Mässväggar & bord med tryck

Skapa en imponerande mässmonter med våra högkvalitativa mässväggar och bord med tryck. Perfekta för att dra till sig uppmärksamhet vid varje evenemang, våra produkter erbjuder både stil och funktionalitet. Oavsett om du behöver en mässvägg popup, mässmonter eller specialanpassade bord, har vi det du behöver för att göra ditt budskap synligt och attraktivt. Utforska vårt sortiment och förbered dig för att göra ett starkt intryck vid din nästa mässa!
Mässväggar & bord
Mässväggar & bord
Mässa och Event

Mässväggar & bord

Fotovägg
Fotovägg

Fotovägg

Inkl. tryck Variabelt system

Den perfekta ramen för varierande användningsområden inomhus - enkel att hantera med ett högkvalitativt utseende på samma gång.

Komplett 1385 kr/st -Exkl. Moms

Eventvägg zipper
Eventvägg zipper

Eventvägg zipper

Komplett 4695 kr/st -Exkl. Moms

Eventvägg zipper curved
Eventvägg zipper curved

Eventvägg zipper curved

Komplett 6795 kr/st -Exkl. Moms

Eventvägg zipper wave
Eventvägg zipper wave

Eventvägg zipper wave

Komplett 5845 kr/st -Exkl. Moms

SEG Pop Up Display
SEG Pop Up Display

SEG Pop Up Display

Tryckbar på båda sidor Konfigurerbar Inkl. tryck

Den perfekta mässväggen för din varumärkespresentation på mässor, evenemang eller funktioner - enkel att installera, bakgrundsbelyst och B1-certifierad.

Komplett 7595 kr/st -Exkl. Moms

SEG Eventbord LED
SEG Eventbord LED

SEG Eventbord LED

Komplett 7995 kr/st -Exkl. Moms

SEG Eventbord
SEG Eventbord

SEG Eventbord

Komplett 4995 kr/st -Exkl. Moms

Eventbord
Eventbord

Eventbord

Komplett 2695 kr/st -Exkl. Moms

Utskrift av mässor och POS-system hos My-Banner

Taksystem eller displayer för din stora entré - vi erbjuder dig reklamsystem som inspirerar, från klassiskt till extraordinärt.

Oavsett om det gäller reklam för ett aktuellt erbjudande i din butik eller på gågatan, ett evenemang i ett köpcentrum eller en företagspresentation på en stor mässa - hos oss hittar du garanterat det du söker! Okomplicerat och mångsidigt - vårt sortiment omfattar allt från enkla displayställ till extraordinära taksystem, allt som ditt reklamhjärta önskar. Fånga uppmärksamheten hos kunder, förbipasserande och besökare med utställningssystem och displayer från My-Banner.de.

Bland våra system för mässor hittar du ett brett urval som erbjuder dig verkliga alternativ till konventionella reklamdisplayer. Fritt placerade på golvet eller som en flytande takkonstruktion - mer spektakulärt kan du knappast presentera ditt reklambudskap. De robusta tygmaterialen möjliggör mångsidig och upprepad användning vid evenemang eller i försäljningslokaler. Det briljanta färgtrycket av ditt motiv uttrycker hög kvalitet och professionalism i varje nyans.

Våra displayer får din reklam att fungera

I dag kan knappast någon reklamkampanj eller produktpresentation klara sig utan dem.Montrar och displayer är förstahandsvalet om du vill genomföra en effektiv och individuell reklamkampanj.Utbudet av modeller är stort och sträcker sig från klassiska utomhusställ i form av kundstoppare på gågator till snygga displaysystem på mässor och evenemang.My-Banner.de gör skillnaden synlig.Våra produkter sticker ut från mängden.Som bannerspecialist erbjuder vi reklamställ och system av ett speciellt slag med våra utvalda produkter i denna kategori.Väck inte bara nyfikenhet hos potentiella kunder.

Övertyga dem med den höga kvaliteten på dina presentationsmedier. De bästa materialen och de modernaste tryckprocesserna förvandlar dina reklambudskap till lysande blickfång och imponerar med kvalitet och hantverksskicklighet i bearbetning och teknik.

En annan fördel är den okomplicerade hanteringen och de medföljande transportväskorna för enkel och säker transport. Våra system är självförklarande.På några minuter kan du sätta upp dina displayer och montrar och ta hand om dina besökare direkt.Och om du vill byta motiv på något av systemen kan du snabbt och enkelt byta ut tryckytor och beläggningar. Investeringen lönar sig därför även på lång sikt, eftersom de enskilda systemen kan utrustas om och om igen och därmed återanvändas flera gånger.

Reklamsystem för den perfekta presentationen på mässan

Denna syn kommer att förvåna dina besökare och stanna kvar i deras minnen under lång tid.Ett mycket speciellt reklammedium svävar i de luftiga höjderna under halltaket: vårt unika taksystem i form av en cirkel eller triangel.För din närvaro på mässor eller andra inomhusevenemang är denna hängare i storformat det mest spektakulära sättet att dra till sig besökarnas odelade uppmärksamhet.Även på avstånd visar detta iögonfallande objekt omisskännligt din närvaro, ger orientering i utställningshallen och lämnar ett bestående intryck av ditt varumärke eller budskap.

De som föredrar att stanna på marken kommer också att hitta vad de letar efter på My-Banner.de. Till exempel med displayer och diskar som bildar den perfekta ramen för din presentation.Som displayer för din mässmonter övertygar produkterna redan med sina imponerande mått.Företagslogotyper eller fotomotiv kommer till sin fulla rätt på den högkvalitativa tygväggen.Ramen är tillverkad av lätta aluminiumrör och överdraget kan enkelt dras över. På så sätt slipper du en lång och komplicerad montering. Gör det stort - med våra mässprodukter skapar du en professionell miljö och en passande bakgrund för din förstklassiga mässpresentation.

Smart, innovativt och högkvalitativt. Med dessa blickfång väcker du definitivt uppmärksamhet och marknadsför ditt varumärke eller dina produkter på ett professionellt sätt. 

Våra utställningssystem övertygar med högsta kvalitet

Framgången för våra bannerdisplayer beror inte minst på de material som används.Vi använder rivtåligt tyg och högkvalitativt dekorativt tyg, som kan tvättas och förvaras utan att skrynklas.Materialen som används för produkterna har också högsta möjliga brandskyddscertifikat B1 enligt den tyska klassificeringen av byggmaterial, vilket ofta är en förutsättning för användning i offentliga utrymmen som mässor eller evenemangsområden.De flesta av våra montrar och reklamsystem levereras i matchande, högkvalitativa bärkassar, vilket innebär att dessa produkter kan transporteras bekvämt och säkert.

Oavsett vilken variant av reklamdisplay eller takhängare du väljer: Med vårt digitaltryck kommer ditt önskade motiv till sin fulla rätt.Briljanta färger och knivskarpa konturer sätter din logotyp, ditt budskap eller din bild i bästa möjliga ljus.Vår mångåriga erfarenhet av storformatstryck och användningen av toppmodern teknik utlovar resultat på högsta nivå.Vi garanterar högupplösta utskrifter som ger glädje under lång tid. Sist men inte minst gör färgernas hållbarhet beslutet om en reklamskylt från vårt företag till en lönsam investering.

Tryck på mässor är vår passion

Företagslogotyp, reklamslogan eller bildmotiv: Som expert på digitaltryck för stora ytor har du kommit till rätt ställe hos My-Banner.de.Toppmoderna produktions- och tryckprocesser garanterar briljanta resultat.Tydliga kontraster och fotorealistiska färger gör varje mässsystem till ett blickfång.

Våra digitala tryckprocesser möjliggör även små upplagor eller till och med enstaka exemplar.Trots detta förblir kostnaderna hanterbara. Du kan visa upp ditt varumärke på långt håll utan att behöva investera en förmögenhet.

Dra till dig uppmärksamhet på ett effektivt sätt och upplev vad det innebär att annonsera effektivt med My-Banner!