Rollups med eget tryck

Välkommen till vårt breda sortiment av rollups, perfekt för alla dina displaybehov. Våra rollups med där du kan få ditt eget tryck är enkla att använda, hållbara och prisvärda, vilket gör dem idealiska för mässor, event och butiker. Med högkvalitativt tryck och robusta material garanterar vi att dina budskap syns på bästa sätt. Beställ din rollup idag och få snabb leverans!

Rollups
Rollups
Displaysystem

Rollups

Rollup premium
Rollup premium

Rollup premium

Enkel hantering Pangpris!

Med denna Classic-modell lägger du den optimala grunden för effektiv och högkvalitativ storformatsreklam.

Prisförslag komplett Rollup 499 kr/st -Exkl. Moms

Rollup exklusiv
Rollup exklusiv

Rollup exklusiv

Pangpris!

Denna högkvalitativa modell har en visuellt överlägsen fotvariant i en elegant droppform och enkel hantering.

Bästa pris 935 kr/kit -Exkl. Moms

Dubbelsidig Rollup
Dubbelsidig Rollup

Dubbelsidig Rollup

Dubbelsidig Enkel hantering

Med detta snygga stativ får du en roll up som kan utrustas med olika och högkvalitativa material på båda sidor.

Komplett 1995 kr/st -Exkl. Moms

Rollups med eget tryck

Välkommen till Mybanner – din partner för professionell storformatsreklam! Letar du efter effektiva och stilrena rollups för att framhäva ditt varumärke på mässor, evenemang eller under andra tillställningar? Då är vår rollup-lösning det perfekta valet för dig!

Rollups är en av de mest effektiva reklampelarna och en av de mest populära produkterna i vårt sortiment. Våra rollups är lätthanterliga och ger ett högkvalitativt och professionellt intryck. Säkerställ att ditt budskap når ut till din målgrupp på ett övertygande sätt idag!

Vi erbjuder ett brett utbud av versioner och utrustning för att möta dina specifika behov och krav, oavsett om det handlar om att marknadsföra produkter, informera om tjänster eller stärka ditt varumärkes identitet. Hos Mybanner får du inte bara en reklammonter – du får en enkel lösning av högsta kvalité som gör skillnad. 

 

Öka din synlighet med en effektiv rollup från Mybanner

Olika företag kan dra nytta av rollups vid exempelvis produktlanseringar för att presentera sina innovationer på ett mer lockande sätt. På mässor kan en rollup fungera som en central del av din strategi för att kunna locka besökare till er monter och skapa en minnesvärd upplevelse. Butiker kan använda rollups för att skapa en attraktiv butiksprofilering och locka kunder in i butiken med lockande erbjudanden och budskap som stämmer överens med företagets värderingar.

 

Även vid evenemang och presentationer kan en rollup vara det perfekta verktyget för att förstärka ditt budskap och fånga publikens intresse. Du har säkert sett dem vid större evenemang. Du hittar alla våra olika produkter och alternativ som hjälper dig att skapa synlig och värdefull exponering här på vår hemsida.

 

Högkvalitativa rollups för alla behov

Mybanner erbjuder ett omfattande sortiment av rollups som är utformade för att tillgodose dina behov, oavsett om du är ute efter en standardmodell, en rollup för utomhusbruk eller en dubbel rollup för extra synlighet. Vi förstår vikten av att erbjuda produkter av hög kvalitet som kan skapa ett starkt intryck. Vi använder oss bara av material som är hållbara och effektiva.

 

Specifikationer

Varje rollup med digitaltryck levereras komplett med

  • Kassett
  • Stång
  • Våd och väska

Allt är färdigmonterat och klart vid leverans, vilket innebär att du kan börja använda produkten direkt. 

 

Hur du hanterar din roll up

Du drar upp våden från kassetten och hakar fast våden på stången och produkten är klar att användas. När du ska packa ihop din rollup hakar du av våden från stången och låter våden varsamt rulla in i kassetten. Du tar ner stången som även den packas in i kassetten, sedan lägger du ner kassetten i en medföljande väska för att kunna transportera din rollup säkert.

 

Få budskapet att synas med professionellt tryck och design

När det kommer till att maximera effekten av din rollup, är både tryckkvalitet och design avgörande faktorer. Hos Mybanner strävar vi efter att leverera enastående resultat genom högkvalitativt tryck och en produkt av högsta kvalitet. Vi förstår hur viktig denna detalj är för dig och vi jobbar hårt för att se till att du får en riktigt bra slutprodukt.

 

Vi använder avancerad tryckteknik för att säkerställa att ditt budskap syns tydligt och levande på din rollup. Med våra tryckprocesser kan vi uppnå färgstarka och skarpa bilder som fångar uppmärksamheten och kommunicerar ditt budskap med precision.

 

Så säkerställer du en snygg roll up vid beställning

När du skapar din design är det viktigt att använda godkända filformat för tryck, såsom PDF, JPG eller TIFF. Vi rekommenderar också att du tar hänsyn till säkerhetsmarginalen till kanten för att undvika att viktiga element skärs av. Användningen av CMYK-färgkodning och en upplösning på 150-300 dpi säkerställer att dina bilder och grafiska element återges med hög kvalitet. Du kan läsa mer i vår checklista för skapande av tryckfil där du får alla detaljer om hur ditt tryck kan bli så bra det kan bli.

 

Enkelt och smidigt med snabb leverans

När du lägger din beställning kan du se ett förväntat leveransdatum för dina produkter. Beroende på vad som ingår i din beställning kan leveranstid skilja men vi ger dig alltid en estimerad tid för leverans. Alla våra leveranser sker med UPS och DHL.

 

Erfarna proffs som sätter dig i fokus

På Mybanner är vi vana vid att jobba med en rad olika önskemål och projekt. Vi sätter kunden först och tillsammans hittar vi rätt lösning för dina reklamprodukter. Vi hjälper dig genom hela processen för att det ska bli så friktionsfritt som möjligt. Från a till ö.

 

Skulle en rollup inte vara den rätta produkten för dig har vi ett stort utbud av olika reklamprodukter av hög kvalitet som kan passa bättre in på dina önskemål. Du kanske behöver en stor banderoll med tryck eller flaggor som ska placeras utomhus med ditt företagslogo? Vi har produkter i mängder av storlekar och format så att du säkerligen ska hitta rätt produkt för dina ändamål.

 

Är du osäker på hur du ska gå tillväga eller har frågor till våra olika produkter så tveka inte på att kontakta oss. Du kan även hitta användbara tips och svar på olika frågor i vår FAQ där vi har samlat värdefull information till dig som ska beställa nya produkter hos oss på Mybanner.