• Fotovägg
  Fotovägg
 • Fotovägg
  Fotovägg
 • Fotovägg
  Fotovägg
 • Fotovägg
  Fotovägg
 • Fotovägg
  Fotovägg
Ratings value:4.8

Fotovägg

Flexwall-systemet ( Fotovägg) är anpassningsbart med sin metallram med telespopsfunktion och tyg som spänns upp i systemet. Justerbar tack vore sin teleskopkonstruktion och lämpar sig perfekt för inomhus bruk. Ytterligare banderoller kan beställas när som helst och det variabla systemet kan anpassas till respektive storlek.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Komplett med system
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

 

1 807 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 290 x 225 eller 130 x 81 cm)

cm
cm

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Beachflagga
Beachflagga

Beachflagga

Snabb leverans Brett utbud

Beachflaggor är bland de mest populära och framgångsrika reklamprodukterna på marknaden för företag och annonsörer

Komplett 465 kr/st -Exkl. Moms

Banderollsystem H-fix
Banderollsystem H-fix

Banderollsystem H-fix

Flexibelt system Inkl. tryck

Perfekt för förankring i utomhusytor - väderbeständigt och robust, detta system kan också användas på lång sikt.

Komplett 1015 kr/st -Exkl. Moms

SEG Eventbord LED
SEG Eventbord LED

SEG Eventbord LED

Komplett 7995 kr/st -Exkl. Moms

Rätt system för dina reklambehov!

Spara tid med möjlighet att bygga upp omfattande utställningsmontrar och långvariga uppställningsystem.  Här har du ett system som är lätt att transportera och sätta upp, men som ändå ger maximal reklamyta och effekt. Då är vår flexwall med variabel konstruktion precis det rätta för dig.

Systemet består av högkvalitativa plug-in-element, stabila fötter, en transportväska och en matchande banderoll av vårt eleganta Decor-tyg. Oavsett om det är som bakgrund för din mässmonter, som en skiljevägg eller som ett allmänt informations- och reklammedia, kan flexiwall monteras upp med några få steg och kan när som helst utrustas på nytt. Detta innebär att systemet kan användas många gånger.

Flexibelt flexwall-system med förstklassig banderollreklam - Tekniska detaljer

Vi använder endast de bästa materialen för våra stretchramar. Flexibelt, högkvalitativt och individuellt tryck av bästa kvalitet - läs mer om stretchramens egenskaper här för att ta reda på om den uppfyller dina behov.

 • Kvalitetsmaterial: Svart belagd metall och 100 % polyester med en basvikt på 220 g/m².
 • Brandskydd: Våra Decor banderoll har B1-certifikat enligt DIN 4102. Det innebär att de uppfyller den svenska brandskyddsklassen och kan användas i de flesta offentliga utrymmen med motsvarande brandskyddskrav.
 • Enkel hantering: Systemet kan monteras till önskad storlek i några få steg. Själva banderollen är utrustad med matchande öglor så att du enkelt kan dra den på ramen.
 • Mått: Minsta storlek 130 x 81 cm / största storlek 290 x 225 cm. Detta är ramens yttermått. Själva banderollen är alltid 10 cm mindre i bredd och höjd än den omgivande ramen.
 • Högkvalitativ tryckningsprocess: Din grafik trycks med modern digital tryckprocess och visas därför alltid i bästa möjliga färgkvalitet och klarhet.

Så om du letar efter ett enkelt men mycket effektivt reklamprodukt i form av ett ramsystem, kommer vår flexiwall-system att fylla dina önskemål. Flexibel, lätt, högkvalitativ - med vårt flexiwall-system får du ett blickfång i en klass för sig.

Vår variabla spännram - Högsta kvalitet till bästa pris

Med systemet för variabla banderoller får du en kombination av högkvalitativa material och bästa tryck till bästa pris.

Planerar du för en mer omfattande marknadsföringskampanj och för att använda ramsystemen i större mängder. Vi skickar gärna ett individuellt erbjudande till dig omgående på begäran.

Variabel spännram - Fördelarna

Medan andra måste anlita en monterbyggare och spendera mycket tid och pengar på att organisera utställningsmontrar har du det mycket enklare med vår variabla klämram. Systemet ryms i en praktisk transportväska och kan tas med till evenemanget och sättas upp med liten ansträngning.

Eftersom detta är ett flexibelt system som sätts ihop av enskilda element kan ramen också anpassas till olika storlekar. Detta ger dig möjlighet att beställa andra banderollstorlekar för ytterligare evenemang eller mässor och ändå använda det befintliga systemet. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Tack vare sin lätthet kan ramen också placeras var som helst och omplaceras efter behov.

Förutom den enkla hanteringen drar du också nytta av den stora reklamytan som banderollen av det exklusiva dekormaterialet erbjuder. Det slitstarka materialet har en elegant, matt yta med en briljant tryckbild och förmedlar professionalism och kvalitet på högsta nivå.

Hur du använder ditt system med variabla ramar optimalt

Det variabla systemet lämpar sig bäst för användning inomhus, t.ex. på mässor, evenemang,  konserter eller som rumsavdelare av alla slag.

Lätt att sätta upp den och den ger ett högkvalitativt utseende. Systemet lämpar sig särskilt bra som bakgrund eller avgränsning.

I utomhusområden kan stretchramen användas i begränsad omfattning, eftersom den på grund av materialen, t.ex. det fina dekorativa tyget, inte bör utsättas för dåliga väderförhållanden för länge. Här kan den dock användas under en kortare tid utan tvekan.

Beställ flexwall idag!

Vår flexwall- system kommer att inspirera dig! Flexibel, lätt och mångsidig - beställ idag!

Perfekta parametrar och fantastiska material

Inomhus

Rekommenderas att användas inomhus.

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

B1 Brandskyddscertifierad

B1-brandskydd är ofta ett grundläggande krav för användning av material och produkter i offentliga miljöer som mässor eller flygplatser.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Fotovägg

Spänningsramen monteras ihop av de enskilda insättningselementen. Banderollen monteras direkt på ramen. Spännsystemet ställs upp på de medföljande justerbara fötterna.

Den variabla spänningsramen är utformad för användning inomhus och är inte uttryckligen väderbeständig. Vid bra väderförhållanden och under en begränsad tid kan systemet dock användas utomhus utan tvekan. Det bör dessutom noteras att det bör säkras ytterligare i händelse av vind.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Spännramen kan beställas med en minsta storlek på 130 x 81 cm och en största storlek på 290 x 225 cm med individuella önskade mått. De angivna/konfigurerbara måtten är alltid de yttre rammåtten. Själva banderollen är alltid 10 cm mindre i bredd och höjd.

Banderollen kan också beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet är vitt, får du din banderoll i vit färg. Meddela oss i så fall att din beställning är utan tryck. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att den ska produceras utan tryck. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.