• Rollup exklusiv
  Rollup exklusiv
 • Rollup exklusiv
  Rollup exklusiv
 • Rollup exklusiv
  Rollup exklusiv
Ratings value:4.8

Rollup exklusiv

Exceptionellt attraktiv och sensationellt enkel. Det högkvalitativa stativet gör succé med sin formstarka, droppformade grafiska kassett. Produkten är mångsidig, liksom användbarheten och de utvalda materialen vilka uppfyller de mest varierande krav och önskemål.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Komplett med väska
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

 

 

1 095 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Rollup premium
Rollup premium

Rollup premium

Enkel hantering Pangpris!

Med denna Classic-modell lägger du den optimala grunden för effektiv och högkvalitativ storformatsreklam.

Prisförslag komplett Rollup 499 kr/st -Exkl. Moms

Dubbelsidig Rollup
Dubbelsidig Rollup

Dubbelsidig Rollup

Dubbelsidig Enkel hantering

Med detta snygga stativ får du en roll up som kan utrustas med olika och högkvalitativa material på båda sidor.

Komplett 1995 kr/st -Exkl. Moms

Aluminiumram
Aluminiumram

Aluminiumram

Inkl. tryck

Särskilt elegant utseende, enkel eller dubbelsidig täckning och lätt att byta grafik - det är vad vår exklusiva stretchram för företag erbjuder.

Komplett 1695 kr/st -Exkl. Moms

Rollup Exclusive - Reklam på högsta nivå

Vår Roll Up Exclusive har en modern design. Den böjda grafiska kassetten och det lysande trycket på den medföljande banderollen förmedlar dynamik, elegans och professionalism. Det lätta utseendet i kombination med den extremt enkla hanteringen och den effektiva mekaniken gör det möjligt att använda rollupen mångsidigt och flexibelt, oavsett var den används. Valet av material för rollupen uppfyller olika behov - oavsett om det är material med brandskydd, miljö, blockout för absolut opacitet eller absolut transparent material. Med denna rollup får du exklusivitet för de högsta kraven.

Rollup Exclusive - Tekniska egenskaper

Rollup Exclusive spelar i toppskiktet av storformatreklam. Läs här vad som gör den här modellen så speciell och vad som särskilt utmärker produkten:

 • Kvalitetsmaterial: Vinyl Frontlit (B1) 510 g/m², Polycanvas 260 g/m², Vinyl Blockout 440 g/m², Dekor (B1) 220 g/m².
 • Lätt att hantera:Leveras komplett med kasset, stång, digitaltryck våd och väska. Allt är färdigmonterat och klart vid leverans, vilket innebär att du kan börja använda produkten direkt. Du drar lätt upp våden från kassetten och hakar fast våden på teleskåpsstången och produkten är färgdig. Vid nedpackning hakar du av våden från stången och låter våden varsamt rulla in i kassetten, tar ner teleskåpsstången som även den packas in i kassetten sedan lägger man ner kassetten i medföljande väska för att kunna transporteras skyddat och säkert.
 • Okomplicerad transport: Hela Roll Up-systemet, inklusive tryckmotivet, levereras i en praktisk och högkvalitativ bärväska, vilket gör rollupen lätt att transportera.
 • Utmärkt tryckning och elegant utseende: Vi får ditt tryck att glänsa med hjälp av högkvalitativ digital tryckning. Färger och typsnitt är utomordentligt intensiva och lysande, vilket också beror på det högkvalitativa grundmaterialet i våra rolluper. Det stilfulla och eleganta utseendet kompletteras av den droppformade grafiska kassetten av högkvalitativt aluminium.

Bra miljöval -  Flera av våra material kan även erhållas PVC Free och recycled, fråga oss så hjälper vi er!

Rollup Exclusive är något för yrkesverksamma inom reklambranschen som lägger särskild vikt vid förstklassigt utseende och bästa kvalitet. Jämfört med Premium Rollup får du med Rollup Exclusive en display som får extra poäng, särskilt med sitt utsökta utseende. För en ännu mer sofistikerad reklam och varumärkesnärvaro.

Beställ Rollup Exclusive - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din Roll Up Exclusive med bara några få klick. Du får produkten inklusive tryckning.

Vi uppskattas för vår kundvänliga kommunikation och snabba svarstider och är kända för vår utmärkta produktkvalitet och korta leveranstider. Se själv och kontakta oss redan idag med eventuella frågor eller förslag.

Rätt produkt för små och stora projekt - Bra pris med högsta kvalitet

Har du flera filialer, mässmontrar eller evenemang att utrusta och behöver ett större antal rollups? Av våra olika priser kan du dra nytta av prisfördelar för stora kvantiteter. Särskilt för större beställningsmängder ger vi dig gärna ett individuellt erbjudande. 

Rollup Exclusive - Fördelar

Attraktiv presentation av ditt reklambudskap, varumärke eller information i utvalda material och format - mycket enkelt med vår Rollup Exclusive. Den droppformade kassetten övertygar med sitt dynamiska och eleganta utseende utan att vara för mycket i fokus. Fokuset ligger istället på ditt motiv, som framhävs på ett briljant sätt med hjälp av de senaste digitala tryckprocesserna.

Oavsett vilka krav du har på materialet till din Rollup Exclusive hittar du  det du behöver i vårt utmärkta urval. Med Frontlit får du till exempel ett B1-brandskyddscertifierat och robust banderollmaterial för användning i högt frekventerade områden med höga brandskyddskrav, medan Dekor-materialet ger en fin textil för bästa utseende och känsla.

Precis som med vår Premium-modell har du också olika alternativ med Rollup Exclusive och kan konfigurera och beställa ditt monter individuellt och skräddarsytt för dina behov.  
Eftersom den här Rollup-varianten också levereras med en högkvalitativ transportväska behöver du inte oroa dig för logistik och transport och du sparar tid och pengar tack vare den enkla hanteringen. Med all reducering till det väsentliga får Rollup Exclusive särskilt bra poäng med sitt eleganta utseende, vilket gör att du garanterat kommer att dra till dig positiv uppmärksamhet med din reklam.

Användningsområden för din Rollup Exclusive

Rollup Exclusive finns i de vanligaste formaten och materialen och lämpar sig därför för olika ändamål. Den är i grunden utformad för att användas i inomhusutrymmen som evenemangshallar, kontor, konferensrum, allmäna ytor eller butiker. Det rekommenderas inte att rollupen utsätts för ogynnsamma väderförhållanden. Ingenting hindrar dock kortvarig användning i utomhusområden under goda väderförhållanden.

Detta ger mycket olika och mångsidiga möjligheter att använda Rollupen effektivt. Vare sig det är i samband med en mässa, konferens, marknadsföring eller annat försäljningsevenemang eller om det är begränsat till permanent användning vid en specifik försäljningsställen eller försäljningslokal. Rollupen är lämplig för kort- och långsiktiga, flexibla och permanenta presentationsändamål.

Förutom som reklamformat kan den också användas som informationsmedia. Tänkbara användningsområden är t.ex. museer, gallerier och vandringsutställningar.  Det finns inga gränser för kreativiteten. Med sitt enkla och eleganta utseende gör rollupen ett bra intryck överallt och visar upp ditt reklambudskap på bästa sätt.

Elegans möter effektivitet

Högkvalitativt utseende, bästa utförande och enkel hantering - vår Rollup Exclusive kommer inte bara att övertyga dig med sin höga kvalitet och elegans, utan också inspirera dig.

Beställ Roll Up Exclusive dirket för att få en professionell och snygg reklampresentation.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Inomhus

Rekommenderas att användas inomhus.

Hög färgåtergivelse

Hög färgidensitet vilket ger klara färger

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Säkerhetsmarginal till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd till kanten på grund av skärningstoleranser (se detaljer i respektive tryckmall).
Färgkod
CMYK
Upplösning
150 - 300 dpi upplösning
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Rollup exklusiv - Materialegenskaper

Allt som räknas - Här hittar du alla viktiga tekniska data om produkten:

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Rollup exklusiv

Du kan alltid beställa nytryck av din Rollup Exclusive för nya kampanjer eller andra ändamål. Det innebär att du inte behöver beställa ett helt nytt system varje gång, utan kan helt enkelt beställa ett motsvarande nytryck för ditt befintliga system.

I allmänhet är Rollup Exclusive avsedd för användning inomhus. Vid kortvarig användning kan den naturligtvis också användas utomhus, förutsatt att väderförhållandena tillåter det. Vid vind och regn är det dock bättre att inte utsätta stativet för väder och vind.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Banderoller kan också beställas otryckta. Eftersom grundmaterialet alltid är vitt, får du dina banderoller i vit färg. Meddela oss i så fall att din beställning är en beställning utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att produktionen ska ske utan tryckning. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan ingå i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.

När du monterar och demonterar rollups finns det några saker att tänka på för att kunna använda systemet på rätt sätt och undvika skador. Förutom att följa de relevanta monteringsanvisningarna är det särskilt viktigt att dra ut rollupen långsamt och jämnt ur kassetten under monteringen och att fästa den ordentligt. Banderollen ska återföras till kassetten lika försiktigt när systemet demonteras igen. Skador kan främst orsakas av att man drar upp banderollen för snabbt eller av att man slarvigt släpper taget om banderollen efter att den lossats från hållaren under demonteringen. Detta kan skada systemets upprullningsmekanism och göra den oanvändbar.