• Canvastavla inkl träram
  Canvastavla inkl träram
 • Canvastavla inkl träram
  Canvastavla inkl träram
 • Canvastavla inkl träram
  Canvastavla inkl träram
 • Canvastavla inkl träram
  Canvastavla inkl träram
 • Canvastavla inkl träram
  Canvastavla inkl träram
 • Canvastavla inkl träram
  Canvastavla inkl träram
Ratings value:4.8

Canvastavla inkl träram

Våra populära canvastavlor med eget tryck med träram kan användas för att fånga ett vackert minne, eller genom att pryda väggar med reklam på i en galleria eller en utställning. Den starka strukturen på tyget som dämpar reflekterat ljus, liknar en grövre duk på en riktig målning. Träramen som är täckt med vårt högkvalitativa polycanvastyg finns i olika format: från A4 för mindre bilder till 90 x 120 cm för motiv i stort format.

Din layout kan enkelt skapas med vår online-redigerare. Du får din bild med en träram i strålande och hållbara färger, som trycks med vattenbaserat UV-tryck.

395 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Kant

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Aluminiumram
Aluminiumram

Aluminiumram

Inkl. tryck

Särskilt elegant utseende, enkel eller dubbelsidig täckning och lätt att byta grafik - det är vad vår exklusiva stretchram för företag erbjuder.

Komplett 1695 kr/st -Exkl. Moms

Musmatta
Musmatta

Musmatta

fr 9 kr/st -Exkl. Moms

Kioskflagga 40x60 cm
Kioskflagga 40x60 cm

Kioskflagga 40x60 cm

Dubbelsidigt tryck Inkl.tillbehör

Komplett 75 kr/st -Exkl. Moms

Canvastavlor - Individuellt och dekorativt

Med vår fotoduk med träram kan du uppnå en riktigt professionell effekt. Fotoduken är tryckt på polycanvastyg och monterad på en robust träram.  Ladda upp din färdiga utskriftsfil direkt efter beställningen. Perfekt för kontorsmiljöer, konferanser, familjefoton, landskap eller abstrakta bilder - möjligheterna är obegränsade. Denna produkt passar väldigt bra till att ge bort i present eller gåva. 

Läs mer om de tekniska detaljerna för vår fotoduk med träram

 • Högkvalitativt material: Materialet består av 44 % vinyl, 56 % polyester med en basvikt på 260 g/kvm. Ram av furu.
 • Tillgängliga format: Format: A4, A3, A2, A1, 50 x 50 cm, 60 x 60 cm, 60 x 80 cm, 70 x 100 cm, 80 x 100 cm
 • Alternativ för ramar: Det utskrivna materialet viks runt ramen. Här kan du välja mellan att dra, vika eller spegla det relevanta kantområdet i din bild, eller att skriva ut kanten i svart eller vit färg. På så sätt får du en träram vars kant antingen fortsätter bildens bakgrund (med dragning, vikning eller spegling) eller avslutar bilden med ett vitt eller svart område. Huvudmotivet i din bild är alltså alltid närvarande på den frontalt synliga bildytan och beskärs inte.
 • Lätt att hantera: Efter beställning laddar du bara upp din färdiga tryckfil. Följ våra instruktioner. Så snart du har fått din leverans kan du hänga upp bilden. För upphängning använd spikar eller skruvar med plugg.
 • Högkvalitativ tryckprocess: Den moderna UV-tryckeriprocessen garanterar inte bara en felfri och färgintensiv tryckbild, utan också en lång hållbarhet för fotot.

Beställ fotoduk med träram online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter för att beställa din canvas med bara några få klick. Produkten är förkonfigurerad och endast tillgänglig i de angivna formaten.

Om du har några frågor om beställningen eller produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

Vår dekorativa fotoduk - Fördelar och användningsområden

Vår fotoduk med spännram är tillverkad av polycanvas, ett linneliknande och slitstarkt polyester-vinyl-tyg, och en träram av ljus furu. Materialet som används garanterar bästa färgåtergivning, lång hållbarhet och enkel hantering. UV-tryckprocessen garanterar strålande färger som behåller sin färgbeständighet under lång tid.
De olika storleksvarianterna i vanliga standardformat möjliggör ett brett spektrum av användningsmöjligheter, från det minsta formatet med ett filigranmotiv till storskaliga, effektfulla bilder. Med vårt urval av ramalternativ förblir ditt motiv alltid på den frontalt synliga ytan och beskärs inte, medan ramen kan användas som en fortsättning på din bildbakgrund (speglad, dragna eller vikta) eller stilfullt inramad med svart eller vitt.

Familjefoton med sitt sentimentala värde, landskapsbilder från din senaste semester eller naturmotiv för en lugnande effekt - motivet är helt upp till dig.

Vår spännramsprodukt utgör också en optimal grund för starka konsttryck eller abstrakta intryck av din egen kreativitet. Följaktligen kan våra fotoramar också användas för utställningar och gallerier.

Online-designer: Du behöver inget dyrt program eller djupgående kunskaper i grafik för att skapa din individuella canvastavla. Med vårt praktiska och enkla online-designer kan du enkelt skapa din layout själv. 

Dekorativ och funktionell - Vår fotoduk inspirerar på alla plan!

Beställ ditt motiv som väggmålning nu och försköna ditt väntrum, reception, affärslokal eller privata rum med vår professionella spännram.

Tryckkvaliteten och effekten av den här professionella produkten kommer att övertyga dig!

Perfekta parametrar och fantastiska material

Inomhus

Rekommenderas att användas inomhus.

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Hög färgåtergivelse

Hög färgidensitet vilket ger klara färger

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Canvastavla inkl träram

Du kan få vilket motiv som helst tryckt på fotoduken i vår bårram. Oavsett om det är foton, grafik eller abstrakta bilder finns det inga begränsningar när det gäller det utskrivbara innehållet. Det enda du måste tänka på är att det är tryckt på ett linne-liknande material, som har en något grövre struktur än till exempel papper. Mycket fina typsnitt eller detaljer kanske inte är läsbara.

När du skapar din layout/tryckfil ska du alltid se till att det finns ett marginalomslag (utfall) under bearbetningen där inga grafiska element får placeras. Detta tas i beaktande för dig i online-designern. Om du förbereder filen själv ska du förbereda marginalen enligt nedladdningsbar mall och instruktioner. Du kan välja mellan 5 alternativ för marginalberedning: Förvrängning, spegling eller vikning av det relevanta marginalområdet i din bild eller utskrift av marginalen i svart eller vitt. På så sätt får du en spännram vars kant antingen fortsätter din bildbakgrund (sträckt eller speglad) eller avslutar din bild med ett vitt eller svart område. Huvudmotivet i din bild är alltså alltid närvarande på den frontalt synliga bildytan och beskärs inte.

Spännramarna är i princip uteslutande avsedda för inomhusbruk. Det finns dock inga ytterligare begränsningar här. Oavsett om canvasbilderna hängs upp i privata rum eller pryder väggarna i väntrum eller kontor, är det upp till dig vilken användning du vill ha. Observera: I offentliga utrymmen kan brandskyddsbestämmelserna behöva iakttas. Produkten har endast brandskydd enligt DIN 75200 (nr B1).

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Produkten kan också beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet är vitt, får du din duk i vit färg. Meddela oss i så fall att din beställning är en beställning utan tryck. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningenkan inte produceras. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.