• Meshbanderoll dubbelsidig
  Meshbanderoll dubbelsidig
 • Meshbanderoll dubbelsidig
  Meshbanderoll dubbelsidig
 • Meshbanderoll dubbelsidig
  Meshbanderoll dubbelsidig
 • Meshbanderoll dubbelsidig
  Meshbanderoll dubbelsidig
Ratings value:4.8

Meshbanderoll dubbelsidig

Dubbelsidigt tryckt, luftgenomsläppligt och väderbeständigt nätbanner för utomhusreklam på blåsiga platser.

 • 300g/m² Mesh(nät)
 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Vind- och ljusgenomsläpplig
 • B1-certifierad
 • Expressproduktion

280 kr -Exkl. Moms

Format (maximal storlek är 900 x 295 eller 15 x 15 cm)

cm
cm

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Sidor

Alla sidor

välj nedan

Kantförstärkt + öljetter var 50 cm

Tillbehör

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Meshbanderoll (nät)
Meshbanderoll (nät)

Meshbanderoll (nät)

Högsta kvalitet Pangpris!

Vindgenomsläpplig och väderbeständig - vår nätbanner är perfekt för utomhusbruk.

Bästa pris 190 kr/st -Exkl. Moms

Banderollsystem H-fix
Banderollsystem H-fix

Banderollsystem H-fix

Flexibelt system Inkl. tryck

Perfekt för förankring i utomhusytor - väderbeständigt och robust, detta system kan också användas på lång sikt.

Komplett 1015 kr/st -Exkl. Moms

Café Barriere
Café Barriere

Café Barriere

Väderbeständig

Idealisk för avspärrning av områden och platser - väderbeständig, individuellt tryckbar och flexibel.

Bästa pris 2478 kr/kit -Exkl. Moms

Banderoll/Vepa Decor 205g B1
Banderoll/Vepa Decor 205g B1

Banderoll/Vepa Decor 205g B1

Inkl. tryck Eco-material

Briljant utseende och känsla - den eleganta inredningstextilen är perfekt för inomhusmiljöer.

Prisförslag 200 x 100 cm 240 kr/st -Exkl. Moms

Annonsera effektivt - dubbelsidigt tryck för bästa reklamexponeringen!

Behöver du en banderoll som är väderbeständig, vindgenomsläpplig och tryckt på båda sidor. Vår dubbelsidiga nätbanderollen erbjuder allt detta och utmärker sig dessutom för sin höga material- och tryckkvalitet. Vare sig det gäller byggstängsel, ramar eller banderollsystem - den dubbelsidiga nätbanderollen är övertygande på många sätt. Den fina perforeringen säkerställer optimal vindgenomsläpplighet, så att en banderoll av detta material klarar ännu högre vindbelastningar. Dessutom är det mycket motståndskraftigt mot regn, UV-strålning och temperaturväxlingar, vilket gör det dubbelsidiga nätet idealiskt för utomhusbruk.

Tekniska detaljer om dubbelsidigt tryck på meshmaterialet

Precis som det klassiska meshmaterialet briljerar det dubbelsidiga materialet framför allt med sin vind- och väderbeständighet. Läs vidare för att i detalj ta reda på hur det utmärker sig:

 • Högkvalitativt material: 71 % vinyl / 29 % polyester med en basvikt på 330 g/kvm (perforerat material - inget barriärskikt).
 • Brandskydd: Våra nätbanners (mesh) är M1-certifierade, vilket motsvarar ett ännu högre brandskydd än B1-standarden enligt DIN EN 4102 och erbjuder därmed en av de högsta standarderna på brandskyddsområdet.
 • Hög motståndskraft: Nätmaterialet står emot regn, solljus och vindbelastning (på grund av den fina perforeringen).
 • Tryckteknik av hög kvalitet: Med hjälp av toppmoderna maskiner och UV-tryckningsprocessen garanterar vi de bästa utskriftsresultaten på din dubbelsidiga nätbanner.

Beställ dubbelsidig meshbanderoller online - Snabbt och enkelt

Vår produktkonfigurator guidar dig genom alla viktiga punkter i din beställning med bara några få klick. Vi erbjuder dig olika specifikationer som du kan definiera exakt i de enskilda stegen i konfigurationen.

Du har bland annat möjlighet att ange på vilken sida till exempel öglorna ska fästas och kan på så sätt anpassa din nätbanderoller till förhållandena på plats.

Din personliga kontaktperson står alltid till förfogande för att svara på dina frågor.

Vårt dubbelsidiga meshmaterial - Bästa pris och högsta kvalitet

Därför erbjuder vi dig båda!

Förutom högsta kvalitet får du vår dubbelsidigt tryckta nätbanderoller till attraktiva villkor. Vi kompromissar inte när det gäller vårt pris-prestandaförhållande. Vi kontrollerar priserna regelbundet och vidarebefordrar eventuella rabatter direkt till dig.

I beställningsprocessen kommer du till en tabellöversikt där de respektive graderade priserna visas öppet och tydligt. Där kan du med en blick se priserna för olika beställningsvolymerna och dina motsvarande prisfördelar.

Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda reklambanderoller av dubbelsidigt nät(mesh) i större mängder? Vi skickar gärna en individuell offert till dig omgående på begäran.

Dubbelsidigt mesh - Fördelarna

Precis som med det klassiska nätmaterialet är den största fördelen att materialet är vindgenomsläppligt och väderbeständigt. Detta gör det särskilt lämpligt för medel- till långvarig användning i blåsiga utomhusområden. Varken regn, starka vindbyar UV-strålar eller temperaturskillnader kan skada materialet. Orsaken till detta är de termoplastiska egenskaperna hos den vinyl/polyesterblandning som nätbanderollen tillverkas av. Motståndskraften hos din nätbanderollen ökas ytterligare om den bearbetas med kantförstärkningar, t.ex. fållar.

Den dubbelsidiga tryckbarheten hos den dubbelsidiga nätvarianten gör det också möjligt att utvidga reklameffekten i två riktningar och är därför särskilt lämplig för fristående ramsystem eller byggstängsel.

Andra material kräver alltid ett inre barriärskikt för dubbelsidig tryckbarhet, vilket gör respektive material tungt och absolut vindtätt. I det här fallet ingår inget barriärskikt, men den för materialet typiska perforeringen finns fortfarande kvar, vilket säkerställer optimal vindgenomsläpplighet och därmed förhindrar att banderollen blir ett vindfång och rivs.

Användning av dubbelsidig meshbanderoll

Det dubbelsidigt tryckta nätet kan användas på många olika sätt och är inte begränsat till något särskilt område. Tack vare sina egenskaper är det lämpligt för användning i utomhusområden med ökad vindbelastning.

Eftersom det är ett dubbelsidigt material är det meningsfullt att använda dubbelsidiga nätbanderoller i anvisade system där banderollens båda sidor också kan vara effektiva. Till exempel på fristående ramsystem eller på byggstängsel.

Efterbearbetning

Skärning

Om du inte behöver någon särskild efterbehandling levererar vi gärna din nätbanderoll helt enkelt skärd.

Fållning

Du kan också få vår nätbanderoll med fållade kanter och utan öglor.

Öljetter och kantförstärkning i metall

På begäran kan vi leverera nätbanderollen med platt fåll och en allsidig lösning, där metallöglorna fästs på ett avstånd av antingen 25 cm eller 50 cm.

Tunnel

En tunnel är rätt val om du till exempel vill skjuta en stång eller ett rep genom fållen på nätbanderollen. Du kan välja mellan olika diametrar för tunnlar.

Rund keder

Röret är ett fastsytt plastelement med rund diameter som kan användas i ett befintligt rörsystem. Flera kedertjocklekar finns tillgängliga.

Kardborreband

För versionen med fleece och kardborreband är nätbanderollen försedd med en vit eller svart fleece eller kardborreband i 25 eller 50 mm bredd på respektive önskad sida.

Marknadsför ditt varumärke effektivt - med dubblesidigt tryck!

Mångsidig användning, vindgenomsläpplighet och högkvalitativt tryck på båda sidor - en banderoll för utomhusbruk och dubbelt effektiv reklam. 

Perfekta parametrar och fantastiska material

B1 Brandskyddscertifierad

B1-brandskydd är ofta ett grundläggande krav för användning av material och produkter i offentliga miljöer som mässor eller flygplatser.

Mycket bra väderbeständighet

Mycket bra väderbeständighet.

Material och tryck håller längre.

Mycket bra vindgenomsläpp.

Bra vindgenomsläpp, vilket lämpar sig bra på vindutsatta ställen för att slippa vindfång.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Meshbanderoll dubbelsidig

Mesh är ett banderollmaterial som består av 29 % polyester (grundväv) och 71 % Vinyl (beläggning av väven). Det speciella med detta material är perforeringen, som gör det möjligt att hänga upp en nätbanner även på blåsiga platser. Detta beror på att den fina hålstrukturen låter vinden passera igenom och förhindrar därmed att materialet slits sönder. Dessutom kan denna materialvariant tryckas på båda sidor.

Mesh lämpar sig bäst för utomhusbruk eftersom det är vindgenomsläppligt och väderbeständigt. Eftersom det kan tryckas på båda sidor är det lämpligt att använda det i fristående banderollsystem eller staket, t.ex. byggstängsel.

Nätet står emot sol, regn, värme, kyla och särskilt vind upp till högre vindstyrkor. Perforeringen hindrar materialet från att svälla och rivas vid mycket starka vindbyar. Detta innebär att en banderoll av detta material kan användas utomhus även på lång sikt.

Nätet på båda sidor har M1-certifiering. Materialet är alltså flamskyddad enligt den tyska B1-standarden och kan användas på de flesta offentliga platser.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Mesh-banderoll kan klippas, falsas, klippas och fästas utan falsning, med fållar och öglor, piping, fleece och kardborreband eller fållsömmar. Du hittar motsvarande valmöjligheter i konfigurationen och kan fritt välja den exakta efterbehandlingen där. Om våra omfattande urvalsmöjligheter inte täcker din önskade tillverkning, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi undersöker gärna möjligheten till en specialtillverkning.