• Beachbanderoll
  Beachbanderoll
 • Beachbanderoll
  Beachbanderoll
 • Beachbanderoll
  Beachbanderoll
Ratings value:4.8

Beachbanderoll

Beachbannern är en dubbelsidig banderoll som kan användas i alla tänkbara miljöer.

Beachbannerna är en omtyckt reklambärare tack vare sin pop-up funktion, där ingen tid för montering krävs samt stor tryckyta på båda sidor. Medföljande tältspikar gör att man kan förankra beachbannern i marken.

Beachbannern är perfekt för många miljöer och evenemang som tex, golfbanor, mässor, idrottshallar/arenor, vintersporter, fotbollsmatcher, agilitytävlingar och stränder.

 • Pop-up funktion, ingen montering krävs
 • Stor tryckyta för ditt budskap
 • Förankring i form av markspikar ingår
 • Komplett med väska
 • Materialet är Decor  B1 brandklassat
 • Lika bra inom - som utomhus
 • Perfekt året runt
 • UV- och väderbeständig

 

 

1 175 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Vinylbanderoller
Vinylbanderoller

Vinylbanderoller

Pangpris! Pvc Fritt

Väderbeständig, robust och mångsidig - vår vinyl Frontlit är vår absoluta storsäljare.

Bästa pris 115 kr/st -Exkl. Moms

Beachflagga
Beachflagga

Beachflagga

Snabb leverans Brett utbud

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden för företag och annonsörer

Komplett 465 kr/st -Exkl. Moms

Banderollsystem H-fix
Banderollsystem H-fix

Banderollsystem H-fix

Flexibelt system Inkl. tryck

Perfekt för förankring i utomhusytor - väderbeständigt och robust, detta system kan också användas på lång sikt.

Komplett 1015 kr/st -Exkl. Moms

Beachflagga Rak
Beachflagga Rak

Beachflagga Rak

Väderbeständig Eco-material

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden.

Komplett 599 kr/st -Exkl. Moms

Övertyga lätt - med lätt utomhusreklam

Särskilt när vädret är fint vill de flesta människor vara utomhus. Stränder, simbassänger och sjöar är välbesökta. Även shoppinggallerior och evenemang utomhus är mycket populära vid den här tiden på året. Dra nytta av sådana platsers attraktionskraft och folks semesterstämning genom att placera effektiv reklam just där.

Ingenting fångar ögat mer än en lättviktig beachbanner tryckt i strålande färger. Den är lätt att sätta upp. Fäst den med de medföljande tältspikarna om det behövs. Din beachbanner gör reklam i två riktningar.

Beachbanner - Tekniska detaljer

Högkvalitativt material: Banderoll av kraftigt tyg ,dekor B1 (100 % polyester) metall (inre band och jordankare).

Hög motståndskraft: Både systemets konstruktion och tyget är väderbeständiga Beachbannern tål därför regn, vind och sol. Detta innebär att den tryckta bilden håller sin unika färgkvalitet och bleks ej av yttre påverkan.  

Lätt att hantera: Banderollsystemet är enkelt att ta ut ur väskan och vecklas ut av sig självt (pop-up system). Det kan vikas ihop med några enkla steg och sedan förvaras i väskan igen.

Högkvalitativ tryckprocess: Det är en högkvalitativ sublimering som gör att färgerna i ditt motiv kommer till sin fulla rätt.

Om du planerar att placera effektiv reklam utomhus utan större ansträngning, är vår beachbanner något för dig. Den är tryckt på båda sidor med ditt motiv i lysande färger och drar lätt till sig den önskade uppmärksamheten. Installation och montering sker på nolltid och kräver inga verktyg.

Beställ beachbanners online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga steg för att beställa din beachbanner med bara några få klick. Produkten finns i olika storlekar.

Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor.

Beachbanners - fördelar och användningsområden

Den största fördelen med våra beachbanners är att de väger lite, är smidiga och är lätta att hantera tack vare pop-up systemet. Så snart du tar ut banderollsystemet ur transportväskan vecklas det ut automatiskt och kan sättas upp direkt. Förutom den enkla monteringen överraskar beachbannnern också med sin fina tryckbild som appliceras på vårt högkvalitativa material med hjälp av sublimeringstryck. De lysande färgerna drar till sig uppmärksamhet och gör den synlig från långt håll.

Beachbannern ser inte bara bra ut. Den klarar även dåligt väder. Oavsett om den utsätts för intensivt solljus, regn eller vind kan materialet lätt stå emot en regnskur och förlorar inte sina strålande färger även när solen skiner flera dagar i sträck. På vindutsatta platser rekommenderar vi att man använder tältspik som markankare. Dessa ingår i leveransen och gör det möjligt att fästa beachbanners stabilt på olika underlag.

Som produktnamnet antyder är beachbannern främst avsedd för användning på stränder där det passar perfekt in i semesterkänslan. Perfekt för att göra reklam för strandklubbar, barer, glassbarer eller på en annan försäljningsplats. Den kan också användas för att marknadsföra lämpliga sommarprodukter i parker eller gallerior. Tack vare sina väderbeständiga egenskaper kan beachbannern även användas i snö. Därför är den väldigt populär i skidområden.

Enkelt, elegant och effektivt - Det perfekta reklammediet för utomhusbruk

Vare sig det är på stranden på sommaren, vid ett utomhusevenemang på hösten eller i skidbacken - tack vare sina slitstarka egenskaper kan beachbannern användas på bästa sätt under alla årstider. En reklamprodukt som är lika enkel som effektiv.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Lämplig för inom- och utomhus

Lämplig för inom- och utomhusandvänding

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Hög färgåtergivelse

Hög färgidensitet vilket ger klara färger

Skriv ut data

Observera säkerhetsavståndet för viktiga detaljer, logotyp och text
Se tryckmallar för detaljer
Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Upplösning
150 dpi
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Beachbanderoll

Beachbanner är ett dubbelsidigt system för uppställning. Själva materialet kan tryckas på en sida. Det innebär att två banners som är tryckta på en sida används för att skapa systemets dubbelsidiga effekt. Samma motiv eller två olika tryckmotiv kan användas på båda sidor. Du bestämmer själv direkt i produktkonfigurationen om du vill ha trycket utfört med ett eller två olika motiv och förser oss med en motsvarande skapad tryckfil.

Beachbanner är utformad för utomhusbruk och är väderbeständig. Den tål starkt solljus, regn och vind, varvid systemets fixering med markförankringarna är en förutsättning för att den inte ska blåsa iväg. Materialet är UV-beständigt vilket innebär att färgerna håller sin styrka utan att blekna. I händelse av hårt väder rekommenderar vi alltid att systemet avlägsnas från väderzonen.

I motsats till vad namnet säger kan beachbanner användas på olika underlag som tex stranden, snön, gräsmattor, jordiga marker samt inom och utomhus och året runt. Användningsområden är många; skidorter, strandevenemang, konserter, golfbanor, fotbollsmatcher, agilitytävlingar, friluftsevenemang, serveringar med mycket mera.

I det angivna priset ingår produkten inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter. Endast frakt som tillkommer(över 3900kr fraktfritt).

Produkten kan beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet är vitt, får du din banderoll i vitt. Meddela oss i så fall att din beställning är utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att den ska produceras utan tryck. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan tas med i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.