• Pop-up & snabbtält 6x3m
  Pop-up & snabbtält 6x3m
 • Pop-up & snabbtält 6x3m
  Pop-up & snabbtält 6x3m
 • Pop-up & snabbtält 6x3m
  Pop-up & snabbtält 6x3m
Ratings value:4.8

Pop-up & snabbtält 6x3m

Eventtält är en självklarhet vid alla utomhusevent, evenemang och festligheter. De erbjuder en imponerande reklamplattform samtidigt som de ger effektivt skydd mot väder och vind. Våra tälttak och väggar ger dig en förstklassig yta för att trycka ditt budskap och marknadsföra dig på bästa sätt.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Komplett med trolleyväska
 • Expressproduktion

 

12 500 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Snabbtält 6x3 meter är den perfekta lösningen när du behöver en snabb och enkel lösning för olika typer av evenemang. Dessa tält är speciellt utformade för att vara lättanvända och flexibla, vilket gör dem idealiska för både kortvariga och långvariga event. De är lätta att ta med sig i företagsbilen och lika lätta att fälla upp som att plocka ihop i slutet av dagen.

 

Mångsidiga användningsområden

Våra snabbtält 6x3 meter är utmärkta för en rad olika användningsområden. På mässor kan de fungera som utställningsmontrar, där ditt företag kan visa upp produkter och tjänster i en professionell miljö.

 

På marknader ger snabbtälten en praktisk och skyddande plats där ni kan träffa potentiella kunder samt sälja varor och tjänster. Vid festivaler och utomhusevenemang kan våra tält användas som informationspunkter, serveringsställen eller till och med som backstage-områden för artister och personal.

 

Ett snabbtält på 3x6 meter ger också en utmärkt lösning för företagsevent och konferenser. De kan snabbt och enkelt ställas upp som tillfälliga mötes- eller presentationsutrymmen, vilket ger er en flexibel och anpassningsbar yta för olika aktiviteter

 

Fördelar med snabbtält

En av de största fördelarna med snabbtält är deras enkla och snabba uppställning och nedmontering. Våra tält är designade för att kunna sättas upp och plockas ner på bara några minuter. Detta sparar både tid och arbetskraft när ni förbereder er för ett event.

 

Snabbtält är också mycket flexibla och anpassningsbara. De kan lätt flyttas och justeras för att passa olika förhållanden. De är idealiska för evenemang där ni kanske behöver kunna ta ner och flytta tältet varje dag.

 

En annan stor fördel med våra snabbtält 3x6 meter är deras långa hållbarhet och att de går att använda i olika väderförhållanden. De är tillverkade av robusta material och designade för att tåla både vind och regn. Detta är särskilt viktigt för utomhusevenemang där väderförhållandena kan vara oförutsägbara.

 

Anpassningsmöjligheter

Våra eventtält på 6x3 meter erbjuder också många anpassningsmöjligheter för att passa dina specifika behov och önskemål. Vi kan till exempel trycka företagslogotyper och branding på tältet, vilket ger en professionell och enhetlig look vid mässor och event. Detta är ett effektivt sätt att stärka varumärkesigenkänning och skapa ett professionellt intryck hos alla besökare.

 

Förutom branding kan våra snabbtält också anpassas med olika tillbehör som tältväggar som skyddar mot vind och regn samt tyngder som håller tältet på plats. Med rätt tillbehör kan ni enkelt skapa en bekväm och funktionell yta både inomhus och utomhus. Detta gör det möjligt att skräddarsy tältet för olika typer av evenemang, från formella affärspresentationer till avslappnade sociala tillställningar med investerare eller kunder.

Skriv ut data

Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på