• Beachflagga Rak
  Beachflagga Rak
 • Beachflagga Rak
  Beachflagga Rak
 • Beachflagga Rak
  Beachflagga Rak
Ratings value:4.8

Beachflagga Rak

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden för olika evenemang, event och reklampelare i olika miljöer. Det lätta stativet förvandlar vilket motiv som helst till ett riktigt blickfång som drar till sig uppmärksamhet.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Komplett med väska
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Expressproduktion

875 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Riktning

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Form

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Tunnel

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Reklamflaggor
Reklamflaggor

Reklamflaggor

Snabb leverans Högsta kvalitet

Den perfekta flaggan om du vill trycka detaljerad grafik eller fotomotiv, särskilt för små upplagor.

Bästa pris 215 kr/st -Exkl. Moms

Rollup premium
Rollup premium

Rollup premium

Enkel hantering Pangpris!

Med denna Classic-modell lägger du den optimala grunden för effektiv och högkvalitativ storformatsreklam.

Prisförslag komplett Rollup 499 kr/st -Exkl. Moms

Rollup exklusiv
Rollup exklusiv

Rollup exklusiv

Pangpris!

Denna högkvalitativa modell har en visuellt överlägsen fotvariant i en elegant droppform och enkel hantering.

Bästa pris 935 kr/kit -Exkl. Moms

Vepor för skyltning
Vepor för skyltning

Vepor för skyltning

Inkl.tillbehör Elegant utseende

För professionell och effektiv reklam i skyltfönster och butikslokaler - Elegant, högkvalitativ och enkel att applicera.

Prisförslag 200 x 100 cm 450 kr/st -Exkl. Moms

Letar du efter ett reklammedium som kan användas enkelt överallt och som samtidigt är mycket effektivt?

 • Lätt att montera
 • Stor tryckyta tack vare sin rektangulära form, syns på långt håll.
 • Mycket prisvärd
 • Du kan lätt byta motiv genom att endast beställa nya flaggor till befintliga system.
 • Tack vare praktisk väska som medföljer vid köp av våra system är det lätt att transportera beachflaggan.

Tips!

För att få bästa visuella effekt sätter man flera beachflaggor ihop.

Teknisk information om våra beachflaggor

Vi erbjuder reklamflaggor i olika former och utföranden. Beachflaggorna har stor synlighet, bra reklamyta och är enkla att sätta upp. Kvaliteten är mycket hög på våra system, flaggmaterial och tryck.

 • Högkvalitativt material: 100 % polyester för flaggväv och luftnät / 100 % återvunnet PET (polyetentereftalat) för ekoflaggväv; basvikt 115 g/kvm. Alla tyger kan tvättas i högst 30 grader. Mastens material är av lättmetall och glasfiber. Markfästen av metall och plast / återvunnen plast - hårdgummi (Eco-variant).
 • Brandskydd: Alla material finns i en B1-variant. Denna extra ytbehandling baserad på brandskyddsstandarden DIN EN 4102 möjliggör användning inomhus med motsvarande höga brandskyddskrav, som ofta gäller för utställningshallar och offentliga lokaler.
 • Väderbeständighet: Alla varianter av beachflaggor är väderbeständiga. Alla material och tryck tål vind, regn och solljus. Air Mesh-varianten släpper igenom vind tack vare sin perforerade struktur och kan därför även användas i utomhusområden utsatta för vind.
 • Högkvalitativt tryck: Alla tillgängliga flaggtyger trycks med sublimationstryck av hög kvalitet, vilket garanterar en exceptionellt fin och färgintensiv återgivning av ditt motiv. I storlek S kan även alla beachflaggor tryckas på båda sidor.
 • Bra miljöval: Våra beachflaggor kan även erhållas i recycled och pvc fritt material.

 

Beachflagga - Fördelarna i korthet

 • Våra beachflaggor kännetecknas av en unik kombination av professionellt tryck, högkvalitativa material och robust design.
 • Bra tryckyta
 • Våra beachflaggor är tillverkade av lätta, flexibla och väderbeständiga material, vilket gör dem perfekta för utomhusbruk. I B1-versionen kan de eleganta flaggorna utan tvekan även användas inomhus med höga brandskyddsbestämmelser. Som standard rekommenderar vi flaggor i den ensidigt tryckta versionen, eftersom dessa är lättare och därför svänger bättre i vinden. Genom tryckningen säkerställs att motivet syns även på andra sidan.
 • Det breda utbudet av fottyper gör det möjligt att använda den i olika miljöer såsom sand, snö, hårt underlag eller golv i utställningshallar. Med leveransen får du en praktisk bärväska för enkel transport.

Flaggmodeller

Vare sig det gäller den klassiska droppformen eller den raka varianten med rak linje - erbjuder vi ett urval av de mest varierande formerna för alla smaker och loggor. Beroende på reklam- och användningsändamålet och det önskade visuella intrycket kan du alltså välja exakt den form som passar bäst för ditt reklambudskap.

Du har alltid möjlighet att beställa om och byta ut flaggor mot andra motiv utan att behöva beställa hela systemet varje gång.

Dessutom kan du välja mellan olika material:

 • Standard flaggväv
 • Flaggväv B1 brandskyddad
 • Flaggväv med perforerat luftnät B1 brandskyddad
 • Eco flaggväv recycled, pvc free med  B1 brandskydd 
 • Eco Ari flaggväv med perforerad struktur, recycled, pvc free med B1 brandskydd 

Alla tyger är genomskinliga vilket innebär att de trycks med nästan 100% genomtryck, trycket på baksidan blir spegelvänt. Detta är den rekommenderade varianten, eftersom flaggan förblir lätt och ger ett bättre visuellt intryck. I storlekarna S och M kan man dock vid behov också välja dubbelsidig tryckning, vilket möjliggörs av ett inre barriärskikt.

Notera: När man tillverkar dubbelsidig flagga lägger man ett grått mellanskikt av satintyg.  Vid särskilt ljusa motiv eller vit bakgrund i din grafik kan mellanlagret skimra igenom något, vilket ger en gråaktig bakgrundston. Detta berättigar inte till reklamation.

På alla flaggor syr vi en tunnel där stången skall träs in. Tunneln kan man välja om man önskar tillverkad i svart eller vitt band, eller av grundmaterialet som kan tryckas ända till kanten.

Alla varianter finns i fyra olika storlekar: S, M, L och XL. De respektive centimetermåtten varierar beroende på vald form och tunneln och kan ses i konfigurationen. I vår konfiguration kan du också välja om flaggan på stången är riktad till höger eller vänster.

Alla flaggtyger är tvättbara vid 30 grader.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Observera säkerhetsavståndet för viktiga detaljer, logotyp och text
Se tryckmallar för detaljer
Upplösning
150 dpi
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Form

Fåll

Format

Riktning

Ladda ner mall

Vanliga frågor om Beachflagga Rak

Förutom S, M, L och XL så finns varje storlek i 7 olika flaggformer, som du kan välja mellan. Du väljer även hur du önskar att tunneln skall se ut, där stången träs in. Tunneln kan fås i svart eller vitt trimband, eller av flaggmaterialet om man önskar samma färg på tunneln som hela flaggan är av. Vidare kan man välja om flaggan skall vara vänster eller höger om stången. Beroende på var beachflaggan skall stå så kommer flera val av fötter till flaggan som tex markspik och kryssfot där du gör dina val. Storlekarna S och M kan erhållas dubbelsidiga med liksidigt tryck om man önskar. Dessa steg blir enkla med vår konfigurering som tar dig igenom de olika valen med bra bildstöd och förklarnade texter.

De tillgängliga flaggformerna påverkar inte det avsedda användningsområdet och är bara en smaksak. Storlek och fotvariant är däremot definitivt ändamålsinriktade. De mindre storlekarna och de lättare fotvarianterna, t.ex. de små markplattorna eller fotkorsen, lämpar sig bättre för inomhusutrymmen, t.ex. affärer eller mässmontrar, medan L- och XL-varianterna med de stora markplattorna också lämpar sig för utomhusutrymmen. Markspikar och markankare är, som namnet antyder, avsedda för att fästa beachflaggor i sand, snö eller jord på öppna fält eller ängar. Detta är möjligt bland annat vid utomhuskonserter, festivaler eller marknader. När det gäller material är Air Mesh-flaggan i princip lämplig för särskilt blåsiga områden, eftersom den erbjuder mindre yta för vinden att angripa. Vår produktkonfigurator tar redan hänsyn till vissa krav, t.ex. tyngre paneler för de stora flaggvarianterna, eftersom de små panelerna för dessa inte är tillräckliga för att garantera ett stabilt stativ. Följaktligen är det vid valet av de stora flaggorna inte ens möjligt att välja en för liten platta. Om du är osäker på vilka beachflaggor som är bäst lämpade för ditt ändamål ger vi dig gärna råd.

Vi rekommenderar att du använder den variant som är tryckt på ena sidan. I den här formen är flaggan lätt och fin och svänger bra i vinden. Med den ensidigt tryckta varianten lyser trycket igenom som en spegelbild på baksidan, vilket innebär att motivet kan ses från båda sidor. Detta är också den vanliga flaggformen, eftersom den i allmänhet används överallt. Beachflaggor som är tryckta på båda sidor består alltid av flera lager material, varvid ett barriärlager måste integreras i mitten för att förhindra att motivet syns igenom. Detta gör hela flaggan tyngre och den faller i allmänhet inte lika smidigt som en klassisk beachflagga. Valet av flaggvariant beror naturligtvis på vilken typ av användning som är avsedd. Det är därför i princip upp till dig att bestämma.

Här kommer en checklista som du behöver tänka på innan beställning; Underlaget på platsen /platserna - sand, jord, gräsmatta, asfalt, plant eller ojämnt underlag eller inomhusgolv. Blåser det väldigt mycket, här finns det olika material att välja på beroende på vindstyrkan. Åt vilket håll önskar jag att flaggan flaggar. Här kan du välja på höger eller vänster om stången. Höjden man önskar på beachflaggan. Skall man använda beachflag på mässor ta redo på maxhöjden som den får vara innan du beställer. Det är bäst att ta reda på dessa i förväg.

Du kan välja mellan olika tygvarianter av 100 % polyester. Materialet finns även perforerat (Air Mesh) och lämpar sig i denna variant för särskilt blåsiga platser. För särskilt hållbara koncept erbjuder vi flaggtyget även i en ECO-variant av 100 % återvunnen PET. Dessutom finns alla flaggdukar även i en flamskyddad variant enligt B1 brandskydd (DIN EN 4102).

Materialen är speciellt utformade för utomhusbruk och tål vind och väder. Våra material är väderbeständiga vilket innebär att de tål vind, regn och stark UV-strålning utan att tappa sin kvalitet i färg eller i material. Det specialutvecklade Air Mesh är lämpligt för särskilt blåsiga platser, eftersom det har en perforerad struktur som låter vinden passera igenom. Alla beachflaggor bör dock alltid tas ned vid högre vindbelastning. Beachflaggorna är utformade för vindhastigheter mellan 10 m/s och 38 km/h.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Om du redan har beställt kompletta beachflaggor ( stång, markfäste och flagga) från oss och endast vill köpa ny flagga fungerar det mycket bra. Du kan göra motsvarande val i den första positionen i vår produktkonfiguration.

Beachflaggorna kan hålla i 2 till 5 år om de hanteras korrekt och om de är i rätt väderförhållanden. När de används inomhus kan de hålla mycket längre.