Pop-up & snabbtält

Mässa och Event

Pop-up & snabbtält

Pop-up & snabbtält 4,5x3m
Pop-up & snabbtält 4,5x3m

Pop-up & snabbtält 4,5x3m

Komplett 7695 kr/st -Exkl. Moms

Pop-up & snabbtält 3x3m
Pop-up & snabbtält 3x3m

Pop-up & snabbtält 3x3m

Komplett 5695 kr/st -Exkl. Moms

Pop-up & snabbtält 6x3m
Pop-up & snabbtält 6x3m

Pop-up & snabbtält 6x3m

Komplett 8695 kr/st -Exkl. Moms

Pop-up & snabbtält

Ett popup-tält är en perfekt lösning för alla typer av evenemang, både inomhus och utomhus. Våra tält är designade för att snabbt och enkelt kunna sättas upp och plockas ner. De är oerhört praktiska och flexibla för användning vid mässor, festivaler, marknader och andra tillställningar. Våra popup-tält finns i olika storlekar och varianter för att passa alla typer av evenemang och användningsområden.

 

Mångsidiga och användarvänliga popup tält

Våra snabbtält passar bra för en mängd olika användningsområden. På mässor kan de användas som smidiga utställningsmontrar tillsammans med våra mässväggar och bord. De går att fälla upp snabbt och plocka ihop när dagen är över.

 

Ditt företag kan visa upp produkter och tjänster i en avskild yta som känns mer professionell än att bara ha en vanlig monter. Tälten kan även kombineras med våra andra mässprodukter som rollups och beachflaggor för att skapa en enhetlig och iögonfallande presentation som lockar fler besökare.

 

På marknader ger ett snabbtält er en skyddad plats där ni kan prata med potentiella kunder eller sälja era varor och tjänster. Tack vare den robusta konstruktionen och väderbeständiga materialen som våra tält är tillverkade av, skyddas ni från sol, regn och vind. Lägg gärna till ett par tältväggar för att skydda alla sidor av tältet från regn och vind.

 

Snabba och smidig att sätta upp

En av de största fördelarna med våra snabbtält är deras enkla och snabba uppsättning och nedmontering. Spara tid och minimerar risken för skador genom att välja ett av våra smidiga popup-tält. Denna typ av effektiv montering är ovärderlig för företag som ofta deltar i olika mässor och andra evenemang.

 

Hållbarhet och anpassningsmöjligheter

Våra popup-tält har en robust konstruktion och är tillverkade av högkvalitativa material som gör att de är hållbara och går att använda i olika väderförhållanden. Detta innebär att ni inte behöver plocka ihop för dagen om det skulle börja regna. Eftersom våra tält och deras tryck håller i många år behöver ni inte heller köpa nya tält lika ofta.

 

Men våra snabbtält är också anpassningsbara. Du kan beställa dem med eget tryck på sidoväggarna och på taket. Ge ditt företag en professionell look vid mässor och event med ett popup-tält med högkvalitativt tryck. Detta är ett effektivt sätt att stärka varumärkesigenkänning och skapa ett positivt och minnesvärt intryck hos alla besökare.

 

Stora och små snabbtält

Vi erbjuder popup-tält i olika storlekar för att passa alla typer av evenemang. Våra mindre tält, på 3x3 meter, är perfekta för mindre ytor och kan användas för allt från marknader till mindre företagsevent. De skapar en skyddad och professionell plats där ni kan visa upp era produkter och tjänster.

 

För större evenemang är våra större modeller, som de på 4x8 meter, ett utmärkt val. Dessa tält har mycket mer utrymme för att hantera större grupper och passar många fler aktiviteter.

 

Popup tält med tryck hos Mybanner

Vilket typ av evenemang ditt företag än ska delta i, erbjuder våra popup-tält en mångsidig och praktisk lösning. Med snabb och enkel uppsättning, lång hållbarhet och högkvalitativt tryck är de ett självklart val för alla som vill skapa en professionell atmosfär vid alla evenemang. Investera i ett av våra popup-tält du med och upplev skillnaden som det kan göra för ditt nästa företagsevenemang.