• Vinylbanderoll PVC FRI
  Vinylbanderoll PVC FRI
 • Vinylbanderoll PVC FRI
  Vinylbanderoll PVC FRI
 • Vinylbanderoll PVC FRI
  Vinylbanderoll PVC FRI
 • Vinylbanderoll PVC FRI
  Vinylbanderoll PVC FRI
Ratings value:4.8

Vinylbanderoll PVC FRI

Det perfekta miljövänliga alternativet till PVC-frontlit-banners.

 • 330g/m² 100 % PVC FRI vinyl
 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständigt
 • Vind- och ljusgenomsläpplig
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

285 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 310 x 310 eller 15 x 15 cm)

cm
cm

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Sidor

Alla sidor

välj nedan

Kantförstärkt + öljetter var 50 cm

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Vinylbanderoller
Vinylbanderoller

Vinylbanderoller

Pangpris! Pvc Fritt

Väderbeständig, robust och mångsidig - vår vinyl Frontlit är vår absoluta storsäljare.

Bästa pris 115 kr/st -Exkl. Moms

Meshbanderoll dubbelsidig
Meshbanderoll dubbelsidig

Meshbanderoll dubbelsidig

Pangpris! Snabb leverans

Vindgenomsläpplig, väderbeständig och tryckbar på båda sidor - vår dubbelsidiga nätbanner har dubbel effekt.

Prisförslag 100 x 100 cm 270 kr/st -Exkl. Moms

Beachflagga
Beachflagga

Beachflagga

Snabb leverans Brett utbud

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden för företag och annonsörer

Komplett 465 kr/st -Exkl. Moms

Bästa reklamprodukten!

Vill du trycka ditt motiv på det mest slitstarka och kostnadseffektiva baderollmaterialet? Vi rekommenderar våra högkvalitativa reklambanderoller av Premium vinyl. Det tunga vinyl materialet på 510 g/m² har en särskild robusthet och står emot regn, vind och UV-strålning. Reklambanderollen idealisk för långsiktiga reklamprofilering, särskilt utomhus. Vi trycker ditt reklambudskap i modernt och briljant digitaltryck för bästa färg- och bildåtergivning. 

Vare sig det gäller evenemang, presenning, avskärmning eller fasadprofilering är reklambanderollen den mest kostnadseffektiva produkten för utomhusexponering. 

Innan du låter trycka en vinyl-banderoll är det viktigt att definiera det exakta syftet och platsen för användningen och att matcha detta med motsvarande materialegenskaper hos banderoller, vepor och presenningar.

Alla viktiga detaljer finns i följande produktbekrivning:

 • Högkvalitativt material: Våra Vinylbanderoller tillverkade av 100 % PVC FREE vinyl och har en vikt på 330 g/kvm. Materialet uppfyller premiumstandarden.
 • Brandskydd: Flamskydd: Våra vinylbanderoller är B1-certifierade och erbjuder därmed en av de högsta standarderna för brandskydd. B1 brandskydd är ofta ett grundläggande krav för användning av material och produkter i offentliga utrymmen.
 • Hög motståndskraft: Våra vinylbanderoller är väderbeständiga och tål med detta vind och blåst samt intensivt solljus.
 • Högkvalitativ tryckning: Ditt motiv trycks med hjälp av toppmoderna maskiner och latex- eller UV-tryck. Detta garanterar de bästa resultaten med hög färgbriljans och klarhet för ditt anpassade bannertryc

Våra vinylbanners av högkvalitativt premium frontlit-material definitivt ett bra alternativ. Tryckt med vattentätt och väderbeständigt bläck får du en banderoll som uttryckligen är utformad för utomhusbruk för långvarig användning.

Vi trycker din reklam - billigt, högkvalitativt och med snabb leverans.

Beställ vinylbanderoll online - Snabbt och enkelt

Vår konfigurator guidar dig i några få steg igenom alla viktiga punkter för att beställa din Vinylbanderoll. Beroende på vilken typ av montering du föredrar erbjuder vi dig olika alternativ, som du kan definiera ännu mer exakt i ytterligare ett steg i konfigurationen.

Din personliga kontaktperson står alltid till förfogande för att besvara dina frågor. Övertyga dig själv om våra högkvalitativa banderolltryck och ta kontakt med oss redan idag om du har några frågor.

Vinylbanderoll - högsta kvalitet till låga priser

Därför erbjuder vi dig båda!

Förutom högsta kvalitet får du vår Frontlit Banderoll till bra priser. Vi kontrollerar priserna regelbundet och vidarebefordrar eventuella rabatter direkt till dig. 

Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj, evenemang eller mässa och är intresserad av att använda reklambanderoller av Vinyl material i större mängder? På begäran utarbetar vi gärna ett individuellt erbjudande för dig i god tid.

Vinylbanderoller - Fördelarna

Vinyl är ett termoplastiskt material. Materialet är inte bara mycket slitstarkt, utan tål också hög UV-exponering tack vare sina egenskaper och är 100 % vattenavvisande. Tillverkad av detta speciella material är Frontlit-banderollen särskilt lämplig bland alla reklambanderoller för användning i svåra områden och kan hängas upp utan problem.  

Vinyl-reklambanderoller med frontljus används därför ofta på byggnadsstaket eller byggnadsställningar och är också ett utmärkt komplement till reklamflaggor och vepor eller annat expomaterial.

Vinylbanderollers släta yta är utmärkt för tryckning och lämpar sig bra för högkvalitativ tryckning av en mängd olika reklambudskap. En tydlig och färgintensiv tryckbild garanterar bästa synlighet och därmed önskad uppmärksamhet även på många meters betraktningsavstånd.

Vinylmaterialets användning på bästa sätt

Vinyl är det klassiska banderollmaterialet som tack vare sina egenskaper kan användas nästan överallt. Den höga motståndskraften mot miljöpåverkan gör att materialet håller i många år i utomhusmiljöer. Används ofta på byggnadsstaket, byggställningar, fasader, resaturangstaket, terminaler och evenemang. Banderollprodukt av vinyl är perfekt reklamyta med sitt utmärkta tryck som får färgerna att lysa.

Inomhus kan den tack vare B1-certifikatet också användas utan tvekan på mässor och konserter, där den används som reklam-, presentations- eller scenbanderoll.

Våra högkvalitativa banderolltryck är särskilt effektiva i kombination med våra professionella flaggor och vepor. Flaggprodukterna från vårt utbud finns också i olika storlekar och är tillverkade av robust polyester och är det perfekta komplementet för en professionell reklamprofilering.

Efterbearbetning av din Vinylbanderoll

Skärning

Om du inte behöver någon särskild efterbehandling kan vi också leverera din Frontlit-banderollen helt enkelt slätklippt.

Metallöglor

Du kan också få vår Frontlit-banderoll med skurna kanter och öglor (ca var 25:
e, 50:e eller 100:e cm), alltså utan ytterligare kantförstärkning. Banderoller kan enkelt hängas upp på detta sätt med kabelband eller spänningsfästen.

Öljetter och kantförstärkning i metall

På begäran kan vi förse banderollen med kantförstärkning och öljetter som fästs ungefär var 25:e, 50:e eller 100:e cm.

Tunnel

En tunnel är rätt val om du vill hänga upp banderollen med hjälp av t.ex. en stolpe eller ett rep. När du beställer, låt oss veta direkt vilken fålldiameter du behöver. Obs: I vissa fall fästs ytterligare öglor i hörnen av stabilitetsskäl. Om detta inte önskas, ange detta uttryckligen.

Rund kederlist

Kedern är ett påsytt eller påsvetsat plastelement med rund diameter. Användningen av en rund keder skulle vara nödvändig om ett motsvarande C-profilsystem finns på plats. När det gäller vinyl-banderoller förstärks kederfästet dessutom med öglor i hörnen.

Kardborreband enkel eller dubbel

Kardborreband, kantsys med kardborrehona runt om. Kardborrehane sätts upp på vägg, display och har en klisterremsa som först skall tas bort och medföljer i paketet.

Många skäl till vår vinylbanderoll - Beställ nu!

Mångsidig användning och slitstark samt B1-certifiering - en banderoll för utomhusbruk. 

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Vanliga frågor om Vinylbanderoll PVC FRI

Vinyl är ett plastmaterial av polyvinylkloridväv. Den trycks med latex eller UV-tryck. Materialet har en vikt per ytenhet på ca 510 g/m² och är praktiskt taget ogenomskinligt. Det Vinyl frontlit-material som vi använder uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.

Vinyl kan användas både inomhus och utomhus. På grund av sin robusthet är den dock särskilt lämplig för utomhusbruk. Den används främst som reklambanderoller på fasader, byggnadsställningar och byggstaket, men används även på mässor, konserter och försäljningsevenemang.

Frontlit är mycket väderbeständig och tål regn, UV-strålning och vind. Det robusta materialet kan därför användas utomhus under lång tid. Tack vare sina mångsidiga egenskaper håller det ofta i många år och utgör därmed en värdefull och samtidigt billig investering.

Motståndet beror i stor utsträckning på den faktiska vindbelastningen och på monteringstypen. Det är därför inte möjligt att göra ett konkret uttalande om den vindstyrka som en banderoll av Vinyl kan användas upp till. Vi vill påpeka att en banderoll av detta material på grund av sin täta yta kan svälla i vinden och mycket väl kan rivas vid mycket kraftiga vindbyar. Därför rekommenderar vi vårt Vinyl-nätmaterial (Mesh) för mycket blåsiga platser. Den perforerade ytan låter vinden passera igenom och gör det därmed möjligt att använda banderollen även vid högre vindbelastning.

Vår frontljus i Vinyl är B1-certifierad. Det innebär att produkt av detta material uppfyller en av de högsta svenska brandskyddsstandarderna för byggnadsmaterial klass 1 och kan användas utan tvekan i offentliga utrymmen, utställningshallar och interiörer. Eftersom material med denna brandskyddsklass ofta är en förutsättning här.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Vinylbanderoll kan efterbehandlas ( konfektioneras ) med alla vår standard konfektioneringar och system. I vår konfiguration finner du alla standardalternativ samt hur de utformas. Om du inte finner det du önskar kan du kontakta vår kundtjänst direkt så hjälper vi dig. Vi kontrollerar då möjligheten av ert önskemål och återkommer sedan med besked och eventuell extrakostnad för detta.

Vinyl kan också beställas otryckt. Våra Vinyl-banderoller är tillverkade av vitt grundmaterial. Meddela oss i så fall att din beställning är utan tryck. Helst ska du svara på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med kort information om att bannern ska produceras utan tryck. Om du inte informerar oss om detta utgår vi från att en tryckfil kommer att levereras senare, varför beställningen inte kan ingå i produktionsprocessen. Priset är detsamma som för den tryckta produkten.