• Företagsflaggor
  Företagsflaggor
 • Företagsflaggor
  Företagsflaggor
 • Företagsflaggor
  Företagsflaggor
 • Företagsflaggor
  Företagsflaggor
 • Företagsflaggor
  Företagsflaggor
 • Företagsflaggor
  Företagsflaggor
 • Företagsflaggor
  Företagsflaggor
 • Företagsflaggor
  Företagsflaggor
 • Företagsflaggor
  Företagsflaggor
 • Företagsflaggor
  Företagsflaggor
Ratings value:4.8

Företagsflaggor

Standard storlekar

Med våra klassiska digitaltryckta flaggor får du den bästa reklamytan för att presentera ditt företag, dina produkter eller tjänster på ett väl synligt sätt och kostnadseffektivt. Vi tillverkar våra flaggor av högsta kvalitet.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Expressproduktion

 

530 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Efterbehandling

Alla sidor

välj nedan

Karbinhake varje 1 m

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 22.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Beachflagga
Beachflagga

Beachflagga

Snabb leverans Brett utbud

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden för företag och annonsörer

Komplett 465 kr/st -Exkl. Moms

Supporterflagga/Fana
Supporterflagga/Fana

Supporterflagga/Fana

Inkl. tryck

Kreativ, högkvalitativ och garanterat iögonfallande - vår supporterflagga imponerar med sin exklusiva look och rörelseeffekt.

Bästa pris 166 kr/st -Exkl. Moms

Exklusiva flaggor

Då har vi exakt rätt produkt för dig. Genom att använda det klassiska flaggmaterialet av slitstark polyester samt den toppmoderna digitala tryckprocessen, ger vi dig förstklassiga reklamflaggor. Vare sig det gäller inomhus eller utomhus, är flaggor och banderoller lämpliga för alla områden, eftersom materialet står emot regn, vind och UV-strålning.

Dess fina struktur möjliggör nästan 100% genomtryck. Detta betyder att trycket blir på båda sidor, varav på ena sidan blir trycket spegeltvänt. Den digitala tryckprocess som används för att trycka dessa flaggor gör det också möjligt att trycka detaljerad grafik, massor av färger och foton.

Materialets egenskaper och tekniska detaljer 

För att kunna bedöma exakt hur du bäst kan använda våra digitaltryckta flaggor behöver du detaljerad information om tygets egenskaper. 
 
Våra reklamflaggor är tillverkade av olika tygvarianter av samma materialbas: Polyglans och Polyglans Air.  
 
Läs här vad som gör dessa material speciella:

 • Högkvalitativt material: 100% polyester med en basvikt på 110 g/m². Vid behov kan alla materialvarianter också tvättas.
 • Hög motståndskraft: Det fina men slitstarka tyget är särskilt lämpligt för utomhusbruk, och är väderbeständigt. Med väderbeständigt menas att det är motståndskraftigt mot vind, regn och sol så du alltid har en fin flagga med härliga färger. För särskilt blåsiga platser rekommenderar vi Air Mesh - materialet som kännetecknas av sin speciella perforerade struktur. Detta gör att vinden kan passera genom materialet bättre och man får ett mindre slitage/vindbelasting på flaggan.
 • Toppmodern utskriftsprocess: Med hjälp av högkvalitativt digitaltryck (latex- eller sublimeringstryck) får du flaggor med briljant tryck på hela ytan, främst för mindre upplagor och för grafik med många detaljer eller foton.

Låt det fina materialet, den högkvalitativa tryckbilden och det stora urvalet av format samt och konfektioner övertyga dig - beställ dina nya reklamflaggor redan idag.

Beställ reklamflaggor i digitaltryck online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa dina reklamflaggor med bara några få klick.

Beroende på vilken typ av fastsättning du föredrar erbjuder vi dig olika specifikationer som du kan definiera ännu mer exakt med vår produktkonfigurator. Din personliga kontaktperson står alltid till förfogande för att svara på dina frågor.

Reklamflaggor - Högsta kvalitet till bästa pris

Vi erbjuder dig bara topprodukter till låga priser.

Förutom högsta kvalitet får du våra flaggor till attraktiva priser. Vi kompromissar inte när det gäller förhållandet mellan pris och kvalité. Vi kontrollerar priserna regelbundet och vidarebefordrar rabatterna direkt till dig. 

Vid större beställningar skickar vi gärna en individuell offert på begäran.

Reklamflaggor i digitaltryck - Fördelarna

Flaggor som tillverkas med digitaltryck har flera fördelar jämfört med flaggor som tillverkas med andra tryckmetoder.

Digitaltryck lämpar sig särskilt väl för att trycka motiv med många färger och detaljer, och även för att trycka fotomotiv. Här används moderna bläckstråleskrivare i stort format som skriver ut direkt från en tryckfärdig fil utan att först behöva skapa speciella tryckplattor, filmer eller trycknät. Bläcket som används är speciellt utvecklat för högkvalitativt storformatstryck och skiljer sig endast i torkningsprocessen. Det används lösningsmedel, latex eller UV-härdande bläck.

Den oslagbara fördelen med digitaltryck ligger alltså i den snabba och enkla appliceringen av färg på hela ytan, även vid små upplagor. Det är särskilt lämpligt för detaljerad grafik, t.ex. foton och flerfärgade gradienter, logotyper och grafiska element på grund av den enkla överföringen till trycksubstratet. Polyglans kan dessutom tvättas utan problem.

Användningsområden

Våra reklamflaggor är mycket användbara. De är lika för inomhus- och utomhusbruk. Inomhus används de främst på mässor, konserter, försäljningsevenemang eller andra evenemang.

På utomhusområden är de klassiska flaggorna det bästa valet, eftersom de är tåliga mot vind och väder och klarar högre vindbelastning, kontinuerligt regn eller intensivt solljus. När flaggor fästs och används på rätt sätt kan de hålla i mellan 2 och 5 år. Utomhusflaggor används ofta som presentationsflaggor på företags huvudkontor, på mässor eller utomhusområden eller på shoppinggator.

Konfektionering för dina reklamflaggor

Skärning

Din flagga skärs slät och bearbetas inte ytterligare. Med vissa varianter av flaggmaterial, t.ex. Air Mesh, är det inte möjligt att foga en kant, även om den skurna kanten också är fullt tillräcklig på grund av materialets speciella egenskaper.

Öglor med kantband

Din flagga avslutas med kantband och öglor, som sätts var 50:e eller 100:e cm, beroende på vad som behövs. 

Dubbelsömmar för extra hållbarhet

För extra hållbarhet mot rivningar förser vi din flagga med en dubbel säkerhetsfåll. Flaggtyget viks över 1 cm och sys två gånger. Var noga med att välja detta alternativ för flaggtextilen när den används på en flaggstång.

Flaggkarbinhake med kantband

Du får din flagga utrustad med kantband och plastkarbinhakar, som kan sättas var 50 cm eller 100 cm.

Fållsöm

Du kan också beställa flaggmaterialet med fållsöm. Du hittar ett urval av diametrar i konfigurationen.

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Vanliga frågor om Företagsflaggor

Digitaltryck är en tryckprocess som bygger på digitala utskriftsdata och användning av toppmoderna bläckstråleskrivare och specialbläck. Det är särskilt lämpligt för tryck med många färger eller toningar t.ex. foton och detaljerad grafik. I denna process behövs inga speciella tryckplåtar eller tyger skapas i förväg. Lösningsmedel, latex eller UV-härdbara bläck används.

På grund av den enkla och snabba implementeringen lämpar sig den här tryckprocessen för enstaka tryck och små kvantiteter. Tryckprocessen har inga begränsningar eller kostnadsökningar beroende på antalet färger, motiv eller detaljer eftersom produktionen också kan vara kostnadseffektiv i dessa fall. Eftersom särskilda schabloner inte behöver skapas för varje färg kan dessutom komplexa färggradienter och detaljer tryckas utan ansträngning. Vid utomhusbruk sker en normal slitageprocess. Flaggans hållbarhet är mellan några månader (för permanent flaggning) och 1-2 år (beroende på användning och plats). På grund av de många olika väder- och miljöförhållanden som en flagga utsätts för dag efter dag är det inte möjligt att ge en allmän indikation på hållbarheten. Flaggor bör alltid tas ned regelbundet från en vindstyrka på 6 eller högre.

Du kan välja mellan olika tygvarianter av 100 % polyester. Materialet finns även perforerat (Air Mesh) och lämpar sig i denna variant för särskilt blåsiga platser. För särskilt hållbara koncept erbjuder vi flaggtyget även i en ECO-variant av 100 % återvunnen PET. Dessutom finns alla flaggdukar även i en flamskyddad variant enligt B1 brandskydd (DIN EN 4102).

Materialen är speciellt utformade för utomhusbruk och tål vind och väder. Våra material är väderbeständiga vilket innebär att de tål vind, regn och stark UV-strålning utan att tappa sin kvalitet i färg eller i material. Det specialutvecklade Air Mesh är lämpligt för särskilt blåsiga platser, eftersom det har en perforerad struktur som låter vinden passera igenom. Alla beachflaggor bör dock alltid tas ned vid högre vindbelastning. Beachflaggorna är utformade för vindhastigheter mellan 10 m/s och 38 km/h.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.