• Banderollsystem H-fix
  Banderollsystem H-fix
 • Banderollsystem H-fix
  Banderollsystem H-fix
 • Banderollsystem H-fix
  Banderollsystem H-fix
 • Banderollsystem H-fix
  Banderollsystem H-fix
 • Banderollsystem H-fix
  Banderollsystem H-fix
 • Banderollsystem H-fix
  Banderollsystem H-fix
Ratings value:4.8

Banderollsystem H-fix

Med det här exklusiva banderollsystemet får du ett flexibelt spännsystem för utomhusbruk. Tack vare den kraftfulla markförankringen, de solida metallstolparna och spänningslinorna klarar detta system även starka vindbyar.

 • Tryck och efterbearbetning ingår
 • UV- och väderbeständig
 • Komplett
 • Finns i PVC Fri - och Recycled material
 • Expressproduktion

1 024 kr -Exkl. Moms

Format

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

System

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Tryck

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Material

Välj en ytbehandling för alla sidor

Välj bland de mest populära:

Efterbehandling

Alla sidor

välj nedan

Kantförstärkning + öljetter i hörnen

Projekt

Välj alternativ för antalet tryckunderlag

Välj din önskade leveranstid

Förväntat leveransdatum: 19.07.2024

Välj din önskade kontroll av din tryckfil

 • Express produktion

 • Snabb leverans | Fri frakt på order över 3900:-

  UPS, POST NORD

 • Säkra betalningar

  SVEAS Payment method

  payment logotypes
 • Önskar du beställa större kvantiteter eller du skall ha ett större evenemang!

  Skriv till shop@mybanner.se så återkommer vi med en individuell offert.

Liknande Produkter

Banderoll Blockout
Banderoll Blockout

Banderoll Blockout

Pangpris! Väderbeständig

Blockoutbanderoll tryckbar på båda sidor - Allroundprodukten för både inomhus- och utomhusbruk.

Prisförslag 100 x 100 cm 370 kr/st -Exkl. Moms

Eventtält & reklamtält 3x3 m
Eventtält & reklamtält 3x3 m

Eventtält & reklamtält 3x3 m

Komplett 5695 kr/st -Exkl. Moms

Kraftfullt banderollsystem för användning på öppna fält

Du känner till problemet med utomhusbanners: vind och väder drar i materialet och sliter de välgjorda reklamen från sina ankare. Om de inte flyger upp och bort omedelbart, fladdrar de halvhjärtat från staket och stolpar och ger inte längre ett riktigt professionellt intryck.

De två aluminiumstolparna i vårt H-Fix är förankrade djupt ner i marken med markankare och stabiliseras dessutom med spänningslinor. Banderollen är fastspänd i alla fyra hörnen med sträckbara spänningsfästen och är därmed säkert fäst. De valbara banderollmaterialen består av väderbeständigt Vinyl-grundmaterial eller klassiskt flaggtyg. För särskilt blåsiga områden kan man använda det perforerade nätet Mesh-material, som släpper igenom vinden och därför är mer rivningsbeständigt än andra material.

Stabilt banderollsystem för utomhusbruk -  Tekniska egenskaper

Innan du beställer detta exklusiva och högkvalitativa spännsystem vill du förstås veta om det också uppfyller dina krav och de angivna villkoren. Läs därför här en sammanfattning av de viktigaste egenskaperna och funktionerna hos H-Fix-systemet:

 • Kvalitetsmaterial: Aluminium, 100 % vinyl (frontljus, mesh och blockout) eller polyester (polyglans).
 • Enkel hantering: Banderollsystemet förankras med bara några få steg med hjälp av markankare och spänningslinor. Själva banderollen är fastspänd i de fyra hörnen med spänningsfästen och kan enkelt bytas ut när som helst, vilket innebär att andra breddmått inte är något problem.
 • Mått: Höjd på aluminiumstolparna: ca 124 cm / tryckmått: bredd från 100 till 300 cm, höjd 100 cm.
 • Högkvalitativ tryckprocess: Din tryckta grafik appliceras på det valda materialet med hjälp av en modern digital tryckprocess och återges med bästa möjliga färgbriljans och detaljrikedom.

Om du letar efter ett stabilt och lättanvänt banderollsystem för långvarig utomhusanvändning är H-Fix rätt val för dig. Det är stabilt och kan när som helst utrustas med nya banderoller för att säkerställa optimal synlighet och räckvidd för ditt reklambudskap.

Vårt banderollsystem för utomhusbruk H-Fix - Bästa förhållandet mellan pris och prestanda

Med H-Fix banderollsystem får du ett robust och högkvalitativt system, inklusive utmärkta banderoller, till ett oslagbart pris.

Planerar du en mer omfattande marknadsföringskampanj och är intresserad av att använda displayen i större mängder? Vi skickar gärna ett individuellt erbjudande omgående på begäran.

Utomhusbannersystem H-Fix - Fördelarna

Snabb installation, permanent och flexibel användning och reklam som syns på långt håll - det är de mest slående fördelarna med vårt H-Fix-system.

Du sparar tid, pengar och nerver eftersom H-Fix kan monteras snabbt och enkelt och kan utrustas med nya, högkvalitativa banderoller i olika material om och om igen. Med hjälp av vårt dubbelsidiga blockoutmaterial är det också möjligt att trycka  på båda sidor.

Varken i varmt sommarväder eller regn behöver du oroa dig för din utomhusreklam, eftersom både material och fästanordningar är extremt slitstarka och väderbeständiga och tål UV-strålning och vatten. Vårt genomsläppliga nät ( mesh) är särskilt lämpligt för blåsiga platser, eftersom materialet klarar även högre vindbelastningar.

Användningsområden

Systemet lämpar sig för alla typer av utomhusreklam. Det sätts upp på åkrar och ängar, intill trafikerade vägar samt på byggarbetsplatser och evenemangsplatser. Här annonserar de högkvalitativa banderollerna ditt varumärke, ditt företag eller din produkt, en kommande konsert eller ett evenemang.

Din reklams synlighet och räckvidd är garanterad, eftersom systemet kan installeras fritt och oberoende av fasader och staket. 
Det faktum att banderollerna kan bytas ut om och om igen gör att systemet kan användas permanent på en fast plats utan ständig montering och demontering. Men detta är också möjligt utan större ansträngning om det behövs.

Vårt utomhusbannersystem H-Fix spelar i högsta ligan - beställ nu!

H-Fix tar din reklam till en ny nivå - den är lätt att använda, väl synlig och långvarig och ökar räckvidden och synligheten för ditt reklambudskap många gånger om.

Perfekta parametrar och fantastiska material

Utomhus

Rekommenderas för utomhusbruk.

Lätt att montera.

Enkla steg för att montera din produkt.

Lätt och väderbeständig

Våra Vinyl-banderoller står emot väder och vind samt intensivt solljus.

Inklusive tryck

Trycket ingår.

Skriv ut data

Godkända filer för tryck
PDF, JPG eller TIFF
Färgkod
CMYK
Säkerhetsavstånd till kanten
Typsnitt och fina grafiska element bör ha ett minsta avstånd på ca 5 cm till kanten på grund av skärningstoleranser.
Checklista för skapande av tryckfil

Läs mer på

Mallar för utskrift

Spara tid genom att använda våra kostnadsfria mallar. Våra mallar har konfigurerats med rätt utfall och marginaler. Välj en filtyp nedan för att ladda ner.

Format enligt kundanpassning
Område för trimning
Område för säkerhet
Område för fållstygn

Leveransinstruktioner

Vänligen kontrollera följande instruktioner för leverans av dina varor:

Vanliga frågor om Banderollsystem H-fix

Systemet består av två aluminiummaster, markförankringar, spänningslinor och banderoll. Masterna förankras i marken med dymlingar och stabiliseras med spänningslinor. Banderollen fästs mellan stolparna med hjälp av spänningsfästen i de fyra hörnena och spänns upp.

Hela systemet är avsett för utomhusbruk och därför är alla material som används väderbeständiga.

I det angivna priset ingår, produkt inklusive färgtryck och förpackning. Det totala pris som anges i konfigurationen är det bindande priset utan dolda kostnader eller tilläggsavgifter.

Ramsystemet har en stolphöjd på ca 1,24 meter, medan banderollen kan väljas flexibelt med en bredd på mellan 1 och 3 meter. Höjden är 1 meter i varje fall.

Vinyl Frontlit, Mesh, Blockout och Polyglans kan beställas otryckt. Eftersom grundmaterialet i samtliga fall är vitt, får du din banderoll i vit färg. Meddela oss i detta fall att din beställning är otryckt. I bästa fall svarar du på e-postmeddelandet om orderbekräftelse med information om att produktionen ska ske utan tryckning. Om du inte informerar oss om detta kommer vi att anta att en tryckfil fortfarande ska levereras, varför beställningen inte kan ingå i produktionen. Priset förblir dock detsamma som för den tryckta produkten.