Högsta kvalitet till bästa pris

Din budget är hanterbar, men du vill ändå inte avstå från kvalitet? Vi erbjuder dig bara det bästa av det bästa, topprodukter till låga kostnader.

Vi skickar gärna ett individuellt erbjudande omgående på begäran.

Sambamaterialet - Fördelarna

Samba erbjuder dig avgörande fördelar jämfört med helt slutna material, särskilt om du letar efter ett lätt och genomsläppligt tyg för din reklam. Med 195 g/m² är materialet relativt lätt och har en fin och mycket bra tryckyta.

Tack vare B1-certifieringen är tyget lika lämpligt för användning i offentliga inomhusområden, t.ex. mässor eller jämförbara hallar och lokaler, som för kortvarig utomhusanvändning.

Sambamaterial - Hur används de bäst?

På grund av de egenskaper som redan nämnts är Samba lämplig för användning både inomhus och utomhus. Den kan lätt användas som en klassisk banderoll på ramsystem. Men den gör också en mer än utmärkt exponering som bakgrundsbeläggning eller bakgrundsbelyst blickfång på mässmontrar eller scener. Bara det högkvalitativa utseendet och den briljanta tryckbilden gör intryck.

Ditt reklambudskap blir dock ännu effektivare med lämplig bakgrundsbelysning, för vilken du kan förbereda tyget optimalt med ytterligare efterbehandling i form av ökad färgtillförsel.

Efterbearbetningar som är möjliga med Samba

Skärning:

Om du inte behöver någon speciell bearbetning levererar vi gärna din Sambabanderoll helt enkelt slätklippt.

Platta rör för aluminiumramar:

Samba används i allmänhet som ett material för aluminiumramar och bakgrundsbelysta bildskärmar och tillverkas därför huvudsakligen med platta rör (gummiläpp).

Metallöglor och kantförstärkning:

På begäran levererar vi våra tygbanderoller  med platt fåll och en allroundlösning, där metallöglorna fästs på ett avstånd av antingen 25 cm eller 50 cm. Öglorna lämpar sig för fastsättning med kabelband eller expanderare.

Fållsöm:

En fållsöm är rätt val om du till exempel vill skjuta en stolpe eller ett rep genom fållen på banderollen eller vepan.

Runda passpoänger:

Passpoängen är ett fastsytt plastelement med rund diameter. Användningen av en rund keder är nödvändig om du har installerat ett lämpligt skensystem på plats i vilket du kan sätta in kedern.

Kardborreband:

För versionen med fleece och kardborreband är tygbannern försedd med vit eller svart fleece eller kardborreband på de önskade sidorna.

Det finns många skäl att beställa Sambabanderoller - Beställ nu!

Strålande, lysande färger och B1-certifiering - vår högkvalitativa Samba-banner kommer att inspirera dig.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Lämplig för inom- och utomhus

Lämplig för inom- och utomhusandvänding

Belysningsbar och bakgrundsbelyst

Belysningsbar och bakgrundsbelyst

B1 Brandskyddscertifierad

B1-brandskydd är ofta ett grundläggande krav för användning av material och produkter i offentliga miljöer som mässor eller flygplatser.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Banderoll Samba

Samba är ett textilmaterial som består av 100 % polyester. Med en vikt på 195 g/m² är tyget relativt lätt och genomskinligt.

Om du vill belysa din Samba-banderoll med bakgrundsbelysning är det klokt att använda den extra efterbehandlingsvarianten Backlit, som är avsedd för sådana ändamål. Jämfört med standardvarianten skiljer sig denna genom den extra färgtillämpningen, som säkerställer att den tryckta bilden på det fina materialet är briljant och stark även vid bakgrundsbelysning och att ditt reklambudskap är perfekt synligt.

Textilmaterialet kan användas utomhus eftersom det är väderbeständigt. Oavsett om det är vind, sol eller regn - materialet kan användas i vardagliga väderförhållanden utan att tveka. Endast vid extrema väderförhållanden, t.ex. stark vind, är det lämpligt att ta ner banderollen.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Samba-banderollen kan också beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet i samtliga fall är vitt, får du din banderoll i vit färg. Meddela oss i så fall att din beställning är en beställning utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att produktionen ska ske utan tryckning. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan ingå i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.