• Ryggsäcksflagga
  Ryggsäcksflagga
 • Ryggsäcksflagga
  Ryggsäcksflagga
Ratings value:4.8

Ryggsäcksflagga

Maximera din marknadsföring med vår kvalitativa - Ryggsäcksflagga! När budskapet på din flagga är inaktuellt kan du lätt köpa endast en ny flagga för din produkt.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Komplett system
 • Finns i B1-certifierad
 • Expressproduktion

325 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 02.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Taksystem Cirkel
Taksystem Cirkel

Taksystem Cirkel

Blickfång Enkel montering Inkl. tryck

Gör din reklam komplett  - det exklusiva taksystemet cirkel hjälper dig att rama in din exponering och samtidigt locka intressenter på långt håll.

Komplett 6595 kr/st -Exkl. Moms

Triangel taksystem
Triangel taksystem

Triangel taksystem

Blickfång Enkel montering Inkl. tryck

Exklusivt system med hörn och kanter - Sätt en absolut höjdpunkt över din mässmonter och dra till dig uppmärksamhet på ett professionellt sätt.

Komplett 5995 kr/st -Exkl. Moms

Skydancer & luftdansare
Skydancer & luftdansare

Skydancer & luftdansare

Enkel konstruktion Blickfång Inkl. tryck

Kreativ och rolig utomhusreklam - alternativ, individuellt tryckbar och effektiv. Skydancer övertygar med iögonfallande rörelse och högkvalitativ design.

Bästa pris 6495 kr/st -Exkl. Moms

Kreativt och iögonfallande - letar du efter en annorlunda typ av reklammaterial?

Letar du efter ett reklam som sticker ut från mängden av standardformat? Något som sticker ut och som samtidigt är praktiskt och flexibelt att använda? Vi erbjuder dig exakt detta med vår ryggsäcksflagga.

Flaggan är formad och konstruerad som en klassisk beachflagga och är fäst på en ryggsäckliknande bäranordning och kan därför tas med överallt av den som bär flaggan. Den kan användas för att dela ut flygblad och broschyrer, för att marknadsföra din mässnärvaro,  eller för att identifiera en turistguide.

Syns i vimlet på gatan, festivalen, eventen och guidade turer med vår bekväma ryggsäck med reklamflagga. Håll händerna fria för att dela ut broschyrer och varuprover. Välj mellan två modeller: Eco Backpack Standard eller Business med extra förvaring. Tillverkad i högkvalitativ polyester med digitaltryckt flagga. Anpassa färger, mönster och logotryck.

Vår ryggsäcksflagga - Här hittar du grundläggande tekniska detaljer

Ryggsäcksflaggan är lika praktisk som ovanlig. Men den är också mycket bra när det gäller kvalitet. Här får du reda på vilka egenskaper som är särskilt värda att lyfta fram och varför vår ryggsäcksflagga är helt rätt för dig:

 • Högkvalitativt material: Aluminium, plast och högkvalitativt polyglansflaggtyg med en basvikt på 110 g/m².
 • Enkel hantering / två varianter: Flaggan fästs på ryggsäcken på några sekunder och är redo att användas. Den lätta vikten och den bekväma bäranordningen gör den också enkel och behaglig att använda under längre tid.
 • Hög motståndskraft: Tack vare de material av hög kvalitet som används kännetecknas produkten av hög hållbarhet och väderbeständighet. Även om bäraren är ute och hamnar i regn och storm står ryggsäcksflaggan emot vindar upp till 25 km/h och regn samt stark UV-strålning.
 • Bästa tryck: Användningen av den moderna digitala tryckprocessen ger ditt tryck en strålande glans och utmärkt färgåtergivning.

Om du har letat efter en speciell produkt för din nästa mässa har du hittat den med vår ryggsäcksflagga. Du har med största säkerhet aldrig fångat omgivningens uppmärksamhet på ett mer avslappnat och iögonfallande sätt.

Vår ryggsäcksflagga - Förstklassig kvalitet till ett förmånligt pris

Din budget är hanterbar, men du vill ändå inte avstå från kvalitet? 
Vi erbjuder dig topprodukter till låga priser.

Vid större beställningar skickar vi gärna en individuell offert på begäran. 

Vår ryggsäcksflagga - Fördelarna

De vanliga beachflaggorna eller rollup är permanent uppställda för sitt ändamål och plats. Med vår ryggsäcksflagga blir du och ditt budskap mobilt och flexibelt. Den spänns helt enkelt fast på ryggen med lämplig bäranordning och kan därmed användas mobilt. Finns två varianter, med Eco-varianten får du en lättviktig ryggsäcksvariant som är särskilt lämplig för snabb och kortvarig användning, med Business-varianten har en större ryggsäck, en stabilare fastsättning och en bekvämare hållanordning och lämpar sig bra om du skall ha den längre tid.

Med ryggsäcksflaggan har du möjlighet till mobil reklam. Den bekväma ryggsäcken och det stabila fästet gör att även längre turer och kampanjer kan genomföras utan att det belastar bäraren. Tack vare de väderbeständiga materialen är utomhusanvändning möjlig utan några som helst problem. Denna egenskap gör ryggsäcksflaggan särskilt lämplig för användning vid evenemang utomhus eller för användning på stadsrundturer.

Förutom den praktiska hanteringen har den här typen av reklam också den oslagbara fördelen att den drar till sig uppmärksamhet och sticker ut från alla klassiska reklamformat genom denna typ av mobila och kreativa användning. Genom detta kan du göra ditt reklambudskap till ett oöverträffat blickfång.

Syftet med din ryggsäcksflagga

Ryggsäcksflaggan lämpar sig för mångsidiga reklamåtgärder samt för praktisk användning vid ledning av större grupper. Den är till exempel utmärkt att använda när du delar ut flygblad eller marknadsför din monter på en mässa. Vid försäljningsevenemang eller konserter kan bäraren använda flaggan för att dra uppmärksamhet till sin försäljningsmonter eller en viss plats.

Som guide eller gruppledare på museum- eller stadsrundturer är ryggsäcksflaggan perfekt orienteringshjälpmedel för besökarna.

Vår ryggsäcksflagga - beställ direkt!

Med den här produkten får du en mycket speciell blickfångare - praktisk, transportabel och mycket effektiv i reklamen.

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Vanliga frågor om Ryggsäcksflagga

Flaggan är tillverkad av 100 % polyester, vilket är det klassiska flaggmaterialet. Med en vikt på ca 110 g/m² är den mycket lätt och har en fin känsla. Tyget är genomskinligt, vilket gör att det nästintill får ett 100 % genomtyck och därmed kan man se trycket på motsatt sida.

Våra flaggor är tillverkade av polyglans - en lätt textil som består av 100 % polyester och som tack vare sina väderbeständiga egenskaper är särskilt lämplig för utomhusbruk. Tyget är rivfast, tål regn och sol och även hård vind.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Flaggtyget kan beställas otryckt. Grundmaterialet är vitt. Meddela i så fall att beställningen är utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att den ska tillverkas utan tryck. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.