• Reklamflaggor
  Reklamflaggor
 • Reklamflaggor
  Reklamflaggor
 • Reklamflaggor
  Reklamflaggor
 • Reklamflaggor
  Reklamflaggor
 • Reklamflaggor
  Reklamflaggor
 • Reklamflaggor
  Reklamflaggor
Ratings value:4.8

Reklamflaggor

Med våra klassiska digitaltryckta flaggor får du den bästa reklamytan för att presentera ditt företag, dina produkter eller tjänster på ett väl synligt sätt och kostnadseffektivt. Vi tillverkar våra flaggor av högsta kvalitet.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Expressproduktion

169 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 310 x 700 eller 50 x 50 cm)

cm
cm

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Efterbehandling

Alla sidor

välj nedan

Karbinhake varje 1 m

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 22.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Beachflagga
Beachflagga

Beachflagga

Snabb leverans Brett utbud

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden för företag och annonsörer

Komplett 465 kr/st -Exkl. Moms

Supporterflagga/Fana
Supporterflagga/Fana

Supporterflagga/Fana

Inkl. tryck

Kreativ, högkvalitativ och garanterat iögonfallande - vår supporterflagga imponerar med sin exklusiva look och rörelseeffekt.

Bästa pris 166 kr/st -Exkl. Moms

Beachflagga Rak
Beachflagga Rak

Beachflagga Rak

Väderbeständig Eco-material

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden.

Komplett 599 kr/st -Exkl. Moms

Kioskflagga 40x60 cm
Kioskflagga 40x60 cm

Kioskflagga 40x60 cm

Dubbelsidigt tryck Inkl.tillbehör

Komplett 75 kr/st -Exkl. Moms

Reklam & företagsflaggor med eget tryck

Anpassade reklamflaggor för olika evenemang

Hos Mybanner hittar du reklamflaggor som är en kraftfull och flexibel lösning som kan hjälpa ditt företag att sticka ut i mängden. Vi erbjuder reklamflaggor med digitaltryck som du kan skräddarsy för specifika behov och önskemål. Flaggan kan skapas i mängder av olika format och storlekar.

Flaggorna är designade för att fånga uppmärksamhet och kommunicera ditt budskap på ett effektivt sätt, både inomhus och utomhus. Vid mässor och olika event fungerar reklamflaggor som en iögonfallande metod för att vägleda besökare till din monter och skapa ett professionellt intryck direkt från start.

 

Användningsområden för dina reklamflaggor

En flagga syns på långt håll och när den väl används på rätt sätt, och i rätt sammanhang är det svårt att inte kika lite extra. Reklamflaggor erbjuder en mångsidig lösning för att förbättra dina möjligheter att marknadsföra ett företag eller event och skapa synlighet för ditt varumärke i en rad olika sammanhang. De är perfekta för att dra uppmärksamhet till bland annat:

 

 • Butiksöppningar
 • Större försäljningar och reor eller andra kampanjer i butiksmiljöer
 • Vid mässor och konferenser
 • Festivaler
 • Sportevenemang
 • Lokala marknader
 • Byggarbetsplatser och fastighetsprojekt

 

Dessa flaggor passar i en rad olika miljöer och kan stå emot väder och vind, samtidigt som de fångar potentiella kunders intresse. Med deras lättviktiga och portabla design kan du enkelt flytta dem till olika platser och återanvända dem. Om du anpassar dina reklamflaggor med företagets logo, färger som kännetecknar er och med rätt budskap, kommer dina nya reklamflaggor att bli ett kraftfullt verktyg. På detta vis kan ni förstärka närvaro och engagera en målgrupp på ett visuellt slående sätt.

För att maximera effekten av dina reklamflaggor kan de kombineras med andra marknadsföringsmaterial, såsom banderoller och beachflaggor.

 

Våra flaggor kan anpassas efter dina önskemål

Flaggor från Mybanner kan anpassas på mängder av olika sätt och kan tillverkas i flera olika material. De kan anpassas med vikter och karbinhakar för att de alltid ska kunna prestera på bästa möjliga vis. Dessutom, för att kunna skapa ett slående visuellt, digitalt tryck på era produkter så kan det vara bra att läsa igenom vår checklista för skapandet av en tryckfil

Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet betyder att vi inte bara levererar produkter, utan också en helhetslösning som inkluderar personlig rådgivning och support genom hela processen. Från att välja rätt design till att säkerställa att dina flaggor är effektiva, är vi med dig varje steg på vägen.

 

Reklamflaggor för alla budgetar och behov

På Mybanner strävar vi efter att erbjuda reklamflaggor och olika reklamprodukter som passar alla typer av företag och budgetar. Oavsett om du är ett litet företag som precis har börjat eller ett stort etablerat företag, har vi lösningar som kan anpassas för att möta dina specifika krav. Är du privatperson och behöver flaggor eller vepor till ditt event har vi det också. Våra prisvärda alternativ garanterar att du får hög kvalitet utan att spränga budgeten.

Med vår erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att välja rätt material och design som ger bäst resultat för dina marknadsföringsmål.

 

Säkra betalningar och snabba leveranser

Hos Mybanner kan du genomföra din order med hjälp av en rad säkra betalningsmöjligheter och vi säkrar att du får din leverans snabbast möjligt. Beroende på mängd och material så varierar leveranstiden alltid lite men vi uppdaterar dig alltid med en estimerad tid för din leverans. Du hittar dessutom en rad olika frågor och svar som kan uppstå i samband med en order i vår FAQ. Har du övriga frågor på din order kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig. Vi vill att du ska få alla möjligheter att få en perfekt produkt på enklaste vis. Vi finns här för att lösa dina specifika behov och att skapa en stark och varaktig visuell närvaro med våra reklamflaggor.
Perfekta parametrar och fantastiska material

Lämplig för inom- och utomhus

Lämplig för inom- och utomhusandvänding

Transparent tryck på baksidan

Transparent tryck på baksidan

Lätt och väderbeständig

Våra Vinyl-banderoller står emot väder och vind samt intensivt solljus.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Reklamflaggor - Materialegenskaper

Allt som räknas - Här hittar du alla viktiga tekniska data om produkten:

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Reklamflaggor

Digitaltryck är en tryckprocess som bygger på digitala utskriftsdata och användning av toppmoderna bläckstråleskrivare och specialbläck. Det är särskilt lämpligt för tryck med många färger eller toningar t.ex. foton och detaljerad grafik. I denna process behövs inga speciella tryckplåtar eller tyger skapas i förväg. Lösningsmedel, latex eller UV-härdbara bläck används.

På grund av den enkla och snabba implementeringen lämpar sig den här tryckprocessen för enstaka tryck och små kvantiteter. Tryckprocessen har inga begränsningar eller kostnadsökningar beroende på antalet färger, motiv eller detaljer eftersom produktionen också kan vara kostnadseffektiv i dessa fall. Eftersom särskilda schabloner inte behöver skapas för varje färg kan dessutom komplexa färggradienter och detaljer tryckas utan ansträngning. Vid utomhusbruk sker en normal slitageprocess. Flaggans hållbarhet är mellan några månader (för permanent flaggning) och 1-2 år (beroende på användning och plats). På grund av de många olika väder- och miljöförhållanden som en flagga utsätts för dag efter dag är det inte möjligt att ge en allmän indikation på hållbarheten. Flaggor bör alltid tas ned regelbundet från en vindstyrka på 6 eller högre.

Du kan välja mellan olika tygvarianter av 100 % polyester. Materialet finns även perforerat (Air Mesh) och lämpar sig i denna variant för särskilt blåsiga platser. För särskilt hållbara koncept erbjuder vi flaggtyget även i en ECO-variant av 100 % återvunnen PET. Dessutom finns alla flaggdukar även i en flamskyddad variant enligt B1 brandskydd (DIN EN 4102).

Materialen är speciellt utformade för utomhusbruk och tål vind och väder. Våra material är väderbeständiga vilket innebär att de tål vind, regn och stark UV-strålning utan att tappa sin kvalitet i färg eller i material. Det specialutvecklade Air Mesh är lämpligt för särskilt blåsiga platser, eftersom det har en perforerad struktur som låter vinden passera igenom. Alla beachflaggor bör dock alltid tas ned vid högre vindbelastning. Beachflaggorna är utformade för vindhastigheter mellan 10 m/s och 38 km/h.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.