• Banderoll till byggstaket
  Banderoll till byggstaket
 • Banderoll till byggstaket
  Banderoll till byggstaket
 • Banderoll till byggstaket
  Banderoll till byggstaket
 • Banderoll till byggstaket
  Banderoll till byggstaket
 • Banderoll till byggstaket
  Banderoll till byggstaket
 • Banderoll till byggstaket
  Banderoll till byggstaket
 • Banderoll till byggstaket
  Banderoll till byggstaket
Ratings value:4.8

Banderoll till byggstaket

Våra banderoller för byggstängsel finns i 4 väderbeständiga material.

 • Vinyl- eller textilmaterial
 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Vind- och ljusgenomsläpplig
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

920 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Efterbehandling

Alla sidor

välj nedan

Fåll + öljetter upptill och nedtill (ca var 50:e cm)

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 03.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Ett stort format för användning på byggstaket!

Här har vi specialdesignade banderoll av Vinyl, vindgenomsläpplig Vinyl-Mesh eller tygmaterial, t.ex. flaggtyg, Air Mesh eller Air Maya.

Vinyl-mesh, air mesh och air maya lämpar sig bäst för blåsiga platser då materialet släpper igenom vinden och man slipper vindfång.

Oavsett om det är direkt på byggarbetsplatser eller på en evenemangs- eller konsertplats, hittar du alltid rätt banderoll hos oss!

Materialens egenskaper?

Vi har några hållbara material att välja mellan för våra banderoller för byggstaket: Vinyl frontljus, Vinyl-nät, flaggväv och air polyester. Alla är idealiska för utomhusbruk, där nät och vindnät rekommenderas särskilt för blåsiga platser.

 • Högkvalitativt material: 100 % Vinyl/100 % polyester med en vikt på 510 g/m² (Frontlit), 330 g/m² (Mesh), 110 g/m² (Air Mesh), 115 g/m² (Air Maya).
 • Hög motståndskraft: Våra Vinyl-banderoller och de tillgängliga materialen står emot vind och väder samt intensivt solljus. På blåsiga platser är nätmaterialet (mesh) bäst lämpat, eftersom dess perforering tillåter vinden att passera och därmed ger mindre yta för vindfång.
 • Bästa tryckresultat: Genom att använda digitaltryck garanterar vi det bästa resultatet med hög färgbriljans och klarhet på din banner för byggstängsel.

Beställ banderoller för byggstaket online - Snabbt och enkelt

Vår konfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din banderoller i bara några få steg. Beroende på vilken typ av infästning du föredrar erbjuder vi dig olika specifikationer som du kan definiera ännu mer exakt i ytterligare ett steg i konfigurationen.

Vårt byggstaket - Premiumkvalitet till bästa pris!

Därför erbjuder vi dig båda!

Förutom högsta kvalitet får du vår byggstaketbanderoll till attraktiva villkor.

Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda reklambanderoller för byggstaket i större mängder? Vi förbereder gärna en individuell offert för dig snabbt på begäran.

Banderoller för byggstaket - Fördelarna

Med en Vinyl- eller polyesterbanner för byggstaket får du en banderoll av mycket robust och väderbeständigt material. Eftersom Vinyl är ett termoplastiskt material och är hållbart på extrema temperaturer, regn och UV-strålning. Polyestertyget, som ligger till grund för vårt flaggtyg och air-material, har också utformats för utomhusbruk och är på motsvarande sätt väderbeständigt.

Särskilt de två nätvarianterna är perfekta för mycket blåsiga platser. Den fina hålstrukturen ger en hög vindgenomsläpplighet, vilket gör att banderollen erbjuder mindre vindfångsyta för vindstötarna och därför inte slits lika snabbt.

Tack vare dessa egenskaper är Vinyl Frontlit och Mesh samt Flag Fabric och Air Mesh de bästa materialen för utomhusbruk på byggstängsel och ställningar. Staket, som huvudsakligen används på byggarbetsplatser eller evenemangsplatser, erbjuder de bästa förutsättningarna för effektiv reklam i stort format. Eftersom reklam på byggstängsel inte bara håller i alla väder, utan definitivt sticker ut mer.

Banderoller för byggstaket - Användning 

Namnet säger allt: Våra banderoller för byggstängsel är speciellt utformade för användning på klassiska byggstängsel. Både materialvalet och det angivna formatet 340 x 173 cm är perfekt anpassat till kraven och måtten på ett vanligt byggstängsel.

Byggstängsel används för att avgränsa byggarbetsplatser. De väcker ofta stort intresse bland förbipasserande, invånare och besökare. Förutom byggarbetsplatser används byggstängsel ofta också för att avgränsa eller styra strömmen av besökare vid evenemang eller konserter, vilket också kan väcka stor uppmärksamhet. Utnyttja dessa möjligheter för ditt ändamål genom att lägga till din reklam på byggstängslen. 

Efterbearbetning av din banderoll för byggstaket

Öljetter och kantförstärkning i metall

På begäran kan vi förse banderollen med kantförstärkning och öljetter som fästs ungefär var 25:e, 50:e eller 100:e cm.

Vi erbjuder våra byggstaketbanderoller med sömmar och öglor. På så sätt kan du fästa din byggstaketbanderoll säkert med till exempel expanderare.

Många anledningar till vår byggstaketbanderoll - Beställ nu!

Väderbeständig, lätt att hantera och högkvalitativ tryck.

Skriv ut data

Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Vanliga frågor om Banderoll till byggstaket

En byggstaketbanner är en storformatbanner som är exakt anpassad till storleken och typen av ett klassiskt byggstaket. Vår byggstaketbanner finns därför i den angivna byggstaketstorleken eller i anpassade storlekar på begäran. När det gäller material kan du välja mellan våra PVC-varianter av högsta kvalitet - Frontlit eller Mesh. Skillnaden ligger alltså inte i materialiteten, utan endast i de valbara formaten och tillverkningarna.

Alla tillgängliga material är idealiska för användning i väder och vind. Detta innebär att byggstaketbanderoller kan användas utomhus även på lång sikt.

Banderoller för byggstängsel håller i 2 till 5 år om de används på rätt sätt. Det väderbeständiga materialet tål extremt låga och höga temperaturer, regn och UV-strålning. Därför kan du tryggt planera din byggstaketbanner för många års användning.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

För våra banderoller för byggstängsel har vi uteslutande försett dem med fållar och öglor, eftersom den här typen av tillverkning lämpar sig bäst för att fästas på byggstängsel.

Våra banderoller för byggstängsel kan också beställas otryckta. Eftersom grundmaterialet är vitt, får du din banderoll i vit färg. I det här fallet ber vi dig meddela oss att din beställning är utan tryck. I bästa fall svarar du helt enkelt på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med en kort information om att banderollen ska produceras utan tryck. Om du inte informerar oss kommer vi att anta att en tryckfil kommer att levereras senare, varför beställningen inte kan tas med i produktionsprocessen. Priset motsvarar också den tryckta produkten.